37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38Боко требва да е наясно, че го гледат под лупа, иначе има талант челяка, забавен е :)) Аз лично го пращам в психиатрични заведения, не му желая лошото :) По медиите го пращат при "митичния" бай Ставри, тоз голема работа :))))

36

Батко ви

преди 2 години

Дори да изчегъртат Борисов, той си държи Партийната книжка запазена.За него остават милионите (според някои милиарди), за останалите - спасение поединично, кой как може!

35

Анонимен

преди 2 години

Хиперактивни терористи! Бесни страшни пенсии - дай им малко власт и им гледай сеира. Дано повечето хора се осъзнаха за какъв преврат става въпрос. Колкото по-бързо ги разкараме, толкова по-добре

34

?!?

преди 2 години

То вниманието е привлечено но днес.бг нищо не споменава. Този Узунов трябва да отговори на доста въпроси

33

Интерактивност

преди 2 години

Е поведенческо разтройство тоест ментален проблем, който е ясно изразен при това така наречено " правителство" , чиито министри в по голяма или по малка степен са ментални отклонения. Но това фиаско визирам правителството е назначено от най големия психопат в държавата радефофоф.

32

Анонимен

преди 2 години

Бате, не те разбрах, сорри.

31

Да ви обясни батко:

преди 2 години

През 1989г. в Китай победиха комунистите НЕкрадливи, а тук победиха комунистите крадливи.30+ години чудовищни кражби, толкоз големи, че дори бежанци бягат надалече от мафиотския ДС рай !!

30

Мхм

преди 2 години

"Хиперактивността на служебното правителство измествало фокуса от изборите."Да се чете - на герберите не им харесва да се ровят в лaйнaтa им и престъпните далавери, които са правили и предпочитат служебното правителство да се придържа към клишето, че "работата му е само да организира следващите избори".

29

Анонимен

преди 2 години

Хиперактивният обикаляше с джипката и пречеше на хората да работят, снимаше и пускаше във Фейсбук. Всеки ден Тодар Кантарджиев по телевизията забавляваше народа с глуппости и лимонов сок. Уволниха и смениха цялото ръководство на ГЕРБ, избраха Герберският Станишев за председател. Всички гербери бурно ръкоплякаха на смените. Фандъкова одобри смяната си.

28

Държавата-мутренска

преди 2 години

Лятото е Сезона на мутрите да натрупат парички по много, ако могат.Тук на морето има хиперактивни дрогари и дрогарки.Криза?!А пари за шитните дето се тровят имат...Иначе ще проверяват сладоледаджиите...извънредни проверки...майкоооу!

27

Анонимен

преди 2 години

Избирателната активност ще е под 50%.

26

Анонимен

преди 2 години

"ИТН не разширява проценти, както се очакваше..."Че накъде повече от този таван?Много ще останат учудени от резултатите си след 11.07, даже разочаровани..

25

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боку да се оплаче на...арменския поп.Служебния кабинет ще продължи още неопределено време,защото няма кой да състави кабинета..Ако се разчита на Слафчо,едва ли ще се съгласи,защото ще е първи...само с 0,5%.Ако се...откъсне напред с 10-15% е друга работа.

24

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ трябва да се опълчи на САЩ, които ги разобличиха и свалиха от власт. Имате ли достойство, гербери, за да протестирате срещу САЩ пред посолството им? Те ви свалиха и разобличиха като крадци и заговорници срещу финансовата система на САЩ. Страхувате ли се? Пийте две чаши вино и падайте долу.

23

горяните

преди 2 години

До Съпротива -Истинската съпротива против СССР включваше и несъгласни комунисти! ГОРЯНИ

22

Анонимен

преди 2 години

Агентите на ЦРУ свалиха Борисов от власт. Да се оплаче на посланика Херо Мустафа.

21

Анонимен

преди 2 години

Президентът май е агент не на Русия, а на САЩ. ГЕРБ трябва да се опълчат на САЩ и да искат независимост от САЩ.

20

Анонимен

преди 2 години

Без малко да се объркам с шоуто на Рачков, верно че има Рашков :)) Политиката е шоу, не си мислете че бдят над вас :)) Имаше един испански филм за корупцията в политиката, водещата в предаването, естествено във филма, направо го смаза :))

19

Кубрат-президент

преди 2 години

След като Грипен Радеф ни е президент, защо и Кубрат да не може?

18

Анонимен

преди 2 години

До червените въшки- в т.ч. ГЕРБ - рожба на БКП-ДС