601

Анонимен

преди 2 години

До ученВаксината предпазва от тежко протичане на болестта, т.е. ако се разболее ваксинирания ще го изкара по-леко, намалява и вероятната необходимост от болнично лечение. Не знам защо много коментиращи развяват глупостите, че ваксината не предпазва от разболяване като основен аргумент. Никой никога не е твърдял подобно нещо, за никоя ваксина - не само за тази.

600

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго - Силно се надявам ти да си ваксиниран! ... Сигурен съм, че не си чел какво подписваш или ако си го чел, пак не си разбрал, но да попитам. Подписал си, че си запознат с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажи ми, щом си запознат и щом си се подписал, че си запознат, какви са тези реакции и кой по-точно те е запознал с тях? Нали знаеш, че каквото и да ти се случи вследствие на ваксината само ти си отговорен?

599

****

преди 2 години

Как пък Бай *** все знае най-много . От вируса са умрели много по-вече отколкото от ваксините. Като човек изкарал вируса два пъти и едвам оцелял ви казвам , че в нормална държава този индивид с очевидно психически проблеми щеше да си загуби лекарските права. Ваксините са спасили милиони животи. Но не могат да спасят някой от глупостта , невежеството и параноята му.

598

Анонимен

преди 2 години

Чл.29 т.2 (Конституция на България) - Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. ... Ето това е причината да подписвате информирано съгласие. Ваксината е експериментална. Дали аз искам да участвам в експеримента си е моя работа. И НЕ, НЕ ИСКАМ. Ако някой някога ме задължи да участвам в този експеримент, то този някой някога ще бъде възприеман както е възприеман д-р Менгеле! Законотворците и всички останали да го имат предвид!

597

Бонго Бонго

преди 2 години

Отпадъка Мангъров с Радевата чета разбойници са виновни за смъртта на хиляди български граждани.Каквото и да дърдорите, това е истината и, че Бойко и НОЩ спасиха хиляди български граждани е също истина.Ще се изтраят още малко и ще има метла.Сигурен съм.

596

354

преди 2 години

Виновникът за много смърти! Ако беше роден по времето на Хитлер, Менгеле щеше да му завиди!

595

Анонимен

преди 2 години

Мангъров и още няколко други личности са причината за ниската ваксинация в България. Да се надяваме да не доведе до много фатални случаи.

594

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Така де, доцента е прав - ваксините не са създадени заради Коронавирус, а ковида заради ваксините!

593

учен

преди 2 години

До Анонимен: Дали вярваш или не вярваш е въпрос на ВЯРА, т.е на религия. Религията те задължава да вярваш на това, което ти се казва, без да искаш доказателства. Науката разчита на данни. Данните са такива: Световната Здравна Организация призовава всички ваксинирани да продължават да се дезинфекцират, да носят маски и да спазват дистанция, защото ваксината не е гаранция, че няма да се заразят отново или че няма да предадат заразата. Е, за какво ни е тази ваксина?

592

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какво се джавкате за един експериментален продукт! Моля всички да си извадят главите от пясъка и да видят наближаващата планирана и умело дефинирана депресия! Ясно им е че много хора ще изберат да не се ваксинират! На хипохондриците не може да се разчита на потребление и бизнес щото като им кажа Делта и ще се залостват в къщи! Ето как ще се замислят държавите!

591

Анонимен

преди 2 години

"Имунизираните могат да се разболеят от щам като индийския за който нямат имунитет , но мангъризираните директно да си осигурят погребална агенция." - Ще видим до 10 години кои ще осигуряват работа на погребалните агенции. Единствената болест/вирус на планетата не е Ковид. Има хиляди. Обаче ако имаш слаба имунна система, можеш да умреш от много неща. Фарма индустрията печели от хора със слаба имунна система. Според вас ако е възможно по някакъв начин да ви я отслабят, ще го направят ли? ... :)

590

Анонимен

преди 2 години

До и пак до 627.... Явно ти не четеш края на статията правилноWhat hasn't changed is that the vaccine is preventing severe disease and death," Doron told the broadcaster.

589

Анонимен

преди 2 години

Аз на Мангърий не вервам.Тва щото вярваш на Борисов сигур.

588

Анонимен

преди 2 години

До Истината!! Говориш пълни глупости! Добре, че беше Мангъров да спаси комшията иначе джипито щеше да го усмърти с грешен антибиотик!

587

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните я вижте тук!Officials in Massachusetts have confirmed that nearly 5200 people have come down with COVID after being vaccinated and so far 80 of those victims are dead.

586

Ще мине през всеки

преди 2 години

Още не е измислена панацея за никоя болест, а т.нар. лекарства (ваксините също) са комбинация от вещества, стимулиращи защитните системи на организма да се борят с нашественика. Ако организма е с ниски способности да се бори, го тъпчат с още и още лекарства и ......чакат. Не знам, защо има такива големи очаквания от ваксините и защо много си мислят, че сме много напред в медицински аспект. Все още няма лек за поне 1000 болести и животът пак си върви

585

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните нещо не схващат, че са само частично защитени, за разлика от боледували те Ковид с антитела, които имат пълна защита от вируса!

584

правилно

преди 2 години

Имунизираните могат да се разболеят от щам като индийския за който нямат имунитет , но мангъризираните директно да си осигурят погребална агенция.На този психопатдиверсант защо му дават думата.

583

Реалист

преди 2 години

Тоя знахар му се дава думата само за да привлича "мухите" с глупостите си...

582

до Истината

преди 2 години

По вашата логика останалите 15тина хиляди лежат на съвестта на Ангелов, Мутафчийски , Кунчев, Балтов и прочие