396

млади глави!

преди 2 години

До добрите непознатиЛУДИ ГЛАВИ!!! Заради тях ни клаха през априлското въстание!

395

само майка Турция!

преди 2 години

Само тя ще ни излекува от комунитическата зараза на московците! Имаме си султан!Дори в Германия отдавна има цели турски колонии и множество джамии!

394

....................

преди 2 години

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!...........

393

Анонимен

преди 2 години

Вадете компромати да ги махнем ИТН

392

БАНДА ГОЛИ ГЛАВИ!

преди 2 години

ОСТАВА *** И ФЕСОВЕТЕ ДА СЛОЖИМ! ПРЕЗ ТУРСКО Е БИЛО НАЙ-ДОБРЕ!Платените руски историци ни накараха да се мразим с турците и обичаме московците.

391

добрите непознати

преди 2 години

червено боядисане. Лъжете и крадете колкото искате! Никой няма да ви повярва!

390

Анонимен

преди 2 години

До просветление 461 ..Президентът ли ти пречи да отидеш на почивка на Соломоновите острови ... ???

389

просветление

преди 2 години

МС ми хареса. След шест месеца и последния българин ще получи просветление какъв негодяй сме си избрали за президент през 2016 г.

388

Анонимен

преди 2 години

До 458 ... Ceляндyp ... Заради такива като теб сме на тоя хал ... Аз поне съм карал ски в Алпите ... Ще ми остане споменът ...

387

до 450

преди 2 години

Cepceм... ти откъде знаеш, какво реално... са направили, а? Видял ли си го черно на бяло?Или щото някой, някъде го е казал и затова е истина...? Бyнак...

386

Анонимен

преди 2 години

Боговете сигурно са полудели .... Нищо добро няма да излезе от тия .. Скапана държавица със заспало население ...

385

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 452 ....За 2 месеца успяха да спрат кранчето на най-големите кражби ... Дреме ми за Фонда на фондовете ... То, ако разровиш и ВИК холдинга, *** ще те залее ... Да не говорим за *** банка, за БЕХ, за пенсионните фондове, за много неща ... Завършилите Харвард поне работеха с хъс ... Шнорхела с какво ще работи ... Със стихове и поезия ...

384

Анонимен

преди 2 години

До Тъй де... Ако смяташ, че чалгарите ще направят нещо за теб и мен ... :)Халал да ти е .. :) Не искаш ли да живееш в нормална държава, с високи доходи и почивки на Малдивите и Доминикана ... Това е нивото на средния европеец ..

383

Анонимен

преди 2 години

Идеята е, че и тези двамата юнаци послъгват и действат избирателно. ББР е страшно, за фонда нито дума. Спецовия от 2015 извън НАП и от 2018 извън България, но голям спец казват бил. И двамата го знаели от години. Ти да видиш. Котарак с дебел мустак:)

382

Тъй де

преди 2 години

Да, де. Навсякъде ще намериш далавери. Ясно е. Но вече знаем какво става като ги оставиш 20 месеца тези. Справка Женята Ангелов и Харвардския екип около него. Вижте им фондовете и си отговорете как се докопаха до тях. Харвард, ама в побългарен вариант.

381

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 488 ...Ами, те, където и да разровят, ще мирише ... За 2 месеца направиха свръх-много ... Дайте им 20 месеца и ще видите как ще отлепим ... Българите са трудолюбиви, държавата е богата ... Само подходяща среда трябва .. без кюлчета в чекмеджета и к'урви за 5000 ...

380

Анонимен

преди 2 години

Тъжният край на един протест да станем най-после нормална европейска държава ... Видял Славуца, че подковават коня ... И той надигнал краката ...

379

Анонимен

преди 2 години

Защо Асенчо и Кироето си мълчат за Фонда на фондовете и си траят за Спецовия? Няма ли кой да ги попита директно дали този фонд не е по-голяма далавера от ББР и дали мениджърите в посредниците не получават в пъти по-големи заплати от директорите в ББР?

378

Анонимен

преди 2 години

На Славчо тиквата е по-лъскава от тиквата на Борисов! Факт!

377

Анонимен

преди 2 години

Славчо, набутаха те в дълбоки гуй.на! Кадафито го охраняваха с бронирани машини и кубинки бодигардове, но пак го изнасилиха на капака на джипа. Премисли си детсвото и живота! Внимавай къде стъпваш, че джиповете са наоколо!