31

admin

преди 3 години

Издирвате нещо? Моля напишете го във форума и някой би могъл да помогне!missing.bestforums.org

30

Смехурко

преди 3 години

Защо никой от нашите управници до момента не разбра, че правителставото не е на партия, а е на всички българи... Защо сме ние и вие? Защо подложиха на геноцид българския народ... Защо?Иска ми се да вярвам, че Слави ще направи правителство без полулизъм, правителство на България! Има такъв народ и той е българският...

29

Анонимен

преди 3 години

Всички, без Слави са гола вода и не могат да стъпят на малкия пръст на Борисов.За Слави още не знам.

28

До сат н

преди 3 години

На екрана са излизали разместени, и реално ако не свърже номера с името, ще дадеш грешна референция! Според мен е било умишлено, тъй като дори не се говори за наказание на отговорния служител!!!

27

до Много нагло

преди 3 години

С венецуелски софтуер е така. Тези машини ги изхвърлиха от всякъде. Ама нали баламурниците от България са свикнали на коли втора употреба и се движим на светлинни години след успелите страни-хак ни е. Никъде не гласуват с този венецуелски софтуер. Хакван офлайн машините с един примитивен лаптоп.

26

Анонимен

преди 3 години

Ми естествено, че не му е прави.На никой няма да му се прави при положение, че подкрепата идва от Нинова, Мая, и ДПС.То си е позор.

25

Анонимен

преди 3 години

Проф.Константинов знае всичко.Знае кой ще победи,с колко ще победи,дали ще има правителство и кой ще го подкрепи.Еййййй,тоя всезнайко,златната кокошка на ГЕРБ,които без него са гола вода,пак ръси мъдрости.

24

Анонимен

преди 3 години

Как ще отиваме като Слави още не е казал "да"?Всички /БСП и протестъри/ му се хвърлиха на врата на Слави, понеже си мислят, че при него ще се наредят по-добре, ще успеят да го забаламосат нещо. Понеже на Борисов техните номера не минават.

23

Тия

преди 3 години

Не разбраха ли, че на Слави не му се прави правителство...

22

Див врачанин

преди 3 години

Враца-ГЕРБ-31%. БСП-16%.....Враца мрази БСП.

21

Нане

преди 3 години

Тоя нали е голям ерудит...Да каже, колко е купеният вот за гробаджиите в България и, ще го призная...*** продажно...

20

Анонимен

преди 3 години

Чалгарят започна да лъже за вируса. Кога стана политик, кога си смени вирусната ориентация.

19

Сат Н

преди 3 години

Много ми е интересно как по време на тайно гласуване разбрахте, че машината размества преференциите? Някой дойде да се оплаче ли?

18

Обективен

преди 3 години

Професоре, моли се да остане Герб на власт, че иначе ще е правиш на стари години шпакловки и гипсокартон

17

Анонимен

преди 3 години

Аххх кунстинофф ква изненада, всички фалшифицирани бюлетини са все хартиени.

16

Много нагло

преди 3 години

Безумие е самият парламент сега. Разумното е нови избори и то да има качествени машини без саботажи. Машината да отчита в реално време вота и да печата избора на хартия.Така има пълен контрол и защита електронно и печатно. Резултатите ще излизат светкавично, за контрол и сравнение ще си броят разпечатките от машините. Няма нищо по-разумно да се ползват машини за гласуване.На машината трябва да са изписани номерата и имената и за преференциалните листи. Елементарно е!

15

Ф.С.В.

преди 3 години

Хунтата иска Премиер Борисов и министри послушковци и глашатаи тип папагали на Борисов ! Герб загуби тотално -дори представата си за реалният живот - Кмета на бургас бил развил градът -икономически)) Елате в центъра на Бургас и снимайте- НАВСЯКЪДЕ СЕ ДАВАТ МАГАЗИНИ И ЗАВЕДЕНИЯ ПОД НАЕМ -РАБОТА НЯМА!! -ИЛИ ИМА ЗА 600ЛВ НЕТО! ДОРИ КОРАБИ ВЛИЗАТ ПО ЕДИН ЗА 2 ДНИ!

14

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 3 години

КОГО ЛИ ОБСЛУЖВА. Кефи ме как слагате червени палчета, червени тролчета.

13

Анонимен

преди 3 години

Иска им се на гербаджии да има правителство дето за малко да им разчисти бъкиите, а след година да се върнат на бял кон. Иска им се, ама няма. Нови избори и да заминават в историята Ботокси, Мути, НОЩ, Ръбъли, ***-та, Дариткови, Ангелкови и други пиявици.

12

Анонимен

преди 3 години

Преди малко Плевнята какви работи плещеше по Бтв че ако не бил Борисов нямало да има толкова чуждестранни инвестиции къде са аз не ги виждам освен ония с дето грабят златото на България