101

Анонимен

преди 2 години

СКАПАНА ДЪРЖАВА, СКАПАН ПРЕЗИДЕНТ.

100

Анонимен

преди 2 години

Отлитаи към Москва там те чакат с пирожки и водка на летището.

99

Истината

преди 2 години

Най-после си имаме президент,който да ни отсрами пред Европа и света.И който разговаря свободно с всеки чужд политик,а не гледа като пос.ран и чака някой да му преведе казаното.Всички му се подиграваха,но на ту-лупа не му пукаше.Е,вече няма да е така.Радев е мъж с достойнство,чест и морал!

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен105 Като искаш военна диктатура -военна диктатура ще получиш. После да не рИвеш. Предупреден си!

97

Недоразбрал

преди 2 години

Руз кия аватар навири жалкото си изнежено от лъ ска не на басту ня юмруче и с помоща на петоколонните деривати,наречени партии на промяната,промени статуквото!От плаващ,добре подреден кораб ,България се превърна в жалко подобие на олющена,потъваща бавно но сигурно лодка!!Май муните дето го избраха подскачат в нея,хухукат,хихикат,чешат се по главите и търсят виновните,там дето не са?!Ха натиснете пак червения бутон на мадуровката,да му подарите 2ри мандат,ха е затрил България окончателно!!

96

Анонимен

преди 2 години

99 Българите винаги са били военни по дух, а въшката си. Хващай си веганските простотии и отивай да разправяш на Азис, че хан Аспарух, Борис, Алекснадър, че и Борис трети били вегани. Президента е главнокомандващ на армията по конституция, няма по-добър избор от бивш военен на този пост, особено в момент, когато в света лидерите са пълни откачалки или симуланти.

95

Ууууу

преди 2 години

Фигуранте, Фигуранте, видя ли резултата от малоумното мяткане на юмруци, високи цени и продължаващи да растат, държава без правителство и нормален парламент, зараждащи се повсеместно стачки, криза във всички сфери, но нека, народа си те заслужава, пожелавам му и да те преизбере на следващите избори и да се радва на комунизма.

94

Анонимен

преди 2 години

Мало умник, фигурант

93

До101

преди 2 години

Той и за пазач на паркинг не става.Има да мънка и да срича .Ще му окрадат колите още 1ят ден

92

Истината

преди 2 години

Колко е скучно без мутрата и неговите простотии.Имахме си безплатен цирк,а сега само драми.И цирковата трупа вече се разпада,остала с шепа фенове,страдащи от Стокхолмския синдром.

91

Анонимен

преди 2 години

Бисият Фигурант на Курнел Прокопиев и сие Костовистя ще усети напрежението когато му изтече мандата и се гласува премахване на президентрския имунитет и доживотна охрана с търсене на лична наказателна отговорност за хилядите семейства с деца които остави родителите им без пари да им купят дрехи обувки тетрадки и флуймастери на децата в първи учебен ден.*** който си повярва ,че е доживот в инститиция която превърна в осиришник.Продажниците винаги са плащли прескъпа цена тоз го чака дож.затвор

90

Анонимен

преди 2 години

Най-добрият президент,който сме имали!За ужас на шайката и нейният вожд.

89

некадърен шапкар

преди 2 години

Експериментът пенсиониран зелен чорап да работи като президент се оказа изключително безсмислен и неуспешен. Време е Фигуранта да се преквалифицира като пазач на паркинг или охрана на пазар. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

88

Анонимен

преди 2 години

Къде е оня,дето козируваше на началниците и правеше метани на Ердоган?И като какъв все още джитка с джипката?

87

аман от тоя !

преди 2 години

Споко, бай Фигуранте ! След изборите ще има силно правителство, което ще те сложи там, където ти е мястото - в ареста за национално предателство ! Цяла Европа ти видя голия, оцапан *** и сега трябва да плащаш за корумпираната си тиква ! Сънуваш, Фигуранте, сънуваш втори мандат ! Българите не са военни въшки !

86

Обергерббанфюрер

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер---- Хайл Бойко!! Не ме разстрелвайте. Вече Ви обичам!

85

фигурант

преди 2 години

Ей на такива жалки пионки разчитат руснаците за интересите си тука и навсякъде. Жалки, безсрамни, безполезни ама жадни за власт, типичния профил на комуниста

84

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Обергерббанфюрер --- Не се бъзикай, за да не се бъзикнат с тебе администраторите на форума! :)

83

СМЕХ....

преди 2 години

РУНДЬО СИ ЧАКА, ПРАЗНИЯ ЧЕК ОТ НС.....ЗАБЕКОНТРОЛНО И КОРУПЦИОННО ХАРЧЕНЕ ПО ИЗБОРИТИ....ХАХАХАААКИРЕ-КАНАДЕЦО И ТОЙ СЕНАДА НА КОКЪЛЧЕ...

82

мъдър Мъдрец

преди 2 години

в ГЕРБ всички сме мъдри. най-мъдър е бате БОЙКО после съм Аз Томата Десито Даниелчетата и другите и калеко Алеко и Денито Сачева