67

Анонимен

преди 2 години

Нинова - победа, време е червената шефка да поеме копмилото и да раздаде дължимото на народа. Народа ще харчи ако му дадът да харчи.

66

Анонимен

преди 2 години

Няма да харчим нищо, или поне тук в БГ, достатачно ни крадат с данъци понеже програмистите сме явно последните които не са в сивия сектор. Елате да видите, в гаража на блока има един Астон Мартин, отсреща със съседа спорихме за едно Порше, той си мислеше, че е Ферари, то Тесли то какво ли не и всичко е чисто ново. Не ми се вярва да са на честни хора като нас които си плащата данъците като попове.

65

ЧЕКМЕДЖЕ ПАРАСЪ

преди 2 години

Да харчат тия с над 1млн в банковите сметки. Ааа както и тия с кюлчета в чекмеджетата.Иначе какво чакате от бедните ора с 2-3к банкови сметки? Абе най-добре вдигнете данъка на имотите особено луксозните, особено в София и после харчете за заплатина учителите и лекарите. Да погледаме малко сеир дакато оправяме икономиката.

64

до плюете по соца

преди 2 години

Минало свършено!!!!! Връщане назад няма!!! Гледай само напред и разчитай на себе си, паднеш ли никой няма да ти подаде ръка! Звучи цинично, но не е егоизъм, нито маргиналност, а реалност!

63

Анонимен

преди 2 години

долу бойко,съд,затвор,бай ставри

62

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на Б.М. Борисов българите имат пари за харчене, българите се редят на опашки да ходят в Гърция, българите карат скъпи коли и ядат челен хaйвер, шотландско уискш и норвежка cьомгa. Но дойде лошия Слави и българите ще тpябва пак да обслужват гпъцки пенсионери.

61

Дани Кирилов

преди 2 години

До Люк СкаймокърАз съм Дани спондж бопа бе Люки, не ме ли позна че ми викаш Данчо?

60

Анонимен

преди 2 години

вече изхарчих всияко, сервирайте кризата че нама ко да се яде

59

до Плюете соца но дн

преди 2 години

Мерси, мерси! Недей напомня повече , че току що вечерях...

58

kris

преди 2 години

Хопаляяя .... понеже тук често се дъвче темата за ненормално надутия балон на недвижимите имоти ... познайте това какво означава?! Буум!

57

От СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Всеки ден виждам на брега крадените от нас пари, вложени във много бетон.

56

Бай Тошо

преди 2 години

Всеки спестен лев, пирон в ковчега на мутро-капиталиста !

55

Чочо

преди 2 години

Отивам утре да тегля 200 бона кредит. Ей така, щото идва криза и да имам да харча. Авторчето да каже какво да правим следващото лято с ЧСИ-та обаче, че при тях прошка няма.

54

Анонимен

преди 2 години

За хоспис на бащата - 1 500 лв., майката - зарязана с 450 лв. пенсия, жена и бебе - още 2 000 минимум. Познайте колко и какво трябва да бачкам, за да харча повече, както ме "съветват" кривоустите грипенови кокорковци?

53

Анонимен

преди 2 години

Имам панелка, тротунетка Тойота на 14 години, майтап-банкова сметка и съм шофьор на тролейбус! Кво да харча????

52

Плюете соца но днес

преди 2 години

всичките ви пари не могат да купят спокойният тогавашен живот.

51

Анонимен

преди 2 години

УДРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИууййно с двете цевииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

До СъботирайтеПише се с "А".Ама ти отде да знаеш такива работи... Простено ти е!Защото не си баба Ванга, че да знаеш всичко, като не си бил в час...

49

Люк Скаймокър

преди 2 години

До Дани Кирилов! Данчо благодаря за точния анализ, развесели ми душата!

48

Станев

преди 2 години

До всички ***.и ГЕРБ-ерски тролчета и калинки. Авторът има предвди държавата да харчи повече, ясно е че бедните хора, които Боко докара до това дередже след 12г нагло обсебване на държавата с Пеевски няма какво да харчат.