63

:(

преди 2 години

Мая, същата от БСП която предложи Пеевски за шеф на ДАНС сега пее уж друга песен.Но реално това в БСП и ДПС мутация.Нека не се заблуждаваме. Слави с Мая и БСП ще са поредното зло. А БСП без протести властта не пускат.

62

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Другаре, движението на България оДново е в задръстена улица. Политическият трафик е голем, а пътят - без изход. Що тъй ?!

61

АнонимеН

преди 2 години

КАБИНЕТ ЩЕ ИМА: ВЧЕРА БОЙКО РАШКОВ КАЗА НА БОРИСОВ ДИРЕКТНО И ТО ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА, ЧЕ Е ДОЛ-НА ПРО-ТИВНА МУТРА! БОЙКО ЩЕ ГЛАСУЗА ЗА КАБИНЕТ НА ИТН ИЛИ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ КОЕТО Е СЪЩОТО! СЛУЖЕБНОТО ПАДА!

60

Анонимен

преди 2 години

Вашата посока, в които сте се облещили, с базедовите си очи, е "да изчегъртате ГЕРБ", което говори, че нямате програма и визия за развитието на държавата. Откраднахте програмата на ГЕРБ, юпитата ви се напъват, да измислят, какви козметични"промени", да направят, за да оправдаят обещанието за промяна. Антигербсбирщината се намира в абсурдна ситуация, на безпринципна, скрита коалиция, която има за задача, да "изчегърта ГЕРБ".

59

anonymous

преди 2 години

Ако това са новите лица на промяната(Мая,Таня + Корнелия барабар с Мустафа),то по-добре Борисов да ни управлява.За чалгарите дори не искам да говоря-само като им видиш физиономиите(и прическите!) на Тошко и Филипчо-просто къртят.А като им чуеш и призказките,то получаваш отвръщение за цял живот.

58

Координатор

преди 2 години

Моля всички коментиращи да включват в коментарите си думите: "Мафия, диктатура, джипка, чекмеджета, кючета злато, суджук, бай Ставри". Може и не в същия ред. Всичко ви беше обяснено подробно на иструктажите. Моля спазвайте ги или в противен случай хонорарите ви ще бъдат сриозно редуцирани. Благодаря

57

Анонимен

преди 2 години

Ръченица7/8- ми - комунисти тропкат хорце Мая и Ицо ( бойкикев) за ръце с Малечко Палечко Йорданов и Синята брада.Ще ни юрнат към фалити.

56

НеГЕРБеруха

преди 2 години

С ГЕРБ лошо, а с ИТН и коалиция от лошо, по-лошо. Гледайте продължението на театрото и си пригответе повече попивателна хартия за сльозите и сополките.

55

Асан

преди 2 години

Бъки и Цвъки на разпит у НС под стража :)))

54

Анонимен

преди 2 години

Кабинет на ИТН няма да има.

53

Анонимен

преди 2 години

Ще има кабинет на БКП, тоест нищо ново! Българинът в България да стяга колана.:)))))))))))))

52

Анонимен

преди 2 години

Като погледнете снимката... иска ли ви се да има кабинет? Ха-ха-ха...

51

Анонимен

преди 2 години

Със 112 депутати няма как да управляват без Доган.,,Хей тамо лодка. С пътник незнаен,, както се пее в народната песен.Христо Иванов не трябваше да ходи по *** при Доган. Сега ще му ближе сладоледа

50

Анонимен

преди 2 години

В момента готвят източването на банка ББР. Раздали са вече няколко хиляди необезпечени кредита на техните си фирми, които никога няма да бъдат върнати. Кирил Петков само заради този грабеж заслужава разстрел!

49

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще има правителство...При още едни избори, дори и машините и вота от чужбина няма да ви помогнат. Хората ви видяха що за стока сте и ще се вдигнат да гласуват и тогава ти Мая пак ще ходиш да молиш Бойко да ти даде няква държавна службица. Щото ще видите парламента пак отвън. С много пари е постигнат този изборен резултат. Трябва да се усвои или Черепа ще ви потърси сметка и ще разберете защо прякора му е "Черепа"

48

Анонимен

преди 2 години

Има ли вече преследвачи на дебелия мишoк, който се крие в мазето?

47

Анонимен

преди 2 години

До 45. В тези 12 години влизат и година и половина на Бсп и ДПС при Орешарски, нали?

46

noname

преди 2 години

Герберастите комунисти да спрат да се правят на десни и демократични, вие сте 100% долнопробни комунисти.

45

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Банкянският Отшелник,следи...изкъсо събитията и...задрасква дните които му остават да...емигрира в неизвестна посока.Последната му...спирачка е Каскет Гешеф,който също е в...цунг-цванг.С тая...диплома от школата в Симеоново,която не му дава...квалификация на юрист,едва ли си прави...илюзията че ще го...оставят.И той кат ментора си Тиквун,станал Главсек на МВР по царска...милост,с пожарникарска диплома,е...скочил в Прокуратурата...нелигитимен,че и много...активен,ама проверките са в ход.

44

Гледна точка

преди 2 години

До никога Герб. Защо ми се струва, че този коментар съм го чел и през 2013? Много ги обичам тези заклинания "никога", "завинаги", щото после авторите им си хапят оная работа. И аз през 1990 мислех, че Бсп никога, ама никога няма да се върнат на власт и ми изглеждаше адски нормално и логично. Ти преброи колко пъти тези катастрофалници на държавата се връщаха.