231

МНЕНИЕ

преди 2 години

Борисов е Мотора на Грабежа на България .Трябва да се води като добиче в ХАГА - той знае всичко за БГ МАФИЯТА - Борисов е единствения ЖИВ Политик в Кухнята - трябва да го разпитат Прокурори от Хага и да му гарантират Живот в Затвор .

230

Анонимен

преди 2 години

Това обвинение ли е, присъда ли е, що ли. Има си съд, оня да си дава жалби в съда. Там преценяват, дали и кое е истина или е набеждаване. Този бизнесмен може да си говори всякакви вицове.

229

Анонимен

преди 2 години

Къв разпит бе Рашков на стар човечец. Не го ли виждаш че незнае на кой свет е. Деменцията го е ударила не само у главъта ами и у тааците. Ни чуе ни види ни разбира. Жив труп е човеко. Остайте го да си изживее старините на спокойствие. Нека се радва на пачките и кюлчеата и да си играат унуците с тех. На тия години човеко се е вдетенил. Играе си на джобен тенис. Не го ли видите че като оди ръцете му все у джобовете. Страх го е да не му избегат ташкунците.

228

НЕЧЕСТНИ ИЗБОРИ..

преди 2 години

ВОЕННИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ОТ..... АРМИЯ/ДС/МВР - РУМЕН РАДЕВ, Б. РАШКОВ, ЯНЕВ...КОМПРОМЕТИРАТ ИЗБОРИТЕ В СТРАНА ЧЛЕН НА ЕС И НАТО...!!....... НЯМА, ТАКИВА НАГЛИ ПЕНСИОНЕРИ, НИКЪДЕ ПО СВЕТА-С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА БЕЛАРУС, РУСИЯ, СЕВЕРНА КОРЕЯ........

227

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се повдигне дело за незаконните снимки от шкафчето и да се разпита Борисов като свидетел по делото. Да каже коя е Мата Хари, тя да даде показания. Ако не съдейства на разследването, да се осъди за лъжесвидетелстване.

226

Анонимен

преди 2 години

Правят някаква друга м'изерия вероятно, а с тази отвличат вниманието.

225

Чебурашка

преди 2 години

20 години по-късно няма развитие по случая, Георги Първанов, тогава кандидат за президент от БСП се извинява на Бонев за полите номера и случаят е приключен!

224

Анонимен

преди 2 години

А няма ли нещо за разследване от 1992 година?

223

Чебурашка

преди 2 години

Кърсердарина Рашков не се е отечил от полите си милиционерски номера, които върти няколко десетилетия. Така например през далечната 2001 година, три дни преди президентските избори Рашков пуска "новината", че Богомил Бонев, тогава участник в президентските избори е поръчал убийството на виден пловдивски гражданин и е подслушвал президентството. " Рашков отказва да назове лицето насрочено за убийство, но казва, че документа съществува и доказателствата са железни. 20 години по-късно няма развитие

222

Анонимен

преди 2 години

От къде го изкопаха този възрастен човек, че и министерство му дадоха. Има една пределна възраст, след която хората оглупяват. Параноята много му личи.

221

НИКОЙ

преди 2 години

Горкият Рашков..Лошото, когато страдаш от деменция, е че така и не узнаваш.. Мечтая, как си затворен в клетка и хората ти хвърлят сурово месо.. червено - като теб..

220

Стъки...

преди 2 години

РОШКОВИЯ , НЕМА ДА ГО РАЗПИТВАМЕ ....ОН СИ ЗНАЕ , КВО ШЕ МУ ПРАВИМЕ.....!

219

11

преди 2 години

И борисов е убеден, че рашков трябва да бъде разпитан.

218

Стъки...

преди 2 години

Готви се Рошкоооов.... ПРИ ТЕБЕ СЕ ВЛИЗА НАЙ-ЛЕСНО...НЕМА КОЙ ДА ТЕ ЗАПАЗИ.

217

Анонимен

преди 2 години

Чистка ми било, а защо дето и да се пипне все гербери на високите постове?

216

Анонимен

преди 2 години

Сикаджиискта мутра е за затвора.Национализация на чекмеджета,кюлчета хотели и къщи за гости.Иначе агонията ще продължи.

215

РОШКОООВ , РОШКОВ...

преди 2 години

..ДА НЕ ПОЧНЕШ ПАК ДА МОЛИШ , ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ , КАТО ПРЕЗ 1989г. И ДА ХЛЕНЧИШ ...С .. "МИЛИ ХОРА"....ПОМНИШ ЛИ...??!----ТОЗИ ПЪТ , ГО НЯМА БРЕЖНЕВ , ДА ТЕ СПАСЯВА С ТАНКОВЕТЕ...ЩЕ ДОЙДАТ ЯНКИТЕ , ДА ПОМАГАТ ЗА ВЪЖЕТАТА....!!!

214

Прокурор Каскетов

преди 2 години

Ало,Рашков!! Незабавно арестувай Чекмеджето!! Не се ослушвай! Какво е това " трябва" да бъде разпитан?? Ха ха ха ха!!

213

Анонимен

преди 2 години

И защо да не го разпитат? Вече е г-н никой!-:)

212

Анонимен

преди 2 години

Рашко,не си играй с Толупа.Той е недосегаем.Човек е на янките.Ще си имаш главоболия,и ще пиешАналгин.