35

Mopcku_

преди 2 години

Съвсем скоро ГЕРБ във Варна се разплатиха за обещаните пари да гласуват за тях на предните избори. Нищо неочаквано не прочетохме, че щели да купуват пак. Лошото е, че почнавам хора, на които им бе платено и от Има такъв народ, както и от ДПС. Просто спрете да си продавате гласа и вървете и гласувайте за когото пожелаете, а не за когото ви платят.

34

Анонимен

преди 2 години

Атанас Атанасов е бил агент на Шесто управление на ДС по попска линия. Папките с неговите доноси са една камара. Някой стои зад него. Няма как иначе да пуска тези фалшиви димки. Баща му също е агент. Баща му е бил железничар, локомотивен машинист и е бил агент в Транспортна милиция. Първо Атанасов завършва ПЖИ. Запознава се с едно момиче от юридич.факултет.Влюбват се и тя го запознава с техните.Те му поставят условие да учи право.Баща му го кара да подпише декларация в Рабфака и така става юрист

33

Анонимен

преди 2 години

Едно пиленце му е казало. Нали вече има машинно гласуване, за какво похарчихме тези милиони за него?

32

Анонимен

преди 2 години

Този ли не е агентура? Агентура е и още как. Намерих го в Регистър на сътрудниците на Държавна сигурност.

31

Кметът

преди 2 години

Гърбавите *** има ли трохички още?

30

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ако България е правова държава с тези фалшиви обвинения за подслушвания, кюлчета, мюлчета, купуване на гласове-сега вече ген. Доносник щеше да търка наровете в затвора.Този е толяма акула.Докато е жив ще рие и рине лъжи. Обучен е да манипулира хората.Когато говори вижте му лицето и очите.Ген. Атанасов е изнасял незаконно картони от Държавна сигурност. Бившата му съпруга го е издала преди равода им през 2006.Анелия Атанасова се казва бившата. Срещала се е с Колезич и е показала картоните

29

Пали джапанките

преди 2 години

И докато не се махнем от ЕС и НАТО нищо няма да се промени............И МАРШ В БЛАТНАЯ.

28

Анонимен

преди 2 години

А няма ли да обещаят Светло бъдще на България в ЕС и НАТО .Как ще произвеждаме коли и ще ги продаваме на германците . Малко повече светло бъдеще да има щото хората да знаят после кого да изхвърлят. Щото нали се сещате че тез дет дойдат няма да са много дълго на власт. И докато не се махнем от ЕС и НАТО нищо няма да се промени ;)

27

анонимен

преди 2 години

Явно вече са разбрали, че може и да не влязат, така тъмно червено се изложиха, че вече поде любимата си песен!

26

Анонимен

преди 2 години

Колко плати Турция и Божков на Радев да им направи секциите двойно повече и ДПС да вземат 50 000 гласа. КОЛКО? А, РАДЕВ ИЛИ СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ РЗБИРАШ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА???

25

аз съм 30

преди 2 години

Та исках да напиша, че са върнали парите от САЩ защото няма основание за произхода на тези пари. Това го научих от РАЗКРИТИЕ: ЛИДЕРЪТ НА ДСБ АТАНАС АТАНАСОВ Е БИЛ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Не си фантазирам. Атанасов е активиран. Той не попада в масивите на бивши агенти. Личните му пролеми са много. Да не ни занимава с неговите далавери. Да даде един път поне едно доказателство за обвиненията си или да се скрие в бункера. Много изпълзяха от нафталина и лъжат наред защото няма закон за Ф.новини

24

Анонимен

преди 2 години

Ген Гном не е от тук от там. Той е прокурор на Живков. Навремето когато беше Голямата експурзия и сменяха насилствено имената на турците в България- гнома беше прокурро в Разград. Това човече има параноя. Вечно някой го преследва или подслушва. А междудругото къде са доказателствата? До сега само димки и фойерверки пуска. Няма нито едно доказателство. Изпечен лъжец. Бившата му съпруга е намерила голяма сума пари.Избяга в САЩ.Атанасов пратил чек с пари за обуч.на децата.От САЩ са върнали парите..

23

Анонимен

преди 2 години

Горкият Атанасов, съвсем се вманиачи, да преследва ГЕРБ, следвайки с лупа, какво правят там. Радев, БСП,ИТН,ДБ, също страдат от тази мания. Докато в същото време, телефоните на властващите, прегряха по линията с Божков, Маджо и други техни спонсори. Договарят гласове, които да вкарат червената мутра Божков, в парламента, за да отърве затвора.

22

Анонимен

преди 2 години

Това ще са най-мръсните избори. Борба за 29 млрд. кой да сложи ръка на тях- комунистите ли, Прокопиев ли, кой?:))

21

Анонимен

преди 2 години

От таксиметров шофьор от Люлин го разбра това?!:))))))))))))))))

20

Бай Тошо

преди 2 години

До Анонимен"Тоя има повече информация от таксиметров шофьор бре!!!" - Има разбира се, нали е бил информатор(доносник на ДС), и продължава да "работи" по "специалността си...

19

аз

преди 2 години

А аз имам информация,че не с в ред.*** се прегледай.Лекарите са за това,ще ти помогнат

18

Анонимен

преди 2 години

Сега и Мая Манолова като намери чували с фалшиви бюлетини...нищо че вота ще е машинен.

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя има повече информация от таксиметров шофьор бре!!!

16

Анонимен

преди 2 години

А нещо за кметицата на Красно село да каже. Или там нямаме проблем. Видяхме ви вече какво ни предлагате и то е по зле от Баце, колкото и той да не е добре. Това е положението нямаме кадри.