89

Анонимен

преди 2 години

Добре си беше със софийско гражданство

88

Анонимен

преди 2 години

За какво се строи толкова при демографски срив и намаляващо население? Да стоят празни ли?

87

Euro normaBG

преди 2 години

Цяла България в София, честито да ни е. Сега вече разбирам, колко дълновиден е бил бай Тошо със софийското жителство...

86

До Другия с коня

преди 2 години

Повече булеварди = повече коли. Проблема с трафика се решава с развитие на градски транспорт. Иначе като създаваш условия за трафик - получаваш трафик. В София колите са 0,8 на човек. В Виена 0,3. Как е?

85

Аз

преди 2 години

Иначе *** не мога да го разбера!Довчера рева, че там били полета и село.Днес реве, че щяло да се строи!Целия свят строи -Москва, Истанбул, Лондон, Париж. *** като ходи там се възхищава какви градове, мрънка, че тук били ниви.Почнат да строят реве, че се строяло))

84

Анонимен

преди 2 години

Нека строят, това означава, че ще има голямо предлагане и малко търсене и следва цените да се сринат. Тези които купиха с цел инвестиция ще ду хат супата

83

ГЕРБ София

преди 2 години

През време на 4тия 5тия и 6тия мандат на Й.Фандъкова София ще постигне нечуван и невиждан просперитет и ще заприлича едновременно на Сидни, Манхатън, Цюрих и Виена. Следващите и управления около 2045 г ще започнат постепенно да решават и по-неспешни въпроси като липсата на улици в Манастирски ливади и липсата на детски градини, към края на 21 век ще се решат. Гласувайте за ред в инхауса

82

Асан

преди 2 години

Кой ще го сади квартала ??? :)))

81

Ха-ха

преди 2 години

Софийските проблеми имат само едно трайно решение-преместване на столицата другаде и то на ново,празно (и проветриво) място.След като България тъпче на място вече 100 години,време е за радикална промяна.Столицата се е сменяла няколко пъти,няма да е прецедент.А напускането на София от 1/3 от населението ще реши на практика всички проблеми.

80

Аз

преди 2 години

Фандъка защо преди да строи нов квартал не санира старите панелки?!

79

Vse edno

преди 2 години

Града има нужда от басейни, спортни площадки, зелени зони а не от ш.ибани нови спални. Спрете това безумие, жалки общински администраторчета!

78

3456

преди 2 години

До До 2 Не е!

77

Анонимен

преди 2 години

3000 euro

76

Гладен Брокер

преди 2 години

Аз чакам Младост 6 да взима малко комисионни

75

Анонимен

преди 2 години

Трябва държавна политика за развитие на малките населени места - селата и градчета до 20 хил. души! Глупаво е София да продължава да се застроява до безкрай! Същото важи и за Варна! Колко градинки застроиха във Варна, направо е блок до блок вече! Като помня, като дете, колко хубав град беше Варна! Много ми е мъчно, че застроиха и игрище и градинки и какво ли не! Трябва политика за малките нас.места и финансиране, а не милиарди за градовете, саниране и така нат.

74

Другия с коня

преди 2 години

Това,че е Ад придвижването и паркирането не се решава със спиране на Строителството,а с ощенпо- усилено строителство на Булеварди и Паркинги...Нито един от Старите блокове няма подземни гаражи,няма място предвидено и Пред блоковете....Кой е предполагал,че няма да има Комунизъм и всеки ще има автомобил???

73

Бай Хуауей(о) до 84

преди 2 години

Върни времето назад да стане БГ колониална сила с корабите по целия свят, дай на Дания турско "присъствие" и комунизъм и тогава гаранция ще видиш булевард "София" в Копенхаген.

72

Анонимен

преди 2 години

Няма да изникне. Графиня фон Дупкова ще си замине до края на годината.

71

БГ

преди 2 години

Ами в София са умни, в цял свят градовете развиват високо строителство, само в нашата столица се правят на традиционалисти. Нов квартал!!! Точно 3-4 небостъргачи ще са еквивалент на този квартал. Къде са 3-4 сгради, къде минимум 30-40 да се застроява това пространство.Айде малко мисъл вкарайте вече, стига сте се самоизяждали, в случая високото строителство е за общо благо!

70

Анонимен

преди 2 години

София е възникнала като балнеоложки център около халите за отдих на римските императори и не мога да разбера защо нищо не се инвестира в тоя район, а се прави едно голямо сбутване към Витоша? Ако навремето са искали столицата да е планинска са щели да си я оставят в Търново