8

до 6

преди 2 години

Ама пич те вече я гвозгат здраво. Смениха всички и се опитват да вкарат тяхни хора в банката за Евро субсидиите и да я фалират. Също и искат да разкарат главният прокурор. Комунистите не са за подценяване. Едни играят на думи,втори играят на реално сменяне и третите са военните в краен случай. Винаги подхождат с мека китка и твърд прав в човката.*** Б.Л.Я.Д

7

Майора

преди 2 години

Много си вярва др.Карадимов! Аз не мога да разбера как не си партия на статуквото , след като начело стои уволнен за корупция, фалирал си 3 пъти държавата, създала мутри и олигарси , направила долара 3000 лв.о изнеса парите на хората!Да не говорим за съветниците нс разединителя Радев , занимаващи се с далавери!

6

vlady

преди 2 години

Правителство без участие на БСП или ГЕРБ е невъзможно - няма как да се събере мнозинство.

5

Учиндолец

преди 2 години

Е нали сценаристите се разц.еп.иха да обясняват, че НЯМА ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО С ДПС, БСП и ГЕРБ, какви ги какан.иже този комсомолец, че не били от статуквото, след като фалираха държавата на три пъти, учстваха в правителство за разпределение на порционите и какво ли още не, а и фигурантът е от тяхното к.от.ило

4

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е най-малкото зло. И да ви харесва и да не ви харесва това са фактите. Неслучайно германците подкрепят именно ГЕРБ. Иначе на власт идват Бабикянчетата, БСП, ДПС, Славчу, Майчето и Ристьо. Гласувайте за ГЕРБ за да не ни сполети нова виденова зима. Некадърните комунисти ще оглозгат държавата за отрицателно време.

3

Анонимен

преди 2 години

Ще излязат с гръмки думи как са обедини зад идеята за благоденствие на България, само и само да се докопат до властта и до 6месеца, ще се почнат с каранците и взаимните обвениения.

2

Анонимен

преди 2 години

Тези и цвик биха пийнали стига да се докопат до властта. Озверели са страшно от глад и безпаричие. Ето как партия загубила избори влиза в управлението- отново български прецедент. Само казват че не са статукво и хоп- прилапват еврофондове! ЗАЩО трябва да допускаме това?

1

Анонимен

преди 2 години

Ами тикайте ги комунистите във властта,няма проблем!Щом искате гражданска война...