66

Анонимен

преди 3 години

Тошко Османски Африкански много лъже безсрамно. Така е научен, да лъже, да плюе и оцапва за пари всеки.

65

Анонимен

преди 3 години

Много вредно джудже.

64

Анонимен

преди 3 години

Абе, тиквата верно фърлил топа. нз дали да се поздравяваме или да черпим? Кое от двете?

63

долу герб

преди 3 години

И сега да кажа ; Тошко и вашата работа фалшива работа ,гласуваме за Слави него никакъв го няма ,ако е болен да оздравява и да се явява ,ти си шевик ,ама хората искаме Слави в челната редица ,като лидер да му чуем думите и да се изправи срещу банкянския ,малко да му запуши устата. С дистанционно политика не се прави ! Иска се щете не щете да се мисли за коалиция така или иначе няма да хванете дори 40 % да много са против Барбата ,ама сте отделни партии ,не става да го играете всеки за себе си

62

Анонимен

преди 3 години

Ееей, пак друг им е крив.Тошко да си припомни поговорката: " Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи ".

61

има такъв...

преди 3 години

Крачун и Малчо.Тошку Малчу показа нисък интелект, но голяма злоба. Крачун се направи на болен, и не се показа в парламента. Явно болестта му е срамна.

60

Анонимен

преди 3 години

А вие защо не направихте коалиция и правителство когато всички партии ви подкрепяха бе сеяндури..Страх ви е да поемете отговорност. Не сте мислили че ще сте фактор а само опозиция да плюете и хра..чите. Мислите ли че някога ще спечелите 50 процента за да управявате като еднолични търговци. Изгубихте шанса си. И тези които гласуваха за вас вече се отказаха. Видяха ви сеяндурските номерца. Аре бегайте да си пишете тъпите сценарии у Левски Г и да се праите на шебе.ци.

59

Анонимен

преди 3 години

ЦИК е НПО от правителството,парламента,като такова е на подчинение на обществото как контролен надзорен орган и е част от избираема чрез независими избори обществена организация как институция със седалище с наименование по административни разпределения,права,задължения в направления за отговорности,изпълнения на дейности в общественитените сфери с властите всички включени по направления останали неправителствени,непарламентарни към обществен орган за контрол на нарушения,несътветстващи на база.

58

Опечален

преди 3 години

Внезапоно преди минути е починал министър председателя в оставка Бойко Борисов. Съболезнования на всички.

57

Анонимен

преди 3 години

Тия повече да не се явяват на избори ,национални предатели ,от това което вършите ,три седмици на печелба е ДПС и г-н Борисов (

56

Анонимен

преди 3 години

Просташки народ - просташки политици ражда!

55

Анонимен

преди 3 години

я се успокойте бе гербери :) времето е хубаво, вируса си отива лека полека - досущ като мутрафон Бойко Борисов, какво по-хубаво от тва. Време е да празнуваме падането на диктатора Бойко Борисов

54

Анонимен

преди 3 години

ПОПАРАТА КОЯТО надробихте ще ядем всички! Другите избори ще бъдат ПЪЛЕН АБСУРД! НАРОДНАТА ПОГОВОРКА Е:Тръгнеш ли след бръмбър , ще те заведе на лай....но!ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПОТОПИТЕ, защото се обладани от ЗЛОБАТА, НО сте некадърни да свършите нещо смислено! САМО скандали и компромати!

53

Ванга

преди 3 години

Който от гърбавите *** ми натисне минуса ке омре и потъне в забрава заедно с Борко - най-мразения от мразените.

52

Наблюдател от ООН

преди 3 години

ИТН=И ТЪЙ НАТАТЪК.....т.е.глю-глю-глю...бля...бля...бля...ВЯТЪР И МЪГЛА!

51

Ванга

преди 3 години

Борко ке бъде изхвърлен и най-мразен от мразените до края на дните си

50

Голям Издън

преди 3 години

се отказа това И Тъй Нататък...

49

Анонимен

преди 3 години

На кьопави партии герба им пречи.

48

Анонимен

преди 3 години

Тошко, Тошко, това е работата на опозицията. "Една безотговорна, вредна партия не може да пречи на цялата държава" добре почваш, ще видим след 4-5 години до къде ще стигнеш.

47

Анонимен

преди 3 години

Заслужавате на 11 да гласуват за вас 3,99