44

68

преди 3 години

сайта е продуктово позициониран

43

Жоро

преди 3 години

Борисов е с мандат от *** да прочисти руските проксита, като Черепа, от трафика. За това ченгетата, които са и зад Черепа, и зад Радев, му правят преврат. Чалгарят също е с американците и Шиши, така че да обира протестърския вот. Между руснаците и US, е ясно че братушките губят и превратът няма да успее.

42

Анонимен

преди 3 години

Гербавата умирачка е дълга и много развеселяваща!

41

Не извратен тип

преди 3 години

Чакалите вече не бранят коруп бей -Борисов,те знаят че е той вече е пренесен в жертва,чакалите пазят себе си и мдела Доган.Борисов е предаден

40

Иван Пилето

преди 3 години

Иван Пилето тъкмо се беше скрил в Турция - оказа се ,че е измамил пенсионни фондове и банки с около 60 милиона. А банките пипат грубо.Боко го върна обратно за да го защити от страшната Маяма.По-добре да не го беше правил...Иван Пилето разказа как ...Боко си плаща сам за ***.Герб са неква пародия на хора.

39

Анонимен

преди 3 години

Бочко, извинявай за безпокойството, знам, че сигурно те боли менискусът. Обаче разбрах, че разбираш от ветеринарна медицина - котката ми нещо е зле, кога ще можеш да дойдеш да погледнеш какво й е?

38

Многонимен

преди 3 години

Баце е Премиер - ветеран със най-малко прочетени книги но със най-добри умения за оцеляване във властта и чрез добре отиграни хватки отново да се добере до кокала ако евентуално му го отнемат ....

37

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

5000 минимална заплата .Или никакъв парламент

36

Жоро

преди 3 години

Едно нещо никой не коментира: как така този див селянин идва с охрана на НСО, командвана от Радев. Значи ченгетата от стратегическия съвет имат организиран сценарий за преврат. Очаква се отговора на Борисов, а и за всички е ясно,че Чалгаря му е патреица. Американците подгониха Черепа, щото е с руснаците, а те държат президентството. Е тук е ясно, че Борисов е победителя.

35

Анонимен

преди 3 години

До До 45СЛАБ 2 ,седни си т.р.о.л.еи!!!!!!!!!!!

34

До 45

преди 3 години

Не, като татко ти!

33

Анонимен

преди 3 години

Ваня Костова почина, а този..., този...е жив!Несправедлив свят!

32

Щирлиц

преди 3 години

Какво е инвестирал в образованието,като по улиците се движат подрастващи,които говорят нечленоразделно,крещят и не откъсват зомбираните си погледи от теУефоните..За онези,които вече са се обзавели с шофьорска книжка нямам думи.Ама нека другарят Борисов да си вярва,и да разнася славата на родното образование.

31

Не извратен тип

преди 3 години

Помнете разпада на СС,вървите по стъпките им.Ще ви издирваме като чакали по дупките ви.ПРЕДАЙТЕ СЕ

30

Боко не знае

преди 3 години

Боко не знае колко менискуса има.Не знае колко тома има Винету - единствената книга която е чел.Боко не знае кой му е поставил кюлчетата в шкафчето - дрона на Радев или Мата Хари.Боко вече и не знае кой ше гласува за него - баламиme свършиха.

29

Анонимен

преди 3 години

Браво. Колекционерът на златни кюлчета и 500-еврови банкноти коментира как ще развиваме високи технологии.И пак предъвкваме едно обучени през целия живот - ми да беше започнал с мърдите от администрацията бе, един чужд език да понаучат!

28

До Анонимен 29, 30

преди 3 години

Да, ти слагаш минусите, нямаш пари и гледаш да заработиш нещо, но господарите ти са пътници...

27

Не извратен тип

преди 3 години

Хора,покайте се,признайте си,свидетелствайте,разграничете се,следващите ще сте вие

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи ли слагаш минусите, бре ? На заплата ли си ?

25

Иван Пилето

преди 3 години

Иван Пилето каза буквално..Че Борисов сам си плаща за npocmumymkume. И за много повече от 5000хил лева.Можел да си го позволи.И това е човек който редовно играе белот с Борисов.Тия дето гласуват за такива cymeньори като Борисов са иguomu.