155

Квоооо?

преди 2 години

Степендианта на мултигруп /БСП-ДС/ бил възмутен?Нямало повече Руски подводници за нарязване!

154

Asd

преди 2 години

Какви са тези маски, бе Тошковци? Нали нямало пандемия? Манипулатори, защо гласуват за вас, а не ви наказаха за дезинформацията, която сеехте?

153

Анонимен

преди 2 години

Чалгара копира кумира си Доган, седи в сянка и се опитва да върти обръчите.

152

Коцето

преди 2 години

От цялата пресконференция разбрах, че много голяма част от журналистите, с няколко изключения са си объркали професията и незабавно трябва да се преквалифицират в чистачки, камериерки и т.н. Явно калинщината в България е завладяла и медийте. Всеки средноинтелигентен човек, който не вижда вещици, завера, теле под вола и звезди посред бял ден разбра от тази пресконференция, че най-добре човек да изключи БГ медиите от живота си и да действа воден от вътрешните си инстинкти.

151

Егати

преди 2 години

демокрацията! Да спечелиш избори и да не можеш да си предложиш правителството!

150

УУУУ!

преди 2 години

МАХНЕТЕ ГИ ТИЯ, ИСКАМЕ БАШ ПАЛЯЧОТО!

149

Анонимен

преди 2 години

Царят е гол- 30 годишни начело на финанси и здравеопазване- пореден експеримент!?!Това ли са експертите дето се явяваха за шоуто???Та даже се оплаквате- нови избори - там ще имате възможност да си кажете какво ще правите!Служебното си върши работата за сега.

148

Анонимен

преди 2 години

ПЪЛНА ПАРОДИЯ!!! ТАКА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я БЪДЕ!

147

Анонимен

преди 2 години

Ако сложим на мястото на тези га.лоши банкянския толуп и Красенчо Кралев няма да има никаква разлика - същата арогантност, тъпотия и неграмотност. Народеееее!!!!!

146

Анонимен

преди 2 години

Троловете застъпиха на смяна.

145

ни са знай

преди 2 години

Няма ли край това глупаво шоу?Това е обида , насочена към това, което смятаме за демокрация.

144

Анонимен

преди 2 години

Учудих се ,че Н.Василев не е подведен под отговорност за приватизацията която е по близко до кражба на БТК ?

143

идват в повече

преди 2 години

Как да не си покажат същността бързо? То няма много същност, а празнота. Тя не може да се крие дълго. Дългият може да говори само, ако му го пишат на проектора отпред. Притеснява ме друго. Гласуващите за тези нито гледат анализи, нито четат, нито някога са чели. Те в голяма част от времето са в несвяст от алкохол, чалга и евтина дрога. Та, действията на тези са без значение. Това е притеснително. Като поддръжниците на Тръмп. Нямаше значение колко глупости твори.

142

До Уф стига

преди 2 години

Знаем, че Възраждане ви пречи, то и за това бързо цъкате минусите. Не на тях, а на вас само Русия ви е в устата, внимавайте да не ви изскочи някой руснак от под леглото. ХАХА

141

На тези хора

преди 2 години

много им липсва руската школовка. Не умеят да отговарят на въпроси без да казват нищо, обаче авторитетно и високопарно. Отговарят директно на въпроси - никакви политици не са - аматьори.

140

Анонимен

преди 2 години

Криминирайте, който се познава с Доган и Пеевски да бъде съден. Сега всеки се отрича от тях, остава Инч Хай да каже, че не ги и познава и кои са тия

139

Анонимен

преди 2 години

Махайте ги тези циркаджии,и пускайте сериалите на бабите.Сега ми се оплака една баба,че си иска сериала,вместо тези ***. Никой не ги иска тези.

138

ПРИПОМНЯМ:

преди 2 години

ТОЯ Ц ЪР ВУЛ ПОДАРИ ДЪРЖАВНИЯ БТК, ОЦЕНЕН НА 1 МЛДР $ ЗА 200 МЛН НА ЦАРО И ОЩЕ НА ПЪРВАТА Г. ОТ ПЕЧАЛБАТА ИЗПЛАТИ ПОКУПКАТА МУ! ТА ТОЯ ЩЕ ПРАИ МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА И РЕФОРМИ??? БЪЛГАРИ????

137

ИСТОРИЯ БГ

преди 2 години

НАВРЕМЕТО ТАКА НЕ СА МОГЛИ ДА НАМЕРЯТ ДОРИ ЦАР! ИЗКОПАЛИ СА КОБУРГГОТА АЛКОХОЛИКА ОТ БОРДЕИТЕ. ПРЕДИ ТОВА И ЮНОШАТА БАТЕНБЕРГ. 140 Г. НИЩО И ПОЛОВИНА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

136

Анонимен

преди 2 години

Н.Василев изброи какво щял бил да направи.Защо не го направи ,когато имаше властта,ресурса и подкрепата на обшеството ?Егати лицемерието !!!Нямам думи....