225

ДумкайСеВГърба

преди 3 години

Стига с тези гласове от чужбина ,да не са милиони.. има няма 80к гласа за чалгаря, без тях Славчо щеше да има не 17.6% а 15.35%.. истината е че на половината българи им е през оная работа за политиката и точно за това активноста е 50% .. сърдете се на заспалите

224

ДА СЕ ВЪРНАТ!

преди 3 години

До Анонимен -225! Тези които го избраха с 90 хиляди гласа от чужбина за втора сила - сега да се върнат в България и да заживеят тук с нейните проблеми, и да ги решават заедно със своя избраник! Кокошките избягали от кокошарника в чужбина - кудкудякат щастливи - докато другите в къщи се напъват да снесат яйцето! Ние българите сме щедри на съвети, когато нещата не се отнасят лично до нас! Лесно е отвън да кудкудякаш, а в момента друг да ти снася яйцето! Закона за гласуване трабва да се промени

223

Ганди

преди 3 години

Ян бибиян пак е пиян(за тоя от снимката говоря)

222

Анонимен

преди 3 години

Ще ядете бахура с тия новите избрани. Ще видите къв мармалад ще стане . Бойкича не го харесвате ама друг ще се опетлае на неговото място

221

Анонимен

преди 3 години

Безродниците по чужбините ни го начукаха с 200 с тия палячовци, които ни избраха.

220

Аха

преди 3 години

За какви суми става въпрос ?

219

Анонимен

преди 3 години

До "СМЕШЕН ПЛАЧ&quВиктор Юго,Балзак и Зола са описали добре ситуацията в тези времена във Франция,много от творбите им звучат актуално и днес,за съжаление.

218

Аз

преди 3 години

Никоя развита държава не допуска хора , които НЕ живеят на територията, да гласуват и решават съдбата на гражданите ! Гурбетчиите , които са никои в чужбина , ако толкова им е мила родината ще се върнат да работят за страната и тогава ще имат претенции да решават кой да ни управлява. Забегнали по богатите държави, не се интегрират, не възприемат местната култура, капсуловат се в български общности, те са просто работна маса без глас и затова си въобразиха, че имат морално право да променят нещо

217

Анонимен

преди 3 години

Този от монитора ми лъха на чесън...........

216

Анонимен

преди 3 години

Има ли набъркан арменец, значи става дума за келепир, който говедата, които са ги избрали, ще платят масрафа.*** народ - калпави избори.

215

Анонимен

преди 3 години

Радев сложи вето на закона за фалшиви новини и изплуваха такива мазни * като Бабикян!

214

Само питам

преди 3 години

Бабикян ли ще бъде министър на пропагандата?

213

Писна ми

преди 3 години

Мили Боже ! Този арменски тарикат ли ще ни управлява ? Бог да пази България от хора, които тепърва ще налучкват как да ни крадат и управляват! Това ли заслужихме , да ни яхат някакви кресливи лъжци ?!?

212

"СМЕШЕН ПЛАЧ&qu

преди 3 години

До питам се - до 203! Брат, не ги виждам, направо ще им фалира бизнеса! Христо Ботев пише : Смешен плач - " Плачете за Париж, столицата на разврата, школата на шпионството и робството! Плачете филантропи за палатите на страшните вапири, хулете комунистите, че съсипаха държавата ви ...!"

211

Анонимен

преди 3 години

Бабикян е поредния натискал се за власт и пари,а не за идеи за подобряване на живота на населението на България

210

Абсурдна държава

преди 3 години

Бабикян със сайта за лъжливи новини и клюки да бъде в парламента!!!

209

Анонимен

преди 3 години

До Не е честноИзкривяваш го. Хората от чужбина ОБЩО са 90 хиляди. За Слави гласуваха над ПОЛОВИН МИЛИОН!Не са гласовете от чужбина, които го избраха за 2-ра сила в парламента!

208

Не е честно

преди 3 години

Не е никак честно хора, които не си плащат данъците в България да определят нашето бъдеще! Като им е мила България да се връщат и да живеят и работят тук!!!

207

Точно Слави,

преди 3 години

който 1997-*** пееше: "Боят настана, тупат сърца ни"Точно той да се коалира с комунистите??!Никога няма да му го простя!

206

Събират се елементи

преди 3 години

за да се разберат как да крадат, на кой колко ще се падне.Ще натрупат пачки, а сметката невинните ще я плащат.До гроб ще плащате, защото няма истински Съд, защото Полицията си гледа работата, както дойде.