160

Анонимен

преди 2 години

Готови сте за отходната тръба на политиката! Там е мястото на измамници като вас, дето Доган ви реди правителството!

159

Lina

преди 2 години

Дайте жокер , ще налучкват Мъж ли е, жена Адвокат, шофьор, художниквисок, нисък има ли връзка с Цар Плъх Сарайски? Все една от партиите ше улучи. Сериозно - те биха ли дали подкрепата си на сляпо? Чудна егоцентричност?

158

философ

преди 2 години

Българи, сънародници.... и като се оплаквате и пищите после, помнете, че не някой друг, а ние и само ние сме си виновни в чий ръце поверяваме съдбата на България, т.е. и нашата лична съдба.

157

Анонимен

преди 2 години

Защо не го казват. Какви са тези тайни и заклинания. Щом е толкова свестен и почтен, какъв е проблема? Всички ще му се радваме и ще ръкопляскаме. Нещо обаче пак намирисва на ДПС и библиотекарския. Никаква подкрепа за далавераджиите, този път всички ще бъдем на площада и гьостерицата ще играе

156

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

И кво ново и по различно от тарикатлъци на баХ0я...

155

Granik

преди 2 години

Значи ще е Китин Муньос.

154

?

преди 2 години

Мислехте си, че няма как да стане по-зле от при банкянския айдук? Има, има... само гледайте.

153

Анонимен

преди 2 години

Да изиграваш избирателите си да играят на сляпо си е чисто предателство. Хората искат промяна, но промяната предава.

152

Анонимен

преди 2 години

Требе Баце да се върне, много скучно стана. Тия са безинтересни, някакви шушумиги. Досега само глупости сътвориха.

151

Анонимен

преди 2 години

Е чакайте си.

150

анономен

преди 2 години

Според мен ще е оня разсилен Ванката))))))))))))))))))

149

Dinosaurus

преди 2 години

Съспенс, съспенс, ние сме майстори на шоуто, който ни е избрал да ни сърба попарата, останалите бо*л*ци да духата супата, кви сте вие, че да ви съобщим кой ще е премиер, аре бегайте, къш, като не ни подкрепихте на 55% сега си гле'йте работата, че някой трябва да изкарва парите, дето ще ги папкаме! Никой не ще да поеме нашата отговорност, вашата ....

148

Гроби Таласомо

преди 2 години

До Славче е предателАко Славуцата играе срещу Румен Живков, то е, защото милиционерът Пламен Узунов бламира съставянето на редовно правителство! Електоратът не знае, че влиянието на масонската ложа "Слънце", от която е и Узунов, Радев и Гергов е с огромно влияние в политиката в България! И аз да бях и аз щях да атакувам фигурите им!

147

Славче е предател

преди 2 години

Явно на Славче не му се управлява и търси друг виновен за да избяга мислейки, че е невинен в случая....Но Славче играе и срещу Президента и за това прави кални номера на служебното правителство...,но иначе цоцкат каквото може от него и после ще го захвърлят...абе тарикати!!!!Славче явно иска избори 2 в 1 и така ще играе със свой кандидат президент, като разчита на втори тур на ДПС, които не искат Радев, а също ще разчита и на ГЕРП, които също не искат Радев....а може да имат и ОБЩ кандидат....ТИ да видиш!!!Елементарно Уотсън... извода е, че Славче е продукт на ДПС и ГЕРП и играе за тя

146

999

преди 2 години

Ако в състава влизат пак 31 годишни " финансистки" - ще ни се отели вола! Брррр! И сигерно ще искат излизане на БГ от Валутния борд - натам вървят нещицата ..?

145

Нагъзян Изотзадзе

преди 2 години

Не знам Слави Трифонов #Кой ще курдиса за премиер, но знам кой ще ви турне за министър на меверето! По-зле ще е от Рашков, ама много, много по-зле! Славиту ще натресе за вътрешен министър комуно-изкуфялника Славчо Босилков!

144

да

преди 2 години

финансова инерция от Герб... хахаха ти мнооого глуоповат човече

143

жаха

преди 2 години

какви международни фин агенции кой скодоумник неразбира че кредитният рейтинг и всички покаьатели на България са толкова ниски и сме толкова зависими от големите и все сме на кредит да да се радваш на някви смешни оценки и плюсчета дето ги дават щот управлението върши мръсни услуги на Америка

142

noname

преди 2 години

Софи Маринова ще да е. ИНТ станаха за смях и вицове на цяла България.

141

О хо хо

преди 2 години

ПО ЛЪЖИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!! " СЛАВИ ВСЕКИ ДЕН ИГРАЕ БАСКЕТБОЛ...." С ПАТЕРИЦИ ТАКА СЕ ИГРАЕ. ТОШКО НИ ГЛЕДА В ОЧИТЕ И ЛЪЖЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО!!!