75

Реалист на прехода

преди 3 години

До имотека, ипотека...Не се безпокой сега ти изглежда да е така, НО В НЕДАЛЕЧНО БЪДЕЩЕ ще има нов преход, който ни подготвят и той е следният. ЕЛИТА не е доволен от високият процент хора в България, които са собственици на жилищата си идеята е да се премине към такъв пазар и икономика където хората живеят под наеми и изплащат кредити цял живот и в най-добрият случай за кредиторите дълговете да се прехвърлят по наследство към деца и техните деца.

74

Цанко

преди 3 години

На сина съм зел апартамент в Младост. Сега щерката и нея ша я пращаме стодентка в София и наистина цените са се дигнали но ша купим и на нея, няма как. Да е жив и здрав дядо ми, имам още 130 декара чернозем в Добруджа, там ша продавам на 3500 декара.

73

До 88

преди 3 години

Много ми харесва начинът ти на мислене!!На път съм да започна градежа на нещо масивно за българския пазар.. пиши ми: G-Stefanov***gmx.de

72

нагоре-надолу

преди 3 години

По данни на Евростат от 2010 г досега цените на ЖИЛИЩАТА в ГЪРЦИЯ са ПАДНАЛИ с 30%! За същия период У НАС СА СКОЧИЛИ с 30%!Въпросът е как се чувстват сега гърците, които са купили жилище през последните 10 г и как след време ще се чувстват българите, които купуват сега, ако се случи гръцкият сценарии?

71

Ани

преди 3 години

Празни приказки си приказвате балонаджиите. Мъжа ми придоби 5 апартамента последните години, работи на мениджърска позиция. Кредити нямаме. Наематели имаме постоянно, когато се освободи апартамент за 2 дни идват 10 човека да гледат и се дава веднага. А печалбата от наеми инвестираме в екзотични почивки, класна храна и напитки и маркови дрехи. Живота е кратък и трябва да се живее на макс. Ако всичко е наред ще купим още два апартамента дори и на тези цени.

70

Анонимен

преди 3 години

Имотека е на адрес,които са страшни измамници

69

Бибитко

преди 3 години

Да, така е! Например за хазарта не се начислява данък ДДС, както и за борсовите спекуланти и разни брокери. Това са не просто богати хора, а по-висша класа хора, които са привилегировани и защитени от закони и данъци тези имат толкова много пари, че техният доход идва от управлението парични потоци и инвестиции. Това миропомазани и богоизбрани хора ти могат да правят такива неща, които обикновените хора не могат да си представят и да го разберат. Бедните имат друг начин на мислене.

68

имотека, ипотека...

преди 3 години

До нас има нова сграда, в която един от апартаментите се продава от Имотека и айде познайте колко месеца вече си седи рекламата им на терасата на апартамента, щото хората се избиват да купуват по думите на Ипотека... пардон Имотека :)Блок до блок станаха новите сгради в квартала ни и си седят празни. Иначе цените скачат и хората едвам смогват да се докопат до жилище в София. Да не говорим Имотека как лампят за комисионни и залагат, че лъжата за скачащите цени, повторена 100пъти, ще стане истина

67

Истина и реалност

преди 3 години

Кога хората ще осъзнаят, че не са равни и няма равни права?Кога питам аз? Има по-сложна йерархия не само богати и бедни. Има си кастова / класова система и хората да не го все още разбират е пълно безумие.Хора с привилегии и много пари могат да инвестират при такива условия които са изцяло в тяхна ползва. За хора с пари, но от по-ниска класа за тях неизгодни условия, данъци и закони. Така наречената средна класа хора, която почти я няма в България не се ползват с пълните привилегии.

66

Анонимен

преди 3 години

Разменям четиризвезден хотел в Слънчев Бряг за четиристаен апартамент в София... с доплащане от моя страна! хахахаха

65

Анонимен

преди 3 години

цените на имотите в София поскъпват, защото едни калинки и близките до тях фирми търсят къде да изперат десетки милиарди левове, окрадени от обществени поръчки.

64

До 75

преди 3 години

И апартамента който даваш за пример вече седи предполагам 5 г празен без наематели (с тази карикатура цена) нали?:)) Така пишман инвеститора може и 50-60 г да си избива от наеми инвестицията.Апропо (за София) в хубавите години 2000-2010 инвестиция в имот от наеми се избиваше за 17-18 г а сега за 25-28 г Мислете с главите си и използвайте калкулаторите

63

Докато

преди 3 години

има балъци ще има и тарикати.

62

ECONOMIX

преди 3 години

Докато се налудуват лудите така ще е. По точно докато им позволят. Криптобалона го използват да замазват хиперинфлацията , печатат като обезумели долари и евра и надуват криптобалона, ама докога ? С имотите е друга бира, няма как да поевтиняват старото строителство. Новото е спекулативно надуто , който клъвне .

61

Pepe

преди 3 години

Следя имотния пазар изкъсо от години. Всичко написано, трябва да се тълкува точно наопаки!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Тристайни - хахаха - хол , кухня и спалня . а в Испания живея в двустаен - 2 спални , хол и кухня с място за маса.

59

Анонимен

преди 3 години

Панелките са пълни,а новото строителство-празно,къде е логиката?!

58

The Real Бай Иван

преди 3 години

Успокойте се бе хора. Търпение. Българина е много нетърпелив. София официално намаля с 20 хил души миналата година. Наемите са се сринали абсурдно.Само ще ви припомня през 2008-*** великият банкер и разбират на държавата Хампарцумян беше заявил, че който мисли, че цените ще падат е болен. Е, след това цените паднаха до 40% и банките 10 години теглиха хомота.Абсурдното е, че сега се повтаря абсолютно същият сценарий.И пак балона най-много се надува точно преди пръсването.

57

Анонимен

преди 3 години

До есента всички балони /акции, криптобоклуци и имоти/ ще са на парчета. Само стойте и гледайте ;)

56

Анонимен

преди 3 години

ЧСИ-тата потриват доволно ръце ... много хора ще плачат !