17

Павето

преди 2 години

Кой ги инжектира? Помнете имената на слугите на Цион! Никога няма да инжектирам дете с това нещо, ако ще и милиони да ми предлагат.

16

Анонимен

преди 2 години

"Умните" хора, дето се ваксинираха умират от страх и има защо. Просто правило: Щом нещо е задължително, значи не е добро. Ако беше добро, хората щяха да се надпреварват за него, без някой да им го налага. Не подценявайте масата!!

15

Целта е

преди 2 години

чрез Ваксинацията най-сетне да се създаде Мутация, която Заразява и Деца, това не е Ваксинация, а правене от тези Деца, Подвижна Лаборатория за Био-Оръжие от ново поколение!!

14

До Bond

преди 2 години

А иначе във форума на бг мама бръщолевиш глупости как не обиждал и колко културен и възпитан бил - голяма си върти опашка Bond-е

13

Анонимен

преди 2 години

Ахам, точно така! Ваксинирайте децата, че те не боледуват от ковид. Така може и да почнат. Явно това искате. Да не забравят родителите и срещу грип да ги ваксинират, нищо, че грип не се чува от две години вече. Направо като се родят всеки ден да ги ваксинират срещу някакъв вирус ще е най-добре.

12

минувач

преди 2 години

Боже какви безотговорни родители имало!!! Явно не им пука за децата...

11

Амадор Ривас

преди 2 години

Умните хора ще се ваксинират. Заради тъпанарите, обаче ще се наложи пак да има локдауни, дистанционна работа и обучение.

10

пенсионер-ветеран

преди 2 години

Изненадан съм, че явно има Българи, които не са се поучили от Комунизъмът и от Чернобил - основното правило е - за да си добре, прави винаги обратното, на това, което Правителство и Властта ти казват, че е Правилно!

9

не разбрал

преди 2 години

Защо?!

8

Анонимен

преди 2 години

Чак допрели до допълнителен ваксинационен екип, че да смогнат на наплива от желаещи.. Кого пързаляте вие бе? Не сме паднали от Марс. Аман от поръчкови неграмотно написани статии.Лъжете!

7

Bond

преди 2 години

***, престанете с платената пропаганда, че децата трябва да се бодат с екпериментални Препарати! Дотам ли го докарахте, че за шепа стотинки през час да пускате измишльотини за някакво респираторно заболяване с 0.2% смъртност? Къде бяхте през предните години, когато имаше по-сериозни грипни епидемии, а трябваше да научаваме на ухо от познати, че имало и свински грип примерно? Що не изкарате една дневна сводка, колко души днес са починали от инфаркт, инсулт, рак...? Жалки, продажни ***!!!

6

КимЧенУнБоТикВун

преди 2 години

дали ще ваксинира Първородният Внук, известен с Прякора си - Трилиончо?!

5

АнонимеН

преди 2 години

В ДНЕШНА СТАТИЯ ИМУНОЛОГА ШИВАРОВ СЕ ФУКАШЕ , ЧЕ Е ИМУНИЗИРАЛ ЗДРАВОТО СИ ДЕТЕ НА 13 ГОДИНИ!

4

Юдею-Семитите-

преди 2 години

Сатанисти-Глобалисти, посегнаха и на Децата Ви!

3

Мнение

преди 2 години

Колкото предния медиен балон Грета Тъпунберг спаси света от въглеродните капиталистически емисии бълвани от индустриите на милиардерите,толкова и неефективните ваксини ще убият вируса!

2

АнонимеН

преди 2 години

ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ Е ОДОБРЕНА САМО ВАКСИНАТА НА ПФРИЗЕР А ТЯ ИЗОБЩО НЕ Е НАЙ-ДОБРАТА

1

Анонимен

преди 2 години

Тоест по 1 дете на 2 дена? Голям успех безспорно! Ахахаха.