59

Анонимен

преди 2 години

Кирчо- мама прибирай се вкъщи. Стига си игра на министър. И без това нищо не правиш, само си играеш на пясъчника с Кокорчо:))))))))))

58

Анонимен

преди 2 години

До 72Да не са твои форумите клоун. Ако не си забелязал Герб е първа политическа сила с вота от България. Аре путъвай червеноппитек

57

Анонимен

преди 2 години

Успех,Кирчо!Народа е с вас!

56

Мале мале мале

преди 2 години

прокоповите кучета първи борци срещу корупцията

55

Анонимен

преди 2 години

Редно е да започне борбата с корупцията в собственото си министерство и в кръга от неговите приближени, а не да отвлича вниманието от себе си и да ни праща за зелен хайвер.

54

Анонимен

преди 2 години

Гербавите са налазили всички сайтове и цъкат минуси срещу всичко,което не е гербаво.Под чертата сте,не разбрахте ли?

53

Дела,дела и пак дела

преди 2 години

До тук добре.Имате стратегия.А сега я превърнете в ДЕЛА!!!Ние ще ви гледаме сеира от страни...

52

Василев

преди 2 години

С корупция и войни САЩ завладяха две трети от света!!!Там където е учил в Харвард, ги подготвят точно за това!!!Корупцията не е само кеш пари, това е влияние, това е услуга, това е зависимост, това е клиентелистки мрежи, и най-накрая идват кеш парите!Ако и това не помогне , тогава идва ред на голямата тояга и революции , ако и това не помогне се намесва Великата Американска Армия, която въздава справедливост и правдини навсякъде по света!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Аз съм осъзнал, че самия народ е проблема. Как ще спреш корупцията, като в нея участва всеки на всякъде? Ако почнеш разко с затворите,ще те свалят от власт. Самите хора не са готови за такива резки неща. Трябва бавно и методично да се прави. Борисов успя да прокара куп неща в МВР . Преди 12г никой колан дори не слагаше. Днес има 700лв глоби, което си е успех. Нестава силово трябвало бавно.

50

Зозо

преди 2 години

Кирооо, ти ли ще решаваш коя община е корумпирана, а или Рундю? Ай сикам!!!

49

стратегическиНАБЛЮДА

преди 2 години

тука нещо куца в таз стратегия....КОРУПЦИЯТА е вечна...има ли пари и политика...винаги ще има корупция!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Четирима герберуги сложиха минуси на 46-ти пост.Не си дават откраднатите от нас парички.Ама и не могат открито да си ги харчат.Мъка,мъкаа.

47

Анонимен

преди 2 години

Защо не министерство без корупция или неможе.Как да може като мерцедеса на Бобков спира до министерството на Кирил Петков.Знаем за Бобоков.

46

Зайо Байо

преди 2 години

Целия зор е да се създаде бизнес ниша за едно НПО дето ще издава сертификата, след съответното заплащане разбира се :) По най-прозрачен начин разбира се, заобикаляйки и ЗОП. Ама изобщо никаква корупция няма :)

45

Диана

преди 2 години

До Анонимен46 Въпросът е те да се налапат, БСП, на да търсят истината - истината за тях е нещо непостижимо точно защото БСП стои на дъното на всички кражби и мръсотии у нас...Вярвай ти на БСП, ***.чо!..Бойко не могат да го пипнат с малкото си пръстче - ако има пари, то те са му "дадени" от любимата бивша половинка от задкулисието на БСП, а ако я пипнат нея не ти е ясно как ще се завъртят нещата..Тази негодница не случайно се опита да го смаже с чекметжетата, вероятно - много добре си пасва

44

Анонимен

преди 2 години

До български избирателАко очакваш Кирчо да въведе модел без корупция, значи си заслужаваш животеца....хахахаха :))) Какво е завършил Киро Електричката, питам теб, мейби ще ме затапиш....хахахахахах :)))

43

Гроби Таласомо

преди 2 години

Пичове на Пламен Узунов МВР, юпитата толкова си могат;)))

42

Цезар

преди 2 години

Кире и ти ли Бруте...?Ша изчегъртваш КОРУПЦИЯТА дето съществува от началото на света...Ей аман от АМАТьОРИ лъжци....

41

Дали

преди 2 години

А защо досега ни един корумпиран кмет не уволнихте, ни един корумпиран главен архитект и при толкова много заведени дела от местния бизнес за погазване на закона. Всеки, който нарушава закона е престъпник. Започнете с разследване на Столична община за злоупотреба със служебно положение на двете главни фигури там.Първо спрете издевателствата над местния бизнес и после говорете за инвеститори или идеята е, пак мутрите да си изперат парите като дойдат подставени лица от чужбина.

40

Бъдеще за бг

преди 2 години

Кирил Петков е единственият който говори за нулева корупция по всички етажи на властта,и може би това е най-важното за да отлепим от дъното на всички класации,а не да подхащаме изтърканата тема за пенсионерите и техните 50лв.