220

Анонимен

преди 3 години

Б.Б. просто е един престъпник и трябва да бъде съден и осъден за разищението на 3 милиарда народна пара за руска тръба през България!

219

Българин

преди 3 години

Правилно, Бойко Борисов е напълно делегитимиран и УВОЛНЕН от Народа!На 04-04-2021

218

Анонимен

преди 3 години

Герберите могат направо да ги местят в Зоологическа градина:

217

Анонимен

преди 3 години

До ъъъДано и ти като мен го приемаш от по-леката му страна: че всеки заслужава това, което си избере. Нищо де, ще се окопаваме за идващата криза и това е. Аз вече започнах преди "те" да са ни започнали. Вярно, няколко момчета ще останат без работа, но те червените за всикчко мислят, сигурен съм, че са предвидили и ще им помагат.

216

Българин

преди 3 години

До ъъъЕвала за точния коментар, българино.

215

ъъъ

преди 3 години

Разбрах защо резултатите от изборите са такива. Нямам фейсбук и съм изостанал с анализите на фейсбук-специалистите. Прегледах набързо коментарите там и всичко си дойде на мястото - стотици профили, които не могат да напишат и едно изречение без правописни и пунктуационни грешки, обясняват колко велик е Трифонов и как досега сме живели в диктатура, разбираш ли. Властта на фейс-простаците дойде - да сте живи и здрави, че по-бързо да затриете България - да не се мъчи много.

214

Анонимен

преди 3 години

Герберугите за два дена вдигнаха народното събрание във въздуха. То не беше тропане, викане, маймунски звуци, всеки говори без да му е дадена думата. Пълни циркаджии.

213

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме и Лъчо Мозъка и Цецо Ушото.Те заедно с фелд маршал Плевнелиев са черешката на тортата начело с баш Полиглота,гла(д)вния Сахер на републиката и разбирача на всичко.

212

Българин

преди 3 години

Само няколко месеца и ще плачете за ГЕРБ. Само година и ще сте на улиците да изметете тая ***, за да върнете Борисов на бял кон.

211

Софиянец

преди 3 години

Много е долно когато нямате аргументи да обиждате!Трябва поме малко разум!Така ли възпитавате децата си- в мачкане и омраза?Ето- има мнозинство, но типично по български, баницата не може да се раздели!

210

Чалгария

преди 3 години

Не разбрах, за какво сте избрали Славуца Чалгаров, Мая Галева, Татяна Мултигрупова, Хаджи Некадърников, Пинокио Лодкарев, Ташунко Режикраков, Джудже Прокуроров, Гнус Бабикьосов и & мутри и чалгапростаци? Да управляват и направят България развита, европейска държава или да правят ретро шоу на тема"Как да плюем отново по Борисов"????

209

До 244

преди 3 години

Вашите умни и образовани ги видяхме-Караянчева,Д.Кирилов,Сачева,IT-кард,Нанков,и още десетки и хиляди калинки без ценз,морал и лично достойнство.Изхвърляни и местени от фюрера йес -мени.

208

Анонимен

преди 3 години

Гнусни герберссти гнусни сте вече сини *** престорени

207

Българин

преди 3 години

С одобрението на новия кабинет на Славиту, в който той вероятно ще е министър-председател, ГЕРБ задължително да внесат проект за смяна на името на държавата ни с "Република Чалгария".

206

Анонимен

преди 3 години

Пенкеее, пише се "делЕгитимиран".

205

Анонимен

преди 3 години

По-добре самия ГЕРБ да остане във парламента, може би само някои хора от ГЕРБ да се отстранят , но самата партия да остане,защото партията на Слави са дилетанти,неопитни, ръководителя Тошко също е неподходящ за ръководител,ако се не се справят, да има кой да управлява

204

Анонимен

преди 3 години

239 Покажете вашите, почтени, умни и образовани хора. Кой ден вече не работите в парламента, само плюете ГЕРБ, един план за възстановяване неможете, да напишете.

203

Анонимен

преди 3 години

220 Дърводелците доста се потрудиха да ликвидират последиците от щурма над сградата на парламента, залятата му с боя врата, счупени те прозорци, изкъртените жълти, знакови за София павета, предвождан от прузидента-революционер, руския човек Радев. За това той трябваше да получи импийчмънт.

202

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко е...уникален тепегьоз;всичко държавно е...негово.Как ще...преживее факта на раздялата с...власта е опасно за него.Мед.органи които го...следят,да го държат под непрекъснато...наблюдение.(Платено...съобщение на Съвета по Здравеопазване.към ООН)

201

Наблюдател

преди 3 години

Ей нещастници ГЕРБ, за затвора плачете! След като превзехте и обезличихте всички институции с прости и зависими хора, сега ни говорите за делигитимация. Явно ви е малко падането от власт и ще трябва да се проведе пълно разследване за дейността ви като ОПГ суспендирала Конституцията и законите.