11

Анонимен

преди 3 години

Aко уволнението падне в съда се прави оценка на дейността на Гологлавия - т.нар. атестиране. Ниска оценка и освобождаване от длъжност поради непригодност за извършената работа. Подгонят ли те по КТ отърваване няма.

10

Анонимен

преди 3 години

Бе като е бивш шеф що му давате думата на тоя бе?И аз си имам мнение, но никой журналист не се интересува от него!И Бойко Борисов отказа да се деполитизира, и като офицер във МВР си беше член на БКП!На БКП - да подчертая, не на БСП!

9

Анонимен

преди 3 години

Дааа, сега всички ние ще плащаме от бюджета обезщетение на уволнения милиционер, заради некадърното правителство на Радев

8

отровна гад

преди 3 години

До кога медиите ще си затварят очите за държавния преврат, който се извършва от Румен Радев в момента?!Всички уволнения до момента са напълно незаконни! Слугите на Радев са наясно, че всяко едно уволнение ще бъде оспорено в съда и заповедите на министрите ще бъдат обявени за нищожни!Но това ще се случи в рамките на 3-4 месеца, а до тогава кликата на Радев се надява да превземе и съдебната власт!

7

Има факти

преди 3 години

Хора от МВР са се занимавали с поръчкови убийства и терор срещу неудобни на Борисов, или как Пернишката полиция слугува на Кокаинов трафикант близък на Гешев! Та за какъв съд говориме!?

6

Анонимен

преди 3 години

С куклата Радев начело, руската олигархия има задача да налази каквото може и тука че мужика съвсем го умориха от глад а българите вече се поохранихме и се имаме за европейци. Тия там много им е гадно и искат да ни издърпат обратно в ямата а чалгарите активно им помагат с празноглавието си.

5

Киро Рамбото

преди 3 години

Така е. Резидентът е реваншист.

4

Брей!

преди 3 години

Аууу, че хипер, мега, ултра експерт-юристката на дубайския турист как го е продремала? Или и тя е толкова експерт като онзи по зелените ***?

3

Анонимен

преди 3 години

Воят на герберастите и сто хилядната банда щатни корумпета и потомствени трудоустроени младопенсиониращи се непрокопсаници, е като симфония за сетивата на аудиторията.

2

Анонимен

преди 3 години

То това не е реваншизъм, тия искат да ни превърнат в копие на руското блато дето 20 години великия Путин управлява и заплатите им са три пъти по ниски от нашите.

1

Анонимен

преди 3 години

Дреме им на руските пионки за законите