127

Анонимен

преди 3 години

До QanonЗащото не е престъпник, а благодетел> Костов е национален герой. Няма как да ви се обясни на вас с малогабаритните мозъчета. От такива навремето направиха фашисти и комунисти,

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140 МВФ нареди на БНБ да качва нулите и лихвите. Ако не вярваш прочети вестниците тогава в архивите

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Разграбили но ГЕРБ и СДС не върнаха нищо а продължиха да краднат.

124

Qanon

преди 3 години

А този престъпник защо не е в панделата?

123

БоленЗаВластДиктатор

преди 3 години

през 2006 година, месец, преди президентските избори,когато ББ е бил кмет вече е кроил плановете да обладае цялата държава еднолично,прочетете статията във ФрогнюзПрез неговото управление бяха избити и умишлено разболяни десетки хиляди хора,от различни партии и обикновени хора,това е психично болен тиран!

122

Анонимен

преди 3 години

Ваня Черномордин носи ИСТОРИЧЕСКА ВИНА предБългарския народ и Историята.Ако беше поискал, управлявал, направил необходимото, воден от интересите на Народа-Недоразуменията Деди Симо Ментата, СърГЕЙ Сатанишев, Лойко Мутреску, Курешкарски, Гоце Три Пера-НЯМАШЕ ПРОСТО ДА ГИ ИМА ИЗОБЩО. Будещь проклята тъй, ГРУхарский Римлянин....

121

КОМУНИСТИ

преди 3 години

Споко де идва Румен Гечев и всичко на месец ще бъде в долари по 3 долара на месец пенсия, за да може краделия да ВЪЗРОДИ ИКОНОМИКАТА

120

Анонимен

преди 3 години

До 141Ти си ЛЪЖЕЦ. Има архиви. Отвори да видиш какво се нарича дълг през 1996 година. Държавата беше на практика ФАЛИРАЛА. На практика такава държава беше свършила. Не можеше повече да съществува.

119

БоленЗаВластДиктатор

преди 3 години

Още с идването си на власт, ББ е искал да узирпира цялата държава само за себе си, цитат от Фрогнюз:"За първи път! Човекът, пазил тайните в МВР: Борисов поиска от Костов да управляват държавата заедно. Той му каза: Не!Вижте цялата статия във Фрогнюз,този човек наистина е болен за власт и пари, самозабравил се тиран! Шокирах се от прочетеното.

118

Анонимен

преди 3 години

131 Абе ***, ти имаш ли идея при КОЙ премиер фалира КТБ? Ти чувал ли си за " тройната коалиция", " тройната ламя" за Бсп- Дпс- Атака например? За Орешарски чувал ли си, за лятото на 2014 г чувал ли си? Колкото до Костов, неговия грях е, че продаде рафинерията Нефтохим на руснаците за нищожна сума, а те по мафиотски унищожиха по малката ни рафинерия Плама Плевен, за да нямат никаква конкуренция.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137"С някололко нули'? Боже, прибери си вересиите. Значи сега, при тая икономика, щяхме да имаме пенсии по 500000 лева. Абе, скрийте се бе невежи.

116

Анонимен

преди 3 години

До NBПриватизацията и най-големия грабеж бяха при Зелев и Костов. След това ГЕРП прикриха следите и няма никой осъден. Бориславова е с 400 милиона и банка.

115

До Анонимен 139

преди 3 години

Да, хората караха Москвичи и Лади и живееха в панелки.................но България нямаше външен дълг.............всички беше държавно..................после чуждите фирми изкупиха България(енергетика , телекомуникации и т.н.)............дори една Чехия и Полша днес е много преди България..........защото моделът на приватизацията и капиталзЪма беше тотално грешен!!

114

NB

преди 3 години

Андрей Луканов каза навремето следното:"Ако ще правим капитализъм, ние ще сме капиталистите".............след това изводите си ги правете сами............как се появи БГ-мафия и олигархия!!!

113

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 130Кое му е успешното??? Ти сериозен ли си. На практика той ни измъкна от пълен крах, спаси ни като държава. Ако нямаш нищо освен един ръждясал москвич пред панелката, а си задлъжнял и вътре с всички сметки и всеки момент ще те изгонят, ти какво ще направиш. Той прояви смелост и направи единственото, което беше възможно.Ти или си бил на 5 години, или си плитък, та дрънкаш!

112

за СДС

преди 3 години

В България СДС и другите "опозиционни партии" беха използвани от генералите от ДС, за да имитират опозиция...........България беше разграбена и разпродадена!!!Знаем ги тия финикийски номера!!!

111

Анонимен

преди 3 години

Костов оряза и пенсиите с няколко нули, защото не можело банките да плащат на НОИ висока лихва и така пенсионерите обедняха. Всичко събрано и спестено при БКП отиде в полза на грабежа на световните банки и МВФ на САЩ и ЕС.

110

за СДС

преди 3 години

Не.................много ми идва..............крадливите СДС-ари и костовисти да правят анализи.........................не ви искаме...........ей, не разбрахте ли крадливи гадини..............махайте се!!Ако бяхте стока и истинска опозиция.............сега България да е поне като Чехия!!!

109

Анонимен

преди 3 години

Когато и да го натикат в затвора все ше му е късно.

108

а бе,каскет

преди 3 години

До Анонимен 121Първо си вземи приспивателно,пък после бълнувай!Аман от рицари на мокрия памперс!:)))))