23

Здравеопазване има

преди 2 години

НО за богатите.Тях и в чужбина ги пращат навреме.Айде пейте `ВРЕМЕТО е НАШЕ` !!

22

Истината за Плевен

преди 2 години

Бог да прости човека ! Имам да кажа по случая няколко неща! Първо Плевен е тотално пропаднало селище! Второ Момчил Цветков е вреден за селището! Желая здраве на всички ,на никого не пожелавам дори да премине през Плевен!

21

Плюете соца...но

преди 2 години

сега е по-лошо.Айде со здраве, който оцелее...оцелее.

20

Анонимен

преди 2 години

Искахте Промяна, гласувахте за мракобесния фашист, комунист и българофоб Румен Радев фигуранта, хак да ви е Промяната и всички произтичащи от нея събития!

19

Анонимен

преди 2 години

Какви проверки какви 5лв?!Доктор на доктора око вади ли?!!!!

18

Анонимен

преди 2 години

генция медицински надзор няма да открие нарушения със сигурност. Упояването на пциенти е спешен кабинрт е световен стандарт и лекарите са подходили професионално и са извъшили диагностика в пълен обем.

17

Анонимен

преди 2 години

Борисов е виновен!Направи ги търговци докторите.Не им дреме!

16

Анонимен

преди 2 години

Видими гербаджийски резултати. При герб България се затвърди като бананова република. Ще са нужни десетилетия за да се поправят щетите.

15

Анонимен

преди 2 години

Значи за 7 часа са го натряскали с диазепам, така ли? Новия пенсионер на здравното ще промени ли спешния прием да не отнема 7 или 4 часа? За прием където и да е задължително искат екг, рентген и кръв. Кой лекар не е видял на рентген счупени ребра? Че даже и сленер били правили. Скенер на какво, на петата на левия крак ли? Некадърни колкото си искат

14

В СПЕШНОТО

преди 2 години

Така е първо те чакат да умреш и ако случайно не умреш ти дават лекарства.Ако пак не умреш вече идва доктор да види защо се съпротивляваш толкова?!А това се случва не за друго,а защото от ЗДРАВЕТО по-скъпо е само ЛЕЧЕНИЕТО!Нямаш ли пари чао си!!!

13

Разбихте соц държава

преди 2 години

за да направите мафиотска, на най-опасната ДС мафия.И да скачате вече, и да не скачате - скачането е в дyпkата.

12

Анонимен

преди 2 години

До Феникс----------------------------За толкоз пари-толкоз работа.

11

НОШТ

преди 2 години

Според нас е било Чист Ковид, или положението е било безнадеждно! Съболезнования на близките, но с мега чумата *** човечеството е трудно да се сборим

10

Христо

преди 2 години

продължавам от коментар 7. След като си допуснат вътре с човека който караш, ти дават да попълниш декларация че не е Ковид! След това така или иначе му правят и тест. През цялото време не го бутват, ако ще да умира... Цялото действие отнема минимум 1 час. По нищо не показват, че са натоварени! Просто, който уцелее - уцелее. Ненормално е! Преди ги съжелявах заради условията им на труд и ниското заплащане...... сега смятам, че си го заслужават! Хора ще продължат да умират от безхаберие..

9

ДА

преди 2 години

Явно,човекът е получил инсулт,щом е бил неадекватен,а ония нищо не са разбрали!Да не влиза човек в болница,българска!

8

Феникс

преди 2 години

Докторите работят до обед .Следобед ги няма. Санитарките са го убили.

7

Анонимен

преди 2 години

Уморили са го с лекарства

6

сс

преди 2 години

от ковида ще да е ....

5

Христо

преди 2 години

През последния месец натрупах достатъчно опит с лечебните ни заведения.Положението е повече от трагично!!! Няколко пъти ходих до спешно отделение при това две различни болници. Само името е "спешно", няма нищо спешно в действията им на всички етапи цари безхаберие... още със започването на чакането пред вратата. Да ако ще кръвта ти да изтича на пода, чакаш докато някакъв благоволи да дигне на домофона и да ти зададе 10 безумни въпроса за Ковид...

4

Анонимен

преди 2 години

В болница и здрав да влезеш, пак ще те уморят.