75

Анонимен

преди 3 години

до 80/87 ит т.н.Младите хора нямат деца, защото нямат пари, здравеопазване и сигурност. И като сложиш и колко много от младите хора са извън България...Затова младите българи извън България раждат, а тук повечето се борят да отгледат 1 дете.

74

Младите хора нямат

преди 3 години

До До 80деца,защото такова им е домашното възпитание . Масата българи произлизат от сбъркани семейства,но вижте ли къде е оправданието -*** ги дебне изпод леглото да им развали гуд лъка.

73

Анонимен

преди 3 години

Те тия, дето викат "България над всичко", слушат най-много сръбско и турско, та...

72

Анонимен

преди 3 години

Патриотизмът е последното убежище на негодника - Самюъл Джонсън ви е човека :) Ако ти говорят за патриотизъм, значи трябва да се покрие някоя кражба - това май беше от Некрасов, или Римски-Корсаков, не помня точно, ама руски класик беше :)

71

До 80

преди 3 години

Младите хора нямат деца, защото са отровени от либерастката секта идеология. Проблема е доста сериозен, въпроса е с най-висок приоритет, ножа е опрял до кокала, въпроса е на живот и смърт вече. Но за хипитата като теб е важно единствено да се надрусат и да се пренесат в розовия свят с летящите слонове - жалка деградантска история.

70

Германец

преди 3 години

БГ "изконни ценности" -- жена, две деца, куче, собствено жилище на изплащане, черен джип нов внос и любовница. И да викаш "България над всичко" като Кобрата след тежко мозъчно сътресение.

69

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецТи пишеш глупости, не аз! Смешно е точно ти да говориш за достойнство - при теб то липсва. Празни приказки, никаква мисъл, парадиращо слабоумие, типичното поведе на всеки един либераст. Дръпни една трева и сам си направи "гейм-сет-мЕч".

68

Те не са патриоти

преди 3 години

До Германецтук у нас, а ура-патреотаре ,от тези дето оправдават повода да се нальокат с кило и канче шльокавица с ''патриотизъм''.

67

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига с тая "*** идеология". Възможно ли е изобщо това да бъде политически въпрос. Типично за националистите. След като нямат нещо съществено, си измислят проблеми за простолюдиеето. Кой го вълнуват подобни глупости, освен който е наистина засегнат. И къде са тези "изконни ценности" щом 90% от младото поколение имат по едно или нула деца?

66

имаме нужда

преди 3 години

от стабилна икономика и народ ,който да благодентства. Т$пунгерите от ВМРО не ни помагат за това,а *** на *** не може да пречи,защото по-прости не може да ги направи.

65

Германец

преди 3 години

Абе с два поста ти направих гейм-сет-меч, ти продължаваш... Айде опитай се да опазиш малкото достойнство, което евентуално ти е останало.Какво говоря? И ти, като всички патриоти, си рогач.-- Марк Твен

64

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецПарадоксалното при теб е че се мислиш за много умен, а си доста ***, съмнявам се дори че знаеш и какво патриотизъм. Използваш името на Конфуций, един патриот тежка категория, за да плюеш по патриотизма - какво е това според теб?

63

Анонимен

преди 3 години

Имаме нужда да не им обръщаме внимание на джендърите, и когато станат безинтересни, ще намалее и броят им.

62

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецТоест си негромотен манипулатор, следователно измисления ти цитат на който за тежест си лепнал името на Конфуций, няма никаква стойност, напротив напълно убеждава разумния човек, че е глупост.

61

Германец

преди 3 години

Тоест не си съгласен само, че цитатът е на Конфуций.Със самия цитат нямаш проблем? Уъркс фор ми :)

60

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецКонфуций и патриотизъм!? Потресаваща простотия! Първо когато е живял Конфуций понятието патриотизъм не е съществувало, следователно той няма как да е казал този цитат. Второ в центъра на учението на Конфуции са ценности като семейството, дълг, чест и т.н., тоест основните стълбове на патриотизма, така че можем да твърдим, че той е бил патриот!

59

Анонимен

преди 3 години

До ПитърТи видя ли как дрънкаха като пещерняци домакински съдове пред лицето на Тошко :)) Имам чувствотто че на тези им липсва мозък, поне елементарно възпитание да имат, ама знаем че в БГ е редко срещано явление :))

58

Анонимен

преди 3 години

До ПитърПешо няма как либерастията да доведе да икономически подем, напротив тя е воденичен камък, който ни дърпа надолу! Либерастията учи на мързел, простотия, просредственост и безонговорност, как според теб това ще направи обществото ни по-богато? Хипита, вегани, феминистки, екоталибани и т.н. деграданти, не използват разума си, те са коне с капаци, те се ръководят единствено от религиозни догми.

57

Германец

преди 3 години

Патриотизмът - последното убежище на неудачника.-- Конфуций

56

Анонимен

преди 3 години

Античните Ф-16 Блок кога ще ги получим, сигурно Каракачанов е бил на третата ракия когато е сключвал договор :))