60

Германец

преди 2 години

"Чакам бунтовете и революциите..." -- Хахахаха

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 - То аз "по цял ден вися" и в американски сайтове. Американц ли съм? Или ми е збаранено?

58

Анонимен

преди 2 години

До 60 А ако си инжектиран и се разболешш, тогава какво?

57

Анонимен

преди 2 години

Ама аз си плащам данъците, бе, пич.

56

Анонимен

преди 2 години

Германеца и Бау са дежурните *** бе. Дреме им на тях за вашето здраве.

55

Анонимен

преди 2 години

До Германец - И отново да ти напомня за Паисий. Всеки път като те видя, ще го правя. "Оо неразумни юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин!" Уж носталгия нямало при теб, а по цял ден висиш в български сайтове. Много е лошо, когато си в чужбина, нещо не ти е наред, а не знаеш какво точно. Спокойно, някой ден ще разбереш, само дано не е много късно, защото тогава може и да няма връщане към Бг. Справка - предсказанията на Слава Севрюкова. Радвай се на лошото време в DE и така...

54

Анонимен

преди 2 години

Защото като си неваксиниран и се разболееш, ти ще лежиш в болница и ти ще харчиш държавни пари, които могат да се дадат за нещо по-смислено.

53

Бay

преди 2 години

До до Бау Успех! :D

52

До 25

преди 2 години

Нка стане задължителна. Чакам бунтовете и революциите и тогава ще видим кои са *** на Европа? Само, че тогава да не пищите колко мал*умни сте били да си бодете отровите, както са промитите зомбита на Запад.

51

до Бау

преди 2 години

"споко. Вас няма да ви задължат. Не сте много важни. Виж мед. работници и социални, може и да не им се размине."----------------Споко, опитат ли се да задължат лекарите да се ваксинират, всички излизаме на протест докато властите клекнат под натиска и се откажат.

50

Анонимен

преди 2 години

До 51 Доводи? КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И НА ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО ВЪВ ВРЪЗКА С ПРИЛАГАНЕТО НА ПОСТИЖЕНИЯТА НА БИОЛОГИЯТА И МЕДИЦИНАТА: КОНВЕНЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И БИОМЕДИЦИНАТА, 1996 Г.Ратифицирана със закон, приет от ХХХIХ Народно събрание на 26 февруари 2003 г. ДВ, бр. 21 от 2003 г. В сила за Република България от 1 август 2003 г. Обн. ДВ. бр.32 от 12 Април 2005г. Чети!

49

Анонимен

преди 2 години

След като вече никой не отрича, че ваксината предпазва, евентуално, само този който си я е бил защо продължават с това изнудване? Щом предпазва само мен, значи само аз мога да реша дали да си я бия или не.

48

Телибан

преди 2 години

Който не вярва в Алак няма място измежду нас.

47

Анонимен

преди 2 години

До Германец Никой няма да излиза на протест, това време отмина. Когато започнат да умират хора и на френските стълбища на болниците, на макарончо ще му разнасят чутурата по улиците.

46

Анонимен

преди 2 години

Ями и тук администрацията която близо милион ,мисли че всички е нужно да бият по една ,а полиции и водни ,учетели ,много народ,които много от тях получават допъните пари към заплати за вируса

45

До 41

преди 2 години

Като ти липсват доводи, ставаш агресивен и вулгарен. Типично! Само акъл по имунология не ми давай! И твоят час ще дойде! Coming soon!

44

asd

преди 2 години

Който не вярва на науката няма място сред лекарското съсловие и сред учителите също.

43

xaxsasб

преди 2 години

Еми така е с образованите хора и държавните служители. Ако си бяха седели на оценка Мн. Добър 4.51 щяха да си цъкат дистаннционно и да продават маратонки чакайки стадният имунитет. ;} всеки работещ дистанционно може да не излиза 360 дни в годината и да чака останалите 90% да се карат кой да се набоде пръв. Не че съм анти ваксините, кефя се да се смея на теориите за и против на зависимите от прекият контакт с други хора. Много е забавно. Хайде, карайте се, 15 минути 40 коментара, хахаха! :}

42

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е хора като "германеца", които са си оправили живота, за какво им е нужно да припечелват стотинки в днеса и да агитират за ваксините???

41

Бay

преди 2 години

споко. Вас няма да ви задължат. Не сте много важни. Виж мед. работници и социални, може и да не им се размине.