12

Анонимен

преди 2 години

В Русия богаташите и олигарсите отдавна се ваксинираха на черно с Пфайзер или в Израел. По-заможните образовани хора дочакаха Спутник в големите градове и моментално се ваксинираха. Разни водкаджии и *** не са интересни никому. И без това нищо не носят на икономиката и това и целта на занятието. Най-лесно манипулируемата част от обществото да не се ваксинира, за да понамалее малко и да останат само ценните за икономика и общество.

11

Да, да, ама не

преди 2 години

Господин Ерофеев от висотата на презрението си към своите сънародници дрънка глупости. Аз чета от много години руския "народен" интернет и там се очертават ясно две групи противници на ваксинацията срещу коронавируса. Първите са малцинство от невежи фанатици. На мнозинството им е писнало олигархично-бандитската власт да ги граби и да се гаври с тях. Не вярват на нито една дума в пропагандата и не искат пак да стават животинчета за експерименти. Затова не се боцкат.

10

селянин

преди 2 години

до7епа я и винце му слагам чиста рецепта половинка пърцуца и два литра винце на закускасамо коко да имам сила да изкарам до обед

9

Мишо

преди 2 години

А по големи шовинисти от немците и французите в Европа няма. Швабите като маса са затлъстели и мързеливи. Нацията им деградира, младите седят на социални помощи и не искат да работят. А що се отнася до статията то пропаганда от Дойче Веле какво да коментираш?!Има открити източници със статистика: в Германия на дневна база към днес се ваксинират 449,9К, в Русия на дневна база към днес се ваксинират 657,5К.Който има очи влиза и гледа. Що се отнася до Дойче Веле - помия за невежи!:)

8

анонимен

преди 2 години

Всичко вярно го казваш,товарищ Ерофеев.Само че аз се съмнявам в примера на руските знаменитости за се вакцинират публично.Убедена съм,че им бият някакво витаминче или физиологиен разтвор.Лековерността и податливостта на пропагандата на руснаците е пословична,както и вярата в добрия царь-батюшка(сега това е Путин).И дори си мисля,че мнозина от тези знаменитости,ако решат да се вакцинират,няма да го направят със Спутник,а с някоя от западните вакцини.

7

зер

преди 2 години

руска физкултура? :D :D :D

6

Като две капки водка

преди 2 години

Защо ли не се учудвам, че тук и в Блатная има най-голям отпор? За съжаление, вместо да приличаме, не на Западна Европа, за там и не мечтая, на една Сърбия, където половината население вече е имунизирано, ние си държим на простотията и байганЮвщина. Едните ще го борят с водка, другите с ракия. Като две капки вода, и по-малко от капка мозък.

5

Док

преди 2 години

Защо изпадналите български медии, наред и с тоя сайт перманентно ни навират статии само и единствено от Дойчезеле? Нима това е единствения достоверен и одобрен източник на информация за ставащото по света?

4

Ваксиниан Антигенов

преди 2 години

Добре бе, ваксинираните сте най-умни на света. Разбрахме. Айде сега да ни оставите на мира! Няма да се ваксинираме. Ще ударим и по една водка на погребението ви, да видите, че не сме злопаметни.

3

До 1

преди 2 години

Западните гл-сти с мозъчета колко на щраус се редят на опашки даже!!

2

Анонимен

преди 2 години

Те поне се наливат с водка, а не с белина като новите ни братя.

1

Stoyanov

преди 2 години

Я по-добре напишете къде я искат изобщо тая ваксина - по-лесно ще ви е.