57

Анонимен

преди 2 години

62 Да, имаше, досега, нашите служби ги разкриха и отстраниха. Само че руския слуга Радев, разтвори чадър над руските шпиони у нас. Това правителство ще хвърли България в краката на Путин. САЩ са наши съюзници, Русия е заплаха за България и свободния свят. Такава резолюция прие ЕП, България членува в ЕС, ако си забравил.

56

Сплескан натовец

преди 2 години

още от самото начало на всеки нормален българин не натовски краварски безродник ,че тези "шпионски сапунки " са едно голямо нищо ,цирк и театър по поръчка на краварски окупатор или сомоинициатива на герберската атлантическа предателска пасминааа!Цялата антируска пропагандна кампания е на основата на циркове и демонизации!

55

Анонимен

преди 2 години

И за какво беше цялата циркаджийщина!?? Да се покажем като добри васали на запад ли?Такива неща стават всеки ден. 90% от посланиците са активни шпиони. Има си хора, лпото трябва да преценяват това как влияе на страната и дипломатично да бъдат отсранявани при нужда.

54

Анонимен

преди 2 години

Този е бил в службите преди 30-40г.По онова време цялата информация се е съхранявала на хартия. Дупки в стената с бележки, табуретки с двойно дъно и подобни простотии. Този хабер си няма от дигитална информация и как се разпространява.Същият *** като "топкриминалиста" Б. Ботев, не успял да разкрие нито едно поръчково убийство.Очаквам компетентно мнение и от онази, дето я хванаха са краде козметични продукти

53

Анонимен

преди 2 години

До Пич ДАНС учат в ЦРУ и МОСАТ.

52

Анонимен

преди 2 години

Швейцария - Турция 2-0 с 2 далечни удара на Шверович и Шакири.

51

Анонимен

преди 2 години

Еесовците от Брюксел ще отпускат средства за възстановяване на икономиките от ковид кризата, но-о-ооо - само при условието че се използват за развитие на зелена икономика. Яжте въздух като патките и изграждайте вятърни перки у полето които произвеждат 7 до 9 пъти по скъп ток.

50

Пич

преди 2 години

Всяко едно ченге от Държавна сигурност е учило в школата на КГБ. Тези хора не само, че не трябва да се изявяват по медиите, те трябва да бъдат по затворите с доживотна присъда. Каквото и да каже някое ченге от ДС, винаги трябва да знаете, е истината е съвсем друга. За голямо съжаление в България не се прие закон за лустрация, и тези гнниди са плъзнали навсякъде. На практика висшия ДС апарат бее в основата на събитията от 90-те години в България, възхода на мутрите, и завземането на капитала.

49

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето е в цифровите техологии. 1/3 от произведената енергия в света отива за wi fi, работа на компютри, комуникации и мрежи и т.н. информационни технологии. А западът няма източници на енергия. Само да се обадиш по смартфона да кажеш две думи - и за това отива енергия достатъчна да кипне водата в чайник. Това не става с вятърни перки и соларни панели. Успешни ще бъдат страните които са независими енергийно като Русия и Китай, за другите - Клаус Шваб, инклузивен капитализъм и лейди Лин Форестър де Ротшайлд.

48

Анонимен

преди 2 години

Един сренношколец от англоговорящите училища у нас, е по-добре подготвен по история и законодателството на САЩ, от вмирисаното ченге Бояджиев. Наизлизаха от нафталина пъпчиви и мухлясали червени старчета, на които им се размина лустрацията и забраната на БКП.

47

Българин

преди 2 години

Предлагам да наложим санкции на Русия като спрем да купуваме руска газ.

46

Анонимен

преди 2 години

Нефть за рубли! Мощное ЗАЯВЛЕНИЕ Путина!

45

Отворени очи

преди 2 години

,,...Далеч по интересни неща стават сега..." Ето тук е заровена котката в тази фраза. Нека да се доизкаже докрай този все още жив чекист. Аз и много други се досещаме, че сега се осъществява преврат в България. Преврат, който ако не спрем ще ни върне към Москва. Извършва се законно и ние също можем да го свършим законно,като отидем да гласуваме против БКП-БСП.

44

Анонимен

преди 2 години

Цените ще се увеличават, доходите ще намаляват.

43

Анонимен

преди 2 години

Омаловажаването на случая с разкриването на руските шпиони у нас, каквато е и целта на руския слуга от мракобесната ДС, Бояджиев, цели да оневини руските разведчици, действали в България, покривани от петата руска колона у нас, в която е той, Радев, Рашков и останалатасволач.

42

Анонимен

преди 2 години

Газпром не бърза да увеличи доставките на газ за Европа въпреки че Германия и много страни от ЕС поискаха увеличения на обема с повече от половината. Тук стратегията на компанията е абсолютно коректна и правилна. Газпром печели повече не от продажбата на допълнителен обем, а от увеличената цена.

41

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа, която всъщност оглави зелената революция, рязко увеличи потреблението на най-мръсния енергиен носител - въглищата. Причината е, че от Газпром заявиха, че ще спазват стриктно договора си с ЕС и ще гарантират договорените количества газ, но няма да увеличават доставките със заявените нови обеми газ от ЕС.

40

Анонимен

преди 2 години

Северен поток 2, Турси поток, газ от Украйна - за България няма значение - при всички положения ще плаща за транзит на някой.

39

Тодар Правешки

преди 2 години

Този "велик" разузнавач Желев го произведе от подполковник в генерал, а той за благодарност спретна скандала с "македонската" сделка, една от причините Филип Димитров да поиска вот на доверие. Доколкото си спомням, беше разследван за неправомерно унищожаване на досиета...А досието му говори само за некадърността му като разузнавач!

38

Анонимен

преди 2 години

Руските шпиони икони са се чувствали, като у дома си, не са предполагали, че някой може, са ги следи и арестува, дори и да знае, какво правят. Смятали са България за 16 губерния, по навик. Знаели са, че предателите от БКП/ДС/БСП , сред които е и Бояджиев, са руски хора, свои, няма да реагират. Що се отнася до американците, те изобщо, не се интересуват, какво ще каже за тях, едно ченге от ДС, подчинена на КГБ, дали ще ги приветства, или, не. На руснаците трябва да се каже, България не е ваша.