93

мак

преди 2 години

Май вече не се говори за санкции за тези държави, които отказват да приемат нелегални. При предишната вълна западът нападаше и плашеше с невиждани наказания, но сега се усетиха, че вече не ги искат, затова не мъмрят за такива изказвания като това на Курц.

92

Анонимен

преди 2 години

В ЕС трябва да се допускат само хора с ценз, а не разни неграмотни ***! Бежанците в лагери в съседните им страни. Бежанци в ЕС няма - това са мигранти, дошли да смучат помощи, да мързелуват и крадат. Да се твърди че афганистански овчар може да се интегрира в Австрия е диагноза, но либерастката глупост завладяла Брюксел не познава граници.

91

Анонимен

преди 2 години

Българският хан Тервел спра арабите къв Европа, Руският Суворов освободи Европа от османците. Русия освободи Балканите от османците. Сталин освободи цяла Европа от хитлеризма и фашизма. Сега при ново нашествие в Европа от нови орди кой пак ще освобождава Европа?

90

Анонимен

преди 2 години

105 Каква стена те гони бе мухъл, на гръцко- турската граница е тройна ограда- телена! Миналата есен турски спец части я пробиваха и насочваха кервана от чернокожи " сирийци", а гърците стреляха със сълзотворен газ и стоп патрони, имаше и ръкопашни схватки и така цяла седмица! Аз това с очите си съм го видял, не като тебе от талавизора!

89

Анонимен

преди 2 години

Добре че БУци напраил ограда,опсс,*** то я нема ,само откраднахме парите,сефте

88

ограда с турция

преди 2 години

Боко даде милиарди за ограда с Турция които потънаха в чекмеджето. И не я совърши. Гърците си построиха СТЕНА с Турция и то за по-малко пари. ГЕРБ са провале на партия

87

Анонимен

преди 2 години

Това не са само колаборационалистите- със сигурност използвайки повода повечето афганистанци (барабар даже с талибаните) искат да се изнесат в САЩ и най-вече Европа .

86

Джамбазки

преди 2 години

Меркел веднага да го скастри! На какво прилича това? Не стига, че не иска афганистанци, а утре няма да иска и ваксини!

85

SS

преди 2 години

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ,НЕ НИ ЧАКА НИЩО ХУБАВО !

84

SS

преди 2 години

Ако някой ви говори за интеграция и мултикултурализъм не му вярвайте.Пълна интеграция не може да има. Ако въобще има ! Особенно ,ако даден етнос има диаспора в държавата.Някой дори не научават и езика на приемащата ги държава !

83

СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. .

преди 2 години

Ах , голямо удоволствие ! Сега ли го установихте бе ? Да вкараш ракови клетки в организма си и да се чудиш защо се размножават , не загиват , и не се преобразуват в обикновени клетки като са заобиколени от такива . И на края унищожават гостоприемника си заедно със себе си . . . Ами това ви чака ! Те няма да станат като вас . Те ще ви подчинят да им слугувате .

82

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия да приемат афганистанци. Те създадоха кашата там. Нали Путин щял да има добри отношения с талибаните, приемай афганитe тогава бе, ниcък.

81

SS

преди 2 години

Мюслитата не се интегрират.Те създават общности и се капсуловат.После почват да се плодят. Като станат повече почват да завземат отделни сектори от бизнеса,кафенета с наргилета,дюнери,таксиметров превоз и др.След което ,плачат за все повече права,зачитане на религията им ,за участие в силовите структори на държавата,армия и полиция.После идват разни които ги подсещат ,че трябва да се води джихат срещу неверниците.

80

Анонимен

преди 2 години

Явно това е договорено на срещата между Байдън и Путин, да е..ат ***..та на ЕС! А иначе врагове били те двамцата. Лъжци! Ей за това ЕС трябва де има своя собствена армия и да инвестира в алтернативна енергия. За да бъде независима и от едните и от другите.

79

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия ще ги накаже съдбата, има карма, Афганистан, Иран, Сирия, Либия, Ирак, Йемен, Източна Европа, Латинска Америка, Азия, Африка, цял свят е съсипан заради тях, някой ден тези две държави ще горят. Новите суперсили ще бъдат Китай и Индия, а те ще проявят азиатска жестокост.

78

Анонимен

преди 2 години

Краварите пак надробиха попарата, а сега Европа пак да прибира бежанци. Не. Сега Байдън да ги качи на самолетите и право в САЩ. Тъкмо се стопира хаоса със сирийците и ни сервират това. Защо? Администрацията на САЩ толкова ли е неспособна да види последиците за Европа? Или може би много добре ги е видяла? Байдън да докаже че САЩ е партньор, а не враг в леглото. Да вземат тия бежанци при тях. Нито сирийци взеха, нито иракчани. За какво ни е партньор, който ни съсипва държавите, икономиките?

77

Анонимен

преди 2 години

Това е най-гнусното племе.

76

Анонимен

преди 2 години

ЕС няма нищо общо. Да си ги прибират тези, които са предизвикали размириците в региона.

75

БПФ

преди 2 години

Браво на Себастиян - млад, но мъдър и смел държавник. Талибанците са терористи - те трябва още по границите на Европа - дори и по границите на Турция да се посрещат с шмайзери. Тика нахълтват само млади мъже, на възраст за военна служба. Те НЕ искат да се интегрират, искат да живеят на гърба на европейците и да изнасилват безнаказано жените и дъщерите им !!! Трябва ли да търпим това... заради "човешките права" на индивиди, отказващи да излязат от каменната ера?

74

Анонимен

преди 2 години

Един афганистанец го питаха на летището какво мисли и той каза, че с Афганистан е свършeно, че няма вече Афганистан.