46

магистралка

преди 2 години

Как' Сийка, колежката така ли казА. Въййййййй. У холивуд-а къв филм само биха направИли. Шепа герои се борят срещу корумпираната държава, управлявана от сатрапа Борисов. И действието ще се води около борбата на нашите герои с малкия сатрап Гешев, окупирал прокуратурата. Малки герои срещу държавната машина. Точно по холивудски.

45

Анонимен

преди 2 години

50- Е ХАЙДЕ ДЕ ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КОЙ Е ЧЕ ГЕ ВАРА С ЮМРУЧЕТО И ВИДЯХМЕ КАК СКОКНА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ, А ТИ СИ ДРА/И/СКАЙ...ЗАЩО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДИПЛОМАТА НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР- ЗАЩОТО ТРЪГНА ДА ПРИБИРА КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА, КОИТО ХЕМ ОБРАХА НАРОДА СИ, ХЕМ РАЗСИПАХА ОТКРАДНАТОТО.

44

Анонимен

преди 2 години

Кога ще разследват на Рашков имотите????? КОГАААААААААААА!!!!! Затова ли е тоя зор да го махнат Гешев????????

43

Костадинов

преди 2 години

Тази св..я гешеф не бъде ли изметен от прокуратурата България не я очаква светло бъдеще до края на мандата на това ***.

42

aa1830

преди 2 години

Оохххх Сииййкееее!

41

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно, какъв е тоя зор срещу Гешев? Явно много им пречи на политическите престъпници, искат поредния фигурант като предишните, които нищо не правеха.

40

Анонимен

преди 2 години

ЗАКРИВАЙТЕ ПСИХОПРОКУРАТУРАТА И ТОВА . ОЧАКВАНИЯТА НА ОБЩЕСТВОТО ЗА СПРАВЕДЛИВ ПРОЦЕС СА НЕПОКРИТИ. СЪС СТАРИ МУТРИ ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА

39

ПроСоТо

преди 2 години

ох Боже!..Кака ви Сийка да са върне на Околовръстното и да престане да се излага!..Ето:..-"Националната следствена служба (НСлС) е държавна институция в България, част от съдебната власт, подчинена на Прокуратурата. Ръководи се от директор, който е заместник на главния прокурор, и се занимава с разследване на престъпления с голяма сложност или извършени извън страната.".."ЗАНИМАВА СЕ С РАЗСЛЕДВАНИЯ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ГОЛЯМА СЛОЖНОСТ"!!!!..ТОВА е имал предвид Рашков!..Защото "казуса Гешев" е наист

38

СЛУЧАЯТ "ТИТЯНО

преди 2 години

СЛЕДОВАТЕЛ-БОЙКО РАШКОВ......... УУБИЕЦ ОТ РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ....

37

До 36

преди 2 години

Абе, чичак...или лельо герберке...ти не разбра ли, че герб са комунисти в червата. Начело с най големия комунист..банкялийската мутра.За какви комунисти говориш, че щяли да дойдат на власт.Бойко е най големия комунист...излъгал десните рибки...че ще бори комунистите...а те му вярват.

36

Алекс

преди 2 години

Единственото спасение е закриване на прокуратурата, освобождаване на всички и след структурни промени нови прокурори.

35

Анонимен

преди 2 години

Каква полит атака ???ЕЙ ГЛАВНАТА ПСИХИАТРИЯ ИМА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗА ЛИЧНА САМОРАЗПРАВА ! ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ СА ВИ БАЩИНИЯ !! ПАНИМАШЕ ?

34

Анонимен

преди 2 години

Сийка..ама тя мирише на хамсийка...Тя и цялата прокуратура.

33

Анонимен

преди 2 години

До ай стига "с тез имоти на Рашков. Набийте си в циментовите глави, че жена му е една от много търсените нотариуси. Изкарват по 10 000 дневно.На година най- малко 120 000 печели. Туй не сте го виждали и на картинка. На палатка ли да живее?!" Отчайващи усилия на руските *** да оправдаят имотното състояние на Рашков. И това от хора, които без никакъв проблем говорят по цял ден за "барЦелона", "кюлчета" и "пачки", без НИКАКВИ доказателства. Жаллллки продажници сте.

32

Анонимен

преди 2 години

ко да каже Сийчето, отлита Гешефф отлита и тя милата хубавица

31

Анонимен

преди 2 години

Сийка ДС Милева.

30

До 20

преди 2 години

Нищо не е прекратила испанската полиция! Прочети внимателно, гербав лъжецо!

29

анализатор

преди 2 години

Боже-е-е,боже,ПУЦ до ПУЦ,йористо до йорист,и най нече с дипломи от ЮЗУ-то,БТУ,Бур.своб.у-т,и подобни.Много е лошо да си тежко провинциален адвокат,и след това да се изявяваш като магистрат

28

До 37

преди 2 години

Ами ще дойде тук да ***, като ви гледам колко сте активни, сигурно ще заработи повече от досегашнат и заплата

27

Анонимен

преди 2 години

Тая е като развалена плоча повтаря си опорките, а не е лошо да си помисли къде ще работи, че и за писар няма да я вземат.