117

КОРМИД Маниак

преди 2 години

Мазният и тлъст Ботокс, каза че той бил направил най добрата ваксинационна кампания. Точно така беше! ОБАЧЕ: ### ОЧАКВАХМЕ ДА ДАВАТ КРЕМВИРШИ ЛЕКИ С БОЦКАНЕТО, А НЕ ПОЛУЧИХМЕ ДОРИ ЕДИН ГОЛ .***, даже ходих да търся да видя ЗиЛ-а и него го нямаше... много пъти се редихме на коридорите за ЗЕЛЕН ХАЙВЕР, ама нъц!за пореден път останах излъган от ГРЕП. * затова се отказах да ме бодат!* затова и не гласувах за тях. Те винаги лъжат и крадат

116

Анонимен

преди 2 години

fake news. rradev saborira bg narod i bg republika.

115

Анонимен

преди 2 години

А то всеки си решава сам за ваксината.Насила няма да стане то е ясно.Важно е да не се предприемат пак затваряния на ученици,бизнеси както беше.И да затварят се видя,че този вирус не умира в жегата,значи не е природен а е в лаборатория създаден.Значи затварянето не работи,а трябва всички хора на таи планета да се заразят за да няма в кого да живее виросът и така да затихне.

114

АХААХА!

преди 2 години

До 124ТИ ЛИ СИ ИНТЕЛИГЕНТНИЯ? ДЕТО СИ ГОТОВ ДА СИ НАБИЕШ ТАЯ ОТРОВА , САМО ЗАЩОТО ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА ТАКА СА КАЗАЛИ , ЧЕ ще ви излекува. ДА НЕ СПОМЕНАВАм , чЕ НА ЕДНА ВАКСИНА СА НУЖНИ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ИЗПИТАНИЯ , НО ТИ СИ инелигенТ ,по-Вещ си в медицината

113

Анонимен

преди 2 години

Със здравен министър антиваксър какво очаквате?

112

Nqkoi

преди 2 години

Големия проблем е, че вече има лекари които масово издават истински европейски ваксинационни сертификати без да слагат ваксини на хората стрещу 100-200лв. Кацаров да каже нещо за този проблем? Щото и това си е точене на каса.

111

Анонимен

преди 2 години

Само 20% от медиците в България са ваксинирани. Защо ли?В Дания, след големи протести, правителството се отказа от задължителната ваксинация. Защо това не се отрази от нашите медии?ПСР тестовете не правят разлика между обикновен грип и Ковид - 19. Последни новини от CDC - САЩ.А, поспрете се! И се позасрамете! Къде ще ги отнесете тези пари?

110

Анонимен

преди 2 години

Ганчоу, боди се смело, по-*** няма как да станеш !

109

Анонимен

преди 2 години

20% са ваксинираните. 80% са нискоинтелигентните. Сметката е тъжна, но точна. Въпроси?

108

CriticusMagnus

преди 2 години

А сега колко са ваксинирани? В сравнение с другите европейски държави разбира се...

107

Анонимен

преди 2 години

Един да убиеш е убийство, 10000 да убиеш е статистика.

106

до 116

преди 2 години

Така е както го казваш,но и Борисов е комунист и ГЕРБ също са комунисти.Да допуснем,че си беше замълчал Кацаров и не ги беше изпял.Щеше да продължи точенето на НЗОК.В тази каса аз лично внасям пари,за теб не знам,но всеки е длъжен по закон да внася.Ако си държавен служител значи изобщо няма какво да споря с теб,не знаеш изобщо как стават нещата.Частникът за да може да прави бизнес всеки месец внася истински пари в НЗОК.Държавата се води,че осигурява 2/3 от населението,а внася 1/3 от парите.М?!

105

До 117

преди 2 години

Страх ги е по-скоро ***, които измислиха какви ли не конспирации за тези най-обикновени ваксини. Оставихме шлосери и бакшиши и други интелектуалци, учили до 8-11 клас, да се изказват компетентно против ваксините, докато треперят от страх да не им повредят скъпоценните гени това е нивото. А иначе - който има акъл и отговорност, отдавна се е ваксинирал. Останаха само ромите и псевдо-интелективлците с основно образование.

104

Анонимен

преди 2 години

Ето това направиха политиците и някои от лекари с титли, но лакеи. Разделиха обществото. В цял свят не чух един аргумент, че с поставянето на ваксината се решава проблема и ще се завърнем към нормалността. Напротив, ваксиниране, маски, локдауни и вирусчето се променя и атакува.Ваксинацията със сигурност ще стане задължителна. Това не се решава у нас. Сега се хвърлят обвинения един към друг от нашите *** политици. Лъжата-статистика.Затова всеки да си решава. Тялото си е негово.

103

Анонимен

преди 2 години

До Nqkoi "А за това, че от времето когато стъпи в длъжност ваксинацията намаля нищо не казва! Колко човешки животи коства неговото бездействие?" Никой от предното правителство не е бездействал: това е твърдение, което няма никакво покритие в реалността, но наглия Кацаров го използва, за да си прикрива собствената атака върху здравето на хората. В момента България не провежда масирана кампания за васкиниране, както се прави навсякъде (даже и в пропадналата Русия).

102

Вие

преди 2 години

Толупи от парламента,бодвайте се на воля! Почвайте от деццата си, майките и най-близките си! Нас коѝто не искаме не ни пипайте! Простичко и лесно ,който го и страх да си бие ака иска по30!

101

Анонимен

преди 2 години

До Anonymous 110 "Лесно се правят изводи като мине проблемът.А ти Стойчо, една болнична пътека не може да минеш без да уволниш хората по нея." Тоя се е възползвал от хуманното отношение на лекарите, които или е трябвало да му пишат "друга" диагноза, за да не му прекъсват лечението, или е трябвало да се бръкне лично той и да извади кинти за едни скъпи изследвания. Реално, хората, които го спасиха, сега си патят от добрината. ПОМНЕТЕ ТОВА, ТОВА са комунистите.

100

ха ха

преди 2 години

Лъжливия ботокс се боцна с винамин Ц за пред камера, но получава комисиони и хонорари за провеждане на клинично проучване на тия буламачи. Вчера след 2 години СТРАХ и шикалкавене го направи и вожда. - поредният цирк с полупразна "игла"

99

Nqkoi

преди 2 години

А за това, че от времето когато стъпи в длъжност ваксинацията намаля нищо не казва! Колко човешки животи коства неговото бездействие?

98

Анонимен

преди 2 години

И защо ваксинация спадна след като ти дойде като министър?