257

Сата НАТО

преди 2 години

До 213 ...Голата истина...,. Каква стана тя сега?Факти:Редовни и чартърни полети от Русия днес летят до Гърция----/////------ Летят ама някой друг път. След забраната да прелитат огромната Украйна, след поскъпването на горивата и полетите и рухването на заплатите им, след всичките ПВР тестове, почивката с чужбина за руснаците е непостижим лукс. Путинският режим ги затваря точно толкова жестоко, колкото и добиттъкът на Запад. Само в Майка БГ народът успя да се отърси малко от оковите.

256

Чудно

преди 2 години

Чудесна новина!

255

Сата НАТО

преди 2 години

Не ги мислете Руснаците, те ще се оправят. ------///------ Няма да се оправят.

254

Веско

преди 2 години

До Анонимен 273Крайно закъснял призив е България на българите. Отдавна на средния българин е отредено да "притежава" маломерен апартамент за който дължи данък. Земята е на местни и чужди феодали. Водата също. Гората се изсича. Икономиката е на международни компании.България е една данъчна служба, която да дои населението, а с данъците се купуват самолети да охраняват бизнеса на същите международи компании.

253

Dinko Toshev

преди 2 години

Смях Албания.Ти чувал ли си бе ***-к как немците и цяла Европа се радва когато руско семейство се засели в техния квартал.Емигрантите бягат като попарени от тях защото ги бият без почивки а полицията гледа и не се намесва.В центъра на Кьолн лично видях как рускиня започна да бие *** с чантата си защото я закачаха.А като дойдоха руснаците какво стана.Явно живееш на село и не виждаш по далеч от носа си.

252

глиго

преди 2 години

До глигочерна гора също вече не ги интересува,а колкото до албания там няма шанс да отидат

251

глиго

преди 2 години

НАШЕТО МОРЕ ОТДАВНА НЕ Е АТРАКТИВНО,А И СТАТИЙТЕ В БГ МЕДИЙТЕ ИЗОПАЧАВАТ НЕЩАТА.... РУСНАЦИТЕ НЕ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ПО НЯКОЛКО ПРИЧИНИ,НО ЛИХВЕНИЯ ПРОЦЕНТ Е НАШЕНСКА ИЗМИШЛЬОТИНА.... НА РУСКИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ НАПРАВО ИМ ЗАБРАНИХА ДА СТЪПВАТ В БЪЛГАРИЯ,ДЕСТИНАЦИИТЕ НЕ СА ТУРЦИЯ КАКТО ТУК ПИШЕ,А ЕГИПЕТ( ОТНОШЕНИЯТА НА ПУТИН С ГЕНЕРАЛ СИСИ СА НА МНОГО ВИСОКО НИВО) И ДРУГИТЕ ДВЕ ДЪРЖАВИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЗНАЕТЕ КОЙ СА....... ТОВА СА ТАЙЛАНД И ИЗНЕНАДАТА- ВИЕТНАМ.....

250

Смях Албания ?!

преди 2 години

Бляддовете обидени щели да отидат в Албания? Това да го измислиш, трябва де не си мърдал оттук. На руснака номерата никъде другаде не минават, затова се навъдиха тук, където им роболепничат някои, които смятат, че сме им длъжни за нещо. В Албания, номерата ще минат докато онези дивите не изкормят някой пиян блядд. И ще съберат чамадана за Сибир. Те, това го знаят, затова оттук директно ще отпътуват за степите.

249

Тъй,де!

преди 2 години

Те бягат, а мутрохотелиарите ги чакат да дойдат! И докато чакат искат да изкрънкат някоя помощ от държавата!

248

Анонимен

преди 2 години

Колко е сега на квадратен метър апартаментите там? Давайте да купуваме!

247

паоло куелю

преди 2 години

Дано дойдат повече афганци, сирийци и сенегалци, че да живне малко тая заспала територия! Тъкмо и жените ни ще видят расови мъже, а не само нечистоплътни мутри с наднормено тегло.

246

Анонимен

преди 2 години

Така ли свободно са българите в Англия , както руснаците по морето.????

245

Анонимен

преди 2 години

Е как пребивават руснаците в България. Русия не е в ЕС не е и НАТО , а ни е и враг по договора. Затова как влизат, как се движат и какво ще продават , като нищо не са заработвали в България. Не са плащали данаци. Вкарва ли са пари с неясен пройзход. Кои г контролира.От която и страна да ги погледнеш все на разбоиници приличат.

244

Анонимен

преди 2 години

България на българите. Трябва да се забрани на чужденци да правото да закупуват и притежават имоти и земя в България.

243

бай ганю

преди 2 години

ка стои въпросът със влизащитите у нас легално от страни като русия,украйна,молдова или която и да е друга бивша соц страна ? изискват ли се визи? питам предвид колко бе трудно за нас преди много години да влезем във страна от европейския съюз

242

Анонимен

преди 2 години

От Въздушен десант всички трябва да бягат,не само рускоговорящи те

241

Анонимен

преди 2 години

Всички бягат от диктатурата на Румен Радев. Хората знаят, че ще им отнемат имотите в полза на държавата, както на много места вече прави служебното правителство.

240

преди години

преди 2 години

бях на един курорт ол инклузив, пълно беше с руснаци, дойде една група англичани и като разбраха се отказаха и си тругнаханикой не ги трае тези хора незнам защо

239

дим дим дим

преди 2 години

дим да ви нямадим да ви няма

238

Yes!

преди 2 години

Хайде по-бързичко, че в Бургас едвам им траем миризливите сланини!