8

Анонимен

преди 2 години

Горещо ви препоръчвам един фил в ютюба-"Пандемия лжи". Мислех, че е за коронавируса, защото се описваха същите действия като сега, но към средата се усетих, че никъде не споменават коронавирус, а само птичи и свински грип. Тогава погледнах филмът е от преди повече от 10 години. И ако той не ви отвори очите, то не знам какво.

7

Анонимен

преди 2 години

Щом искат да защитят здравето на гражданите, трябва да забранят ваксинирането с незаконните бъркочи, дори да го криминализират. Да забранят носенето на маски и ограниченията за движение и спортуване на открито. Спортът е здраве. Тия лъжи за ваксините ще им доведат когнитвен дисонанс и шизофрения.

6

SS

преди 2 години

Пак апелирам: Не бъдете овце,ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ !!!! Само силният с оръжие спи спокойно! (Евангилие от Лука)

5

Анонимен

преди 2 години

И в момента в ресторантите е свободно, без тест и без да доказваш, че си ваксиниран. Зако пишете неверни неща? Беше пълно в мол-а и нямаше никакви ограничения, ядохме. Всичко беше ок.

4

Анонимен

преди 2 години

Фашизма се завръща в Германия и Европа

3

Хммм

преди 2 години

С други думи, ако си преболедувал и имаш анти тела няма да имаш права за разлика от набоден без антитела? Не, това не е смешно! Хората трябва да си махнат розовите очила. Сега ни искат само телата, скоро ще поискат цялата човешка сводоба. И ако днес си от "ваксинираните", утре ще си от другата страна по някоя следваща "пандемия". Хората трябва да осъзнаят, че са по-силни от шепа фашисти, които се опитват да наложат режим много по-страшен от комунизми и фашизма. Опичайте си акъла докато е време!

2

123

преди 2 години

Сатанистите затягат примката бавно за да може да не се натрупва напрежение изведнъж. Първо почват с ресторанти, после ще забранят неваксинираните да работят и ще принудят всички.

1

SS

преди 2 години

Айде и в Германия дискриминация за неваксинираните ! Това е началото на края на ЕС.Лошото е че ще има кръв !