46

xaxsasб

преди 2 години

Съседка работеше в София Мед за 1200 лв на рецепция. Даваше 800 за детска градина, а останалите й пари отиваха за цигари и бензин. Един ден я попитах защо не напусне работа и не спре да пуши цигари за да прекарва повече време с детето си. Момичето си направи сметката и към днешна дата - не работи, не пуши цигари, а детето й е постоянно с нея и винаги щастливо. Малката Ани вече може да чете и пише и по цял ден се учи да рисува от Ютуб, докато връстниците й се учат да държат лъжица в градината.

45

Радослав

преди 2 години

1. Забраниха на родители и учители да наказват децата защото така им съсипвали психиката и те израснаха без капчица уважение към по възрастните!2. Вече няма труд и техника, няма курсове по моделизъм и тн., че да се открият заложбите на децата!3. Масово хората са концентрирани в елементарните нужди като храна и покрив, а в такова време култура не вирее! 4. За държавата е приоритет да развъжда родата на бойко от махалите, а не децата на данъкоплатците!И куп други проблеми!

44

темата на нова

преди 2 години

Свърши тая,кои учил учил кои възпитал възпитал.Нито даскали Нито родители на никои не му дреме,за никои.Прости и агресивни.

43

MaйMyнaтa

преди 2 години

Вадете го навреме другари, или поне след първия път, и проблемите ще намалеят!!

42

Анонимен

преди 2 години

Като зареве лапето, требва да се погрижиш да не мрънка, немаме време да се погледнем.....хахахаха :)))

41

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърски слабоумия.

40

Aнонимен

преди 2 години

Родителите носят отговорност до каква информация от интернет децата им имат достъп. Но какво да очакваш от родители със "свободомислие", които вярват в световни конспирации и най-вече ги разбират тия неща? Същото като с мерките и спазването им, с образованието, и като всичко наоколо.

39

Анонимен

преди 2 години

Родителите тичат да изкарват пари за да могат да гледат тези деца. Само родители не става, трябва учители, медии, общество, всичко е свързано.

38

ХФ

преди 2 години

До Християна 34Даскалиците обучават, не възпитават. Основното възпитание е твое задължение, постарай се повечко ако не е късно вече.

37

Д бе!

преди 2 години

Масова пропаганда от монополни компании бъкани с безплатни пари от разни правителства и банкери с цел да промиват мозъците на децата и медиите обвиняват СЕМЕЙСТВОТО ! Баси безполезните хора са журналистите

36

Анонимен

преди 2 години

Еми нема ги родителите, нали 30 години ни правят на май муни....хахахаха :)))

35

xaxsasб

преди 2 години

До 34 - даскалицата и тя като теб е там за заплатата и хич и не дреме за твоето или за другите деца. Кога ще разберете, че нямате право да се оплаквате от другите хора. В Западна Европа вече десетилетия наред майки обучават децата си в домашни условия. Но това там са жени, които осъзнават безполезността на кариерата и работата на заплата. Тук ще минат още няколко десетилетия преди жените да осъзнаят, че сами изкарват парите, които ги отчуждават от децата им.

34

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НАЙ-ГЛУПАВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЕШЕ ВЪЗПИТАНО ТОЧНО ПРИ ГЕРБ!! ЗАТОВА ЯДАТ ТОПЧЕТА И ЛЯГАТ ПРЕД КОЛИТЕ..

33

ХФ

преди 2 години

От ваксините е.

32

Анонимен

преди 2 години

Родителите, поне пред нас както е, седят в парка по пейките и беседките. Майките специално жулят бира и клюкарят. Бащите са си направили една голяма маса до едно дърво и цакат карти и мастика :))) Децата са им чисто мал0yмни, крещят като изоглавени, бягат накъдето им падне, за тях нормално ходене няма, катерят се по дърветата и все едно е някъде 1980-та година. За тях телефони и таблети няма, не знаят сигурно какво е :))) А живеят в центъра на София

31

Анонимен

преди 2 години

Драги зрители забележете 34, там е истинския проблем. Очакващата някой друг да и възпитава децата. Смях в залата.

30

Християна

преди 2 години

Аз като жена на 2 деца момченца ще питам тази госпожа каде се даскалиците? Аз докато работя за да храня даскалици те са длъжни да се грижат за 2 ми момченца. Вината тук е изцяло на даскалиците който ни оставиха децата да учат от компютар.

29

3426

преди 2 години

Разглезени пишлемета, на които всичко им се купува като тропнат с крак и им се угажда всячески. А имат и твърде много свободно време...трябва им малко tough love...

28

xaxsasб

преди 2 години

Нормално в 21ви век. Майката гради кариера вместо да си стои вкъщи, заради което детето е на градина вместо на площадката и живее от клетка в клетка, а когато излезе навън не знае как се борави в света на големите. Едно е на детска градина съвсем друго при баба, но тя няма време защото е постоянно на екскурзии и няма време за селски живот. Детето вижда само тарелките в супермаркета дядо няма време да коли животни защото залага в бет-а затова внучето не знае какво е живот и смърт.

27

Анонимен

преди 2 години

Как къде са родителите, бащите се въргалят пияни и надрусани а майките са по магистралите да заработват.