26

Анонимен

преди 3 години

До Нищо новоЧе той за Прага говореше.Кой е луд да се "черпи" с каквото и да било в Квасная?

25

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 31: Да се черпят в Прага. В Русия ще минат и без тях. Каквото търсили, това и намерили.

24

Анонимен

преди 3 години

До Кремълски ***"Не им отговаряйте и не цъкайте, а си търсете други издания."Другаре, даже можем да ви препоръчаме: в руските държавни форуми ще ви приемат с отворени обятия: само трябва да си намалите лазенето по пода с 50%, щото и на руснаците ще им стане неудобно да ви четат.

23

Анонимен

преди 3 години

Колко войска можем да сберем?Чехия - 200 хиляди глави.Полша - 400 хиляди глави.Прибалтийските републики - 1000 глави.България - пас.Тези войски ще стигнат за първите 2 седмици. После ще дойде 40 хилядна войска от САЩ.НАТО трябва да освободи Украйна от руския газ и от руските източни републики Донбас и Луганск.

22

Анонимен

преди 3 години

Ясно стана, че няма да се пие ЧекВар без Кореком....

21

Анонимен

преди 3 години

Още 20 щастливци се оттърваха от мизерията да живеят в Тюрмата на народите.Тия дипломати са се просълзили от щастие като са научили ....

20

Анонимен

преди 3 години

Янките не могат да преглътнат факта че руснаците станаха пак Голяма военна сила и икономически с потоците набират скорост.Чудат се какви глупости да измислат, за да изолират Русия.На 09.05.от 10часа има парад.Казва се Ден пабедъй.Да го гледат,за да поизтрезнеят.

19

Анонимен

преди 3 години

До Дипломат За какво име на руснаците да имат дипломати в Чехия ,Най много да се научат да ходят на гей паради ,за се надрусват ,да лочат бира с Палинка , с коняк и да попИкават по улиците и където намерят

18

С васалите е така

преди 3 години

Русия демонстрира на Чехия, както по-рано на Полша, че гледа на тях като на страни, чийто суверенитет е ограничен от САЩ. При трима руски дипломати, изгонени от Полша, се гонят петима техни полски колеги; за 18 руски дипломати, изгонени от Чехия, се гонят 20 техни чешки колеги, но им се дава два пъти по-кратък срок да напуснат Русия. Със САЩ, като суверенна държава, работата е друга - за 10 руски дипломати изгонени от САЩ, 10 американски дипломати изгонени от Русия, при същия срок за напускане.

17

Анонимен

преди 3 години

НАТО трябва да подготви 150 хилядна чешка войска за Източния украински фронт.Чехите дават всичко на НАТО, трябва да използваме техния жар в борбата с Русия.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Е е ! Чехите ! Най покорните и в Австро-Унгария ,още по покорни и на Хитлер ,та камо ли сега . Свикнали са .И един протестен митинг не направиха ,когато ги продадоха в Мюнхен . И досега не сложиха нито една табела ,знак ,за отбележат единствената въоръжена съпротива на една рота чешки войници ,които влизат в неравен бой срещу германците и загиват до един ,начело със своят капитан . ...Мотивът за отказ да поставят паметен знак е ,,НЕ ИЗПЪЛНИЛИ ЗАПОВЕДТА ,ДА СЛОЖАТ ОРЪЖИЕ ,,

15

Анонимен

преди 3 години

Ще пратим чехите на Източния фронт. Ще се бият за майка НАТО.Те не са православни, не ползват кирилица и ще воюват с желание срещу Русия.

14

Писател

преди 3 години

Тук някакъв *** пише за Швейк. Та Швейк е аристократ и интелигент в сравнение с Иванушка Дурачок !

13

Дипломат

преди 3 години

Че за какво са им на чехите да имат дипломати в Русия ? Най-много да се научат да лочат водка и да падат под масата!

12

Калеко Алеко

преди 3 години

Да бяха изгонили поне 30 чешки и други от западните мисии, за да си отдъхнат с облекчение повече дипломати от заточените в рассия ... Товарищ путин и подопечните му така и не проумяха че с престъпните си действия и реципрочните си отговори се изолират все повече от света и се закопават още по-дълбоко в сибирският си бункер ... !!!

11

Анонимен

преди 3 години

Путин ,натискай копчето.Вие поне няма какво да губите за разликалъскавия Запад и великите американци.

10

Анонимен

преди 3 години

5 метра висока стена около мордор и никой да не говори и търгува с тях докато се върнат в средните векове.... Те и без тва са там по манталитет.

9

Анонимен

преди 3 години

Бой по фашистите, Вова !!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Хайде и ние да изгоним 20 руски шпиондипломати хайде хайде

7

Анонимен

преди 3 години

Мани мани. Украински фашисти, английски фашисти, чешки фашисти, български, даже и турски фашисти имаше по едно време.... Целия руслямистан от фашисти за обграден. Сал те ангелче та.