13

Анонимен

преди 2 години

Хора, стига с тоя индийски щам. Заболелия е бил болен началото на май, сега сме края на юни. Нали не мислите, че вируса чака изборната седмица, че да се развилнее. Ако е заразил, значи вече циркулира свободно у нас. А ако това е така, явно е като сезонен грип, защото хората не падат по улиците, просто подсмъркват и нищо повече. Нещо много удобно се развилняват тия вируси преди избори. Прави ли ви впечатление? Не само у нас, ами и по целия свят. Пък после някои се чудят, защо народа не им вярв

12

до 11

преди 2 години

Примерът е за да се види,че ваксинират повече от населението на България за ден,нищо друго.Мизерията ще си продължи там.

11

Анонимен

преди 2 години

Не ми давайте за пример Индия, моля! Да спрат да живеят в канавките и *** и току виж им намалеят всичките заболявания. 1 милиард да ваксинират в Индия, пак няма да ги спасят от болестите. Между другото, още преди година беше ясно че там е едно от най-опасните огнища, но СЗО се правеше на неразбираща. Питам се, защо ли ?

10

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха тука има тука нема. Не вярвам на измишльотините!

9

Анонимен

преди 2 години

Индия постави рекорд - ваксинира срещу коронавирус 7,5 милиона души за един ден, предаде Ройтерс. В страната стартира мащабна национална ваксинационна кампания.Предишният подобен рекорд бе поставен на 5 април, когато бяха ваксинирани близо 4,5 милиона души.

8

Анонимен

преди 2 години

Банките се били задръстили от пари - ами, да мятат пачки през прозорците като са се задръстили

7

Анонимен

преди 2 години

До 4 Засега в Бг е регистриран само един случай на заразен с индийския щам и слава богу

6

Анонимен

преди 2 години

Собственикът на лаборатория д-р Калъчев не случайно декларира, че това не е преставително изследване. Дефектът на неговия подход, че изследва данни само на хора, които са отишли да се изследват в лаборатория, защото са смятали, че са болни от ковид. Но няма данни за хората, които не са ходили по лаборатории, защото никога не са били болни, а те са милиони.

5

Манипулации

преди 2 години

Ками, няма увелечение, не разбра ли, че завишението идва от добавините през почивните дни? Под 1% заразени и под 1800 в болница си е направо нямане на вирус. Вижте как се прави статистика в Белгия. Средно аритметично на 7 дена. А не ден за ден. Около мен почти няма човек, който да не е минал Ковид по естествен път.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Ти на коя планета живееш? Индийския щам е тук още от началото на април!

3

Анонимен

преди 2 години

Индийският щам на коронавируса ще дойде в Бг след един месец - при нас всичко идва със закъснение

2

Мутафчийски

преди 2 години

Новина от последни минути! В Индонезия е открит епсилон щам на коварния коронавирус! Новият индонезийски вариант води до разстройство и газове! Нечувана ярост се задава! Паркове и градинки ще се разкопават и превръщат в импровизирани тоалетни! РНК ваксините обаче се представят отлично и могат да редуцират газовете и разстройството до 50 %! За това незабавна ваксинация с иглата на Пфайзер Байонтех! Комюнике на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

1

Анонимен

преди 2 години

Въх !