254

Човал

преди 2 години

А, чак пък 1000 По -важно е че няма да гледам черният дженеръл да ме товари в чувал и после на камионите преливащи от трупове .. Е, вярно е че докато пиша бесни декларации да си ходя до село няма да си раздават обществени поръчки без конкурс , но ще го преживея некак си

253

DDD

преди 2 години

Скрий се некъде,! Никой не се интересува от теб вече!

252

Примоция

преди 2 години

Играй и печели с Националната COVID томбола!Участниците с най-много поставени ваксини имат невероятен шанс да спечелят седмичната ни награда - машинка за подстригване с приставки.Какво чакаш?Не изпускай момента,трупай ваксини и печели!Внимание!Количествата на ваксините и наградите са ограничени.

251

Handel

преди 2 години

На тоя му свършили париците за алкохол и дрога и решил пак да се обади дано да му платят нещичко.

250

Анонимен

преди 2 години

А къде се скри оня *** с черната униформа дето всеки ден от сутрин до вечер ни убиваше и ни ровеше от телевизора и ни обясняваше как всички ще умрем и как чувалите за труповете и хладилниците нямало да стигнат?

249

Анонимен

преди 2 години

над 50% го минаха. Активните хора го минаха. няма как да станем над 1000 на ден

248

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не сме отвикнали да си задаваме въпроси. От година и половина чешем тоя форум и подигравките бяха 90% от пишещите тук. Сега вече няма такива. И слава богу. Оня *** не го броя.

247

Анонимен

преди 2 години

Тези експерти не разбраха ли, че българският народ е твърде мнителен и вече препатил от експерти като този. Какъв е този зор да ни набодат с нещо, което не е одобрено и не е минало клинични изпитания?Да сложат една платена реклама на всяка статия набираме доброволни за нашите извращения! В случай на тромбоза не носим отговорност! Подпишете съгласие за страничните ефекти прикрепено със собственоръчно завещание.И децата разбраха, че ваксините убиват и нанасят тежки последици.

246

Анонимен

преди 2 години

Вече и на децата стана ясно, че тези тестове са недостоверни. То няма и как да бъдат. Още от първия ден като обявиха за вируса, се появиха и тестове. Как стана така? Много странни неща около тоя вирус, но отвикнахме да си задаваме въпроси. Каквото ни кажат, го приемаме безрезервно.

245

Анонимен

преди 2 години

"МилЬона" е нова дума в българския език. Иначе акъл дава по форумите. Не ти го искам. Върви се боцни пак , за да си спокоен.

244

Анонимен

преди 2 години

Познавам лично един, който почина от пневмония преди много години.

243

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** как ги сметна по мойте сметки трябва да са повече . В израел днес имат две хиляди а са 60% сравнете го с 12% ваксинирани и са три мильона повече от нас а още не е дошъл август валшива му е дипломата

242

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПознавам лично трима, които починаха от ковид.

241

възмутена

преди 2 години

Няма ли институция в България, която да се сезира и да подведе под отговорност козела от снимката, за всяване на паника в народа?

240

Анонимен

преди 2 години

С какво ще се оправят хората на доцент Кунчев?

239

Анонимен

преди 2 години

Тоя па!

238

Bg izmet

преди 2 години

КАЛИНКИ ДАЛ БОГ В БЬЛГАРИЯ..ПРОФЕСОРИ...КОЙ ЗНАЕ В МУСТАКА МУ КАКВИ ГАДИНИ СЕ ВЬДЯТ..

237

Анонимен

преди 2 години

До до 250 - А ти преди да се обаждаш си продухай мозъка. Имаш нужда. Всички числа свързани с Ковид са една голяма измама. Заразени, починали, ваксинирани... няма значение! Питам всеки коментиращ, като не е нужно да ми отговаряте. Вие колко хора общо познавате лично? 1000? 2000? Можете ли да изброите поне 5, които познавате лично и са починали след година и половина пЛандемия? Направете си собствена статистика и ще си отговорите на въпроса колко опасен е всъщност Ковид и дали числата са реални!

236

Анонимен

преди 2 години

Оффффф още един мустакат балкански експерт!!!! Вземете се обръснете бе хора, па се подстрижете, па се изкъпете, па тогава ходете по медиите да дрънкате... Пфффффф

235

Ваксиниан Антигенов

преди 2 години

До Анонимен 270: Три години точно е продължил Испанският грип (януари, 1918 до декември, 1920), а между континентите са се придвижвали не със самолети, но затова пък са превозвали цели армии с кораби, наблъскани със седмици в тесни каюти. Било е война.