86

Анонимен

преди 2 години

Що ми изтрихте мерака да *** мадете на Кунчев, па да му затваряме устата с тях, а на него сте дали всичката трибуна, де, що има да плаши народа? От един отбор ли сте? Брей... Всички срещу народа

85

Anshar

преди 2 години

Те ще загубят Играта, защото Тези над тях играят друга Игра.....

84

До 97-ми

преди 2 години

Много си изпращял брато. Толкова си се надъхал, че чак вярваш на тъпните които пишеш. Състезател

83

Българин

преди 2 години

Само ЕС е купил нови един милиард ваксини на цена от 20 долара. Това са 20 милиарда приходи за фармацевтичните компании. В капиталистическия свят, в който живеем, това вече е един сигурен гарантиран паричен поток за няколкото държави, които могат да произвеждат. Никога няма да се откажат от него. Ако трябва те самите ще работят за нови варианти на вируса и ще налагат задължително боцкане за всички.

82

Предричам и пета

преди 2 години

То да не само Кунчев майстор на боба. Аз предричам Октомври да ни споходи 5-та вълна, северноботсвански вариант.

81

Какъв е проблема?!

преди 2 години

Ваксините не са задължителни. Всеки решава сам как ще живее и умре. Антиваксърите са социопати, които само имитират социално поведение , за тях човешкият живот и здраве са без значение.

80

До 80

преди 2 години

Имаш антитела срещу алфа или бета. Не и срещу делта. Освен това по време на боледуване имунитетът е потиснат, това е запазената марка на ковида, предизвиква имунитет дефицит, като спин, но временно. Затова имунитетът е по-силен след ваксинацията. Но ваксината е изработена срещу оригиналния щам. Ще трябва ъпгрейд на ваксините. Това е състезание с вируса.

79

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че ще има. Сертификатите май са с годност 1 година. Ще се бодат докато не пукясат от някой биопродукт.

78

Анонимен

преди 2 години

Който не си е бил първа няма да си бие и трета, четвърта и осма. Който си е бил двете.... ми той си решава.

77

Анонимен

преди 2 години

До 81 И аз мислех да му пиша на тоя с хипохондията и да го упътя да си купи речник, но после размислих. Все пак точно тези "умните и красивите" като него трябва да се отсеят сега с евтаназията. Нека си вярва.

76

Анонимен

преди 2 години

Но след Делтата можело да има и други- ха-ха, че то има ли Делта?

75

Анонимен

преди 2 години

Разбира се ,че ще има 3та доза. Дори 103 зависи кой кога пукне. Този органозъм да не е от стомана.Намерих интересна статия, за онези отегчените от претоплените манджи на днес-а. https://thebulgariantimes/%D0%A1%D0%90%D0%A9-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82/

74

Анонимен

преди 2 години

Ангел Кунчев: До 15 септември пикът на COVID-19 може да е преминал, има повече от месец и може да се окаже, че пикът е преминал, "Делта" вариантът на вируса засяга ниските възрастови групи каза Ангел Кунчев.

73

Истината

преди 2 години

Единственият начин е да не започвате. Оттам нататък дупченето ще е нон-стоп.

72

Анонимен

преди 2 години

За неграмотните!хипохо̀ндрияЗначение на думата хипохондриямед. Психично заболяване, което се характеризира с прекалена ирационална загриженост за собственото здраве и убеденост в наличието на някакво заболяване, за което няма обективни доказателства.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 преболедувалите с антитела имат защита срещу целия вирус, а ваксинираните само към определена част/ шип от вируса. Разликата е голяма.

70

А

преди 2 години

Дългата характеристика никой не чете.

69

Анонимен

преди 2 години

Щом се говори за това, да ще има. За щастие на проваксърските фашаги. После ще има и 4, 5, 6 и така до края на света. Важното е пари да падат

68

Анонимен

преди 2 години

Аз мойта я ваксинирам почти всяка вечер с косматата игла и понякога и слагам и втора игла, ако не съм много уморен. Гледам че е добре, затова не се чудете, а бегайте да ви боднат!

67

x

преди 2 години

По десет си нахакайте. И в zadника си турете за по-сигурно.