257

Анонимен

преди 2 години

Дари искаш или не ти Си опозиция!никой за нищо не те вика така че спокойно. Там си кадето ти е мястото.

256

Анонимен

преди 2 години

Американския посланик за ББ: Бабаит,облечен в Армани.

255

Снимка трепач

преди 2 години

До пери:Бойко гледа така, сякаш е научил че са сменили главният прокурор. Има време, и това ще стане.

254

пери

преди 2 години

Снимката е трепач.

253

Роко

преди 2 години

Борисов е прав.

252

Джон Байърли пише

преди 2 години

пише за Бойко Борисов, че обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Посланикът уточнява, че информация от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Абревиатурата SIMO е разшифрована година по-късно от берлинския ежедневник Tageszeitung[66] като кодово наименование на ЦРУ. Байърли пише още, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова,

251

До 267

преди 2 години

Ти правиш ли разлика между политик и действащ политик?В доклада се говори за ДЕЙСТВАЩ политик!Еййй,на това герберугите трябва много да ви се обяснява и пак няма да разберете.Ама той,вожда добре ви го каза-аз съм пр.ст и вие сте пр.сти затова се разбираме.

250

До Анонимен 213

преди 2 години

Разбрах как ви промиват мозъците: Видях компилация от една блогерка с разни графики, които би трябвало да доказват, че ГЕРБ е докарал БГ на последно място по стандарт и т.н. Графиките са хитро подбрани правят сравнение между БГ и внимателно подбрани други страни, но само там където е неизгодно за БГ! Други са самостоятелни съпроводени с изявление от рода "Спада в чуждите инвестиции съвпада с идванете на ГЕРБ на власт", без другите графики и без бележка, че инвестициите се сриват в целия свят поради финансовата криза. Също пуска разни цифри в таблица, които НЕ доказват тезата и, но явно, че раз

249

Анонимен

преди 2 години

До До тролска дружинкаКазаха ли по име кой е "настоящия" лидер на партия и държава, или си замълчаха :)) Пеевски е изкупителна жертва, също като Черепа, нещата са много по дълбоки отколкото си мислиш :)

248

до 257 Радев

преди 2 години

посланик на САЩ в София между 2002 и 2005 година, когато Борисов е гл. секретар на МВР. The Hill публикува негов материал. Според Пардю страната е заразена от широкомащабна корупция, а медийната среда в нея е силно влошена. Всичко това се случва на фона на 10-годишно управление на Борисов, което няма сериозна опозиция. Той посочва, че медиите в България изпитват финансови затруднения, а премиерът използва европейските фондове, за да ги направи зависими. Не лъжи куче

247

Анонимен

преди 2 години

Това злобно човече още не е разбрало,че с него е приключено.И продэлжава да сее омраза срещу всички,които не му ли.ат подметките.Особено срещу президента.Той направо му бърка в здравето.

246

1280

преди 2 години

Ми той и Христо Маджото и Мая Манолова са такива, записани да разговарят с подсъдими олигарси. Как решихте че е Боко? Или така е най-лесно да лъжете щото така пише Прокопиев

245

До тролска дружинка

преди 2 години

В санкциите по закона Магнитски САЩ освен Божков, Пеевски, Желязков и т.н. посочват и "настоящ политически лидер". Някой съмнява ли се че става дума за бат'ви Бойко?

244

Анонимен

преди 2 години

257 Няма по-голямо селянче от Тошко, което още не се е научило, да пише. Макар че от село са излезли много велики умове.

243

Анонимен

преди 2 години

Бокич,я си виж физиономията и тогава говори за партии на омразата.Тя(физиономията ти) казва всичко.

242

Анонимен

преди 2 години

Отровни са за теб.За нас са витаминни.

241

Анонимен

преди 2 години

В политиката не требва да имаш 100 висши, требва да си хитра хиена, това не може да го разбере голяма част от народеца :)) Боко ми се вижда по приемлив от недораслия "гений и патриот" Славчо, да не говорим че изглежда като инвалид в предсмъртен стадий :)

240

До тролска дружинка

преди 2 години

До Анонимен 253: По времето на Бойко завършиха магистралата, не я е започнал той. А колко милиона са откраднали чрез АПИ свързаните с него фирми тепърва ще се изяснява. Сменят ли Гешев Бойко трябва спешно да се изнася, иначе - в Централният при бай Ставри.

239

Анонимен

преди 2 години

Боко, ти и без това вече си далеч от много неща. И това е добре.

238

Анонимен

преди 2 години

Каза символа на смирението,добротата и толерантността.Ха,ха,ха!