110

до 116

преди 3 години

Не съм. *** народ, обикновен човек съм си..

109

Подкрепата

преди 3 години

се дължи на изчезналите гласове на ДПС и БСП. Само дето едните нещо не си направиха сметката и сега ги е много яд.

108

Анонимен

преди 3 години

"Едно ферари с цвят червен, и Нинова седи до мен,а Мая чака си реда, при нас в Ферари-то да я кача " ............... 7/8 от българите не знаят,че ще хапват чевени люти чушки и ще пият по една студена вода ...

107

Иматакъв прост народ

преди 3 години

Подкрепата се дължи на болезнено простия ни народ ! *** народ - слаба държава ...

106

Край

преди 3 години

Слави това Слави онова Ама водещата А? А? ааа?

105

Ми четете, бе

преди 3 години

Има програми в сайтовете на съответните партии. А що се отнася до герберите, те може и да имат програма, но на практика тя е каквото каже еднокнижника - сутрин едно, на обяд - друго. Той ръси глупости и дори смята депутатите си за желирани бонбони - та подарява по десетина бройки.Повръща ми се от простотията.

104

aa

преди 3 години

аууу ама нещо почна големо квичене от психодесния сектор, да не вие показал един пръст

103

За наблюдателя

преди 3 години

заиграването с ИТН навежда на мисълта за някакво задкулисие при което има два варианта - първо или някой се е направил на хитър и всички други искат да го прецакат, като го натоварят с непропорционална отговорност и съответно провалят като политически проект или втория вариант - знаят кой е автора на проекта ИТН и разчитат да реализира плановете на всички от протестния вот плюс БСП и ДПС - предполагам Радев.

102

Гост

преди 3 години

В държавата на хазарта политическият покер е част от начина на живот.

101

Анонимен

преди 3 години

Тук когато се появи онова нещо по потник наречено Калеко, значи простотията мощно навлиза в коментариите и се превръща в помийна яма !

100

ДО форумите:

преди 3 години

Ужас, по-добре богоизбраният Бойко и неговите поклонници, мислещи се за демократи. ГЕРБ - синята партия с червена йерархия.

99

Анонимен

преди 3 години

Слави дръж се ,Народа е с теб ! - колкото повече те плюят и обиждат ,толкова повече ти се вдига рейтинга сред хората ! вчера онуй квазимодото дончов от герб чак се кара и плюе злобно ,че и се подиграва!

98

от форумите:

преди 3 години

Точно така! Браво! Нова Тройна коалиция, че четворна даже - Славуца, Маджо, Ахмед Доган и сестра Галева. :)))) Новите партии на промяната, които ще оправят българския чалгопитek. Ей сега ще видите промяна, чудо на чудесата, европейски пенсии. никакви мутри и корупция :))) Хахахахах. Чак се кефя, честно ви казвам.

97

Радослав

преди 3 години

До Гошко,Герб не са предложили нищо защото го предлагат когато нямат мнозинство и няма работещ парламент. Ако са мислили по въпроса, то имаха 12 години в които имаха мнозинството за да го направят. В момента техните предложения са като подпалвач, да ти предлага пожарогасител 20 дена след като ти е изгорил до основи домът. Имаха предостатъчно време за всякакви промени и предложения. Същото важи и за БСП.

96

Калеко Алеко

преди 3 години

Да твърдиш, че с ГЕРБ било свършено само защото Маяма, Дончева и Бйкикев се вмъкнаха през задния вход на Парлмента е меко казано смехотворно ... Същото може да се каже и за Славчо Трифончук който сам осъзна абсурда на ситуацията с 2-то си място и побърза да се скрие зад Ковита ... Шо се отнася до мUнчо той тепърва ще трябва да осъзнава какво значи народно недоволство и кой се опитва да оглави Мутрите в България, а когато това се случи ще бъде ескортиран от "Дондуков 2" с прокурорски почести.....

95

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера това народ ли е или наистина стадо овце!Самият им индианец от пожарната ги определи като про'сти като него,но явно про'стотията им е в завършен вид щом не са разбрали единствената истина изказана от вождът на племето"Тъ'па'ци"!Няма такива индианци и в джунглите на Амазонка вече,които така упорито да търпят да бъдат обиждани и държани в глад и мизерия!Да бъдеш първи по бедност в ЕС,първи по смъртност в ЕС,първи по най-ниски доходи в ЕС,платено здравеопазване и да ръкопляскаш е

94

Край

преди 3 години

До 95 "преодоляването на партииността е трудна работа" казваш. Разбира се че е така НО не значи да не се пробва и че няма да се успява.Ако в ГЕРБ имаше 5 -7 народни представители които да ПИТАТ премиера що си тъпче шкафа с кинти дали ББ щеше да смее да го прави.Сега ги раздава като овце - 10 на Слави да го крепели.Мажоритарните избори не са панацея - те са шанс да променим България. Ако можем. Ако не - да идва горския с голямата джипка.

93

гошко

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВГРЕБ също предложиха намаляване на депутатите в новата Конституция. И то го предложиха реално и сериозно

92

Радослав

преди 3 години

ИТН. Всички сме наясно, че всички дружно ще ни клатят. Всички вече сме ги минали и затова има хора които в отчаяние си мислят, че слави е различен и, че той ще е месията която този път ще ги спаси. Затова имаме такива проценти за всички партии. Но като цяло може да се заяви, че нито една партия няма капацитета да събере достатъчно гласове, че да управлява легитимно. Просто целия народ е отвратен от политиците ни и иска да го разкара или поне да ги накара няколко дена да се мъчат като народа.

91

Радослав

преди 3 години

Хората просто са отвратени от Герб защото колкото по дълго оставаха на власт, толкова повече си показваха истинското лице, а именно БКП. В същото време те си имат гарантирания процент от всички които си топят край тях пръста в общата каца. БСП на всички им е ясно, че не са алтернатива и затова със всеки следващи избори % им пада. ДПС са ясни, патриотите се доказаха като патерица и всички ги изгониха, мая е алтернатива колкото и БСП. И накрая от отчаяние, смесено с отвращение хора гласуваха за