265

Анонимен

преди 2 години

Чалгарина е неспособен на каквото и да било, а съюза му с БСП го приключи.

264

Щирлиц

преди 2 години

Каква весела класация,да се посмеем на стъкмистиката родна.За сътворилите въпросното чудо на мисълта,водачът в класирането ще нарисува лично по едно ферари с цвят червен.

263

Анонимен

преди 2 години

На първата страница на "24 часа" една млада дама пита риторично: "Слави чете ли Хегел?" Ако този Хегел е от плевенския район и е връстник на Слави, то учиндолецът може да го познава, но не и да го чете. Ако става въпрос за немския философ Хегел, живял през 1770-1831г., Сл.Тр. определено не го познава, нито е чел трудовете му. Вярно, Светослав не е млад, но не е чак на 190 години. Пък и Хегел е известен немски философ от 18-19 век, а Слави води музикалното предаване 7/8...

262

Анонимен

преди 2 години

От по-ниска избирателна активност печелят само ГЕРБ и ДПС, а всички ние губим.

261

До 303 тя

преди 2 години

ИТН направи вече много за хората - свали мутрите от власт, а това е необходимо за всичко останало, което може да се направи за хората.

260

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ги, тия не стават! Следващите! ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

259

Анонимен

преди 2 години

На ДБ хич не и трябва да управлява. По-добре да ги остави да се изпонапокъ... Дано да стане още по-голяма гмеж и масово виене от всенародната мъдрост.

258

Хъм...

преди 2 години

Какво искат да постигнат масоните, след като превземат властта?

257

N

преди 2 години

До Бонго БонгоТо и по ника си личи колко много и безвъзвратно си ***!

256

N

преди 2 години

И каква стана тя, не били такива, не били онакива, така не се правело в политиката. Отново за неразбралте ИТН е НЕСИСТЕМНА партия и не трябва да се ояаква от нея да действа по определените правила. Това трябваше да сте го разбрали всички "разбирачи: отдавна, но не би. Няма ли подръжка за тяхното правителство, ясно е че пак сме на избори и там ще си покаже отново. Оределено обаче баница за деление няма да има с тях, свиквайте и ги харесайте такива, иначе избори до не знам кога.

255

тя

преди 2 години

Какво направи за хората, та да е 1?

254

...

преди 2 години

Нормално. Никой не иска от Слави или ИТН да направят правителство. Целта на народа е "елита" ни най-сетне да се разкара.

253

Бонго Бонго

преди 2 години

За целият този театър, Слави е взел над един милиард долара, за да използват Итн и ала ба ла. И този някой от средите на Радев.

252

Наблюдател

преди 2 години

Данните от "проучването" изглеждат съмнителни и по-скоро имат за цел да формират мнение, а не да представят текущото такова. На следващи избори ще има по-висока избирателна активност - хората ще се върнат от море.

251

Анонимен

преди 2 години

Тоя народ щом предпочита учиндолеца пред Филип Димитров и Иван Костов, мани, закривай.

250

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Щом ДБ иската да са първи на следващите избори.....МАШИНКИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ РАБОТА!НАЛИ ЗА ТОВА ГИ КУПИХМЕ .....ЗА ДА МАМИМЕ РАЯТА!!!

249

fcc

преди 2 години

*** народ, слаба държава!В текст от десет думи, десет грешки!Такива са им и избирателите!

248

АХАА,а,аа....

преди 2 години

ЗНАЧИ С МАШИНКИТЕ , НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ НАПРАВИМ ***....СЛЕДВАЩАТА "ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА"....../щото ИТН вече не ни върши работа../

247

Анонимен

преди 2 години

Слави чалгаджията изигра ролята си. Неговият електорат ще пие една студена вода. ИТН няма да излъчи правителство. Радев ще даде път на Нинова. Ще убедят масите, да искат оставане на служебното правителство с мандат на Нинова. Тя взема властта, маха още служебни министри и слагат свои. Вече отсвириха надеждите на ДБ - Кирил и ококорения. След 100 дни избират Радев за втори път. ГЕРБ с Борисов служат само за отклоняване на вниманието! Пет години ровиха, издокараха плебса!

246

Калкан

преди 2 години

Гласоподавателите от чужбина (от целия свят) бяха 220 хил. от които 45% са гласували за чалга господаря, т.е. около 100 хил. ИТН спечели 630 хил. гласа на последните избори, което означава 530 хил. са дошли от Бг. От официалната статистика 65% от ИТН гласоподавателите са от малки градове и села. Така че не обвинявайте емигрантите, а простите селяни в Бг, които направиха ИТН 1ва политическа сила.