170

до 182

преди 2 години

Пич филмирал си се нещо. Ако има да напишеш нещо ново, го напиши. Ако ли не, се отпусни малко, че ставаш смешен.

169

Факт

преди 2 години

До Дико СашевСамо немислещ страхливец може да си сложи безизвесна течнос в кръвта без да му има нещо.

168

Антивакс плоскоземец

преди 2 години

Забравих да кажа и да се пазите от кем трейлс. Сега важното е никой да не се ваксинира. Да не ви пука, че пак ще умират хора и други ще остават без работа. На нас за обществото не ни пука нали затова сме мислеи и свободни.После ще се уговорим, кога да ревем пак, че са ни ниски заплатите и сме бедни. Всичко е от "тях" да знаете нарочно ни държат мислещите без пари, за да ни е гадно. Анатема на всеки, който казва, че толкова си ни е акъла на цялото общостве и затова няма пари. Всичко е заговор!

167

Антивакс плоскоземец

преди 2 години

Всички са овце, само ние дето слагаме шапки от фолио на главите и сме против ваксините сме свободни. Не бъдете овце мислете с главите си и не вярвайте на ваксините и, че земята е кръгла. Всичко е конспирация и заговор за пари. За пари е всичко ви казвам бе, нищо че ние нямаме и 2лв в джоба. Всичко е, за да може рептилите и биг фармата да окрадът мислещите хора с шапки от фолио на глава.

166

Parcuc

преди 2 години

Нека ми поставят 50, ще спася два живота поне.

165

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите са диви, но затова пък много прости. само ковида ще ги оправи.

164

Дико Сашев

преди 2 години

Учени от Мгаданския институт към РАН са установили, че 90% от отказващите ваксинация са хора с психични проблеми. Препоръчват да бъдат създадени психо диспансери за антиваксъри, както и всеки, който отказва да се ваксинира да получи безплатна консултация с психиатър.

163

Анонимен

преди 2 години

До ZeitgeistНе бях чувал това име .Благодаря за информацията Друже.Самоубили са го със сигурност.

162

до 172

преди 2 години

Все още не, но това е защото ваксинираните тук сте все още малцинство. Сега погледни какво става в Европа, когато ваксинираните достигнат над 50%. Не искаме и тук да става така.

161

бай Шиле

преди 2 години

Колкото повече ваксини поставим, толкова по-богати ще станем!

160

Анонимен

преди 2 години

Този не пропуска и ден без да агитира по медиите. Мисля, че е време да му проверите доходите за отклонения.

159

Факт

преди 2 години

Във война сме . китай я започнаха .

158

Анонимен

преди 2 години

Не може заради страховете на ваксърите от вируса, антиваксърите да бъдат принуждавани да се ваксинират. Също така не може заради страховете на антиваксърите от ваксините, ваксърите да бъдат принуждавани да не се ваксинират. Задължителното ваксиниране е точно толкова абсурдно, колкото сега ние антиваксърите да искаме от държавата да въведе задължително НЕваксиниране. Едните се притесняват от вируса, другите от ваксините. Всички искаме да сме здрави. Нека всеки сам избере пътя! Това е!Елементарно!

157

Antvx

преди 2 години

Бях се притеснил да не му е станало лошо в тази жега, такъв достоен човек...С риск да се повторя - съгласен съм с тебе г-н Професор! Трябва няколко пъти Х 25 да ваксинираме. Готов съм да дам своя принос - уговорил съм едни хора да се боцнат, към 250 човека са. Само чакат да навириш мустак - и навиват ръкав. Адрес: София, къщата срещу х-л Радисън. За по-сигурен ефект директно люскайте по 2 дози, някои от тях са с наднормено тегло, но после ще го пишем "съпътстващи усложнения"...

156

Криви сметки 25?

преди 2 години

Иска да ни каже че 25 пъти требе да се ваксинира цялото население на България! Ама тея с двойните дози по 2 и така става 2 х 25 или 50 ваксинации за 1. Явно и децата, бебета и дори неродените требе да ги ваксинират и накрая за финал и умрелите да ваксинират, за оправдаят излишните бройки изтекли със срок на годност съмнителни ваксини.

155

Светозар

преди 2 години

Не на Ковид " ваксините " !!! Стига агресивна пропаганда ! Който е искал, да се ваксинира, вече се е ваксинирал. Останалите няма смисъл, да ни заплашвате, изнудвате и насилвате. Колкото натиска става по - силен, толкова ще среща по - голям отпор.

154

Анонимен

преди 2 години

"Болки в гърлото и хрема"-ами то" Делта "варианта значи го има от столетия.Аз поне сто пъти съм го изкарал.

153

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчйиски доло доло

152

Защо така?

преди 2 години

Да не е сбъркала пропагандата нещо? Да не би да иска да каже 1 ваксиниране спасени 25 човека. Нито едното нито другото не излизат сметките криви.

151

Анонимен

преди 2 години

След толкова хвърлени усилия за "ваксина", която поначало не е прилага в периода на никоя епидемия (по достатъчно много и все важни медицински причини), досега трябваше да се открие лекарство. Да не би разработчиците на ваксини да нямат капацитет за лекарства? Или е икономически по-изгодно да се пробутват ваксини еднократно (ако вярваме на производителите), отколкото да се продава лекарство? Или просто "ваксината" ще е многократна на всеки 7-8 месеца, ама на огромна цена