182

Анонимен

преди 3 години

То няма мерки някой да е глобен днес един в автобуса си беше сложил маската на носа но не и на устата и през цялото време си свири никой не му направи забележка щото няма кой да извършва и контролът

181

Анонимен

преди 3 години

Ами като единствени в Европа оставихме хората с хронични заболявания и възрастните в последната фаза- така ще е. Геноцид, целенасочен за облекчаване на пенсионната система. Само се правят, че им пука за живота на някой от нас. Важното е да усвояват средства и да ги изнасят в офшорки.(Зашото никой не си държи крадените пари в страната)

180

ОЛЕЛЕЕЕ

преди 3 години

1.Какво означава "почти пълни" ковид отделения?2.В какво състояние са пациентите, които се приемат в болница - да не би да се приемат наред, за да се запълнят местата (това си чиста печалба, а както знаем болниците са търговски дружества). 3."Трябва да има мерки"??? Може ли малко по-конкретно, някакво предложение да чуем от шефа на НОЩ, а не само общи политкоректни приказки. Пари получава за тази работа в крайна сметка!

179

Анонимен

преди 3 години

Като видя Борисов или Мутафчийски и се разболявам!

178

ха ха

преди 3 години

Гологлавия гробар да стяга болниците! Мерките никъде нямат ефект. Пак започнахте да паникьосвате сополивите и ги вкарвате в в болниците!

177

Хасан Карагьоз

преди 3 години

*** винаги е много смел, тъпче се зорлем по молове и ресторанти, друса маанета и псува НОЩ....такъв беше *** и Октомври месец. После *** сменя плочата- през Ноември от сутрин до вечер даваха репортажи с опечалени хора, чийто близки са починали на стълбищата на болниците, разкази за линейки обикалящи с часове, човешки драми. Но в крайна сметка това си е манталитета на ***- той винаги се дави като румънците накрай Дунава.

176

Фактите

преди 3 години

Флорида са отворени на 100% от 1 година и имат същата смъртност като Калифорния, които са най-затвоения район в света вероятно. Мерките не оказват никакво въздействие върху вируса и глупостта на всички уж експерти, политици и обществеността да забележат нещо толкова видно е шокиращо. Всички мерки са с цел показност, доказан ефект няма или е минимален, не статистически значим.

175

Анонимен

преди 3 години

Миналата пролет казаха, че леглата са на изчерпване при 150 в ковид отделения в цялата страна.

174

Анонимен

преди 3 години

Майтапчийски

173

Анонимен

преди 3 години

Голям срам за тези добри доктори, които ги купиха в различните партии! А и този щаб се оказа в капана на Борисов!

172

Анонимен

преди 3 години

мутафчийски мерси за информацията, а сега какво? имате ли някакви идеи защо умират 150 човека на ден а мерки нула? пак ли ще ближете зад...на толупа??? докога???

171

Анонимен

преди 3 години

Еййй хората за една година нова болница щяха да построят, ние легла не може да намерим

170

ъ

преди 3 години

Генерале ти с каква ваксина се ваксинира щото се говори че ваксините за ВАС не са като ваксините за нас ???

169

Макарити

преди 3 години

демек, колкото повече хора влязат в болниците, толкова повече умират. Аз така го разбрах.

168

89593

преди 3 години

Що бе? Преди 2 дена Бойко каза, че всичко е наред и отваряме всичко!?

167

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 171Абе, то и Боеца бе отворен като теб, ама ходатайстваха да го вкарат при Мурафчийски. Май бе забелил очите в спонсорирата на Радфф болница във Видин.

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 168Ами давайте!!! Пълнете отделенията! Минават половината и с тези темпове УМИЙКО скоро няма да има легла. Това ли искате да стане? За разлика от такива като теб "некадърниците"от НОЩ мислят и планират.

165

Анонимен

преди 3 години

Аз и по улиците виждам починали от Ковид,слагайте скафандърите че е страшно..маските не пазят от новите щамове!!

164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Шебекооооо! Имаме най-много болнични легла на глава от населението. Дофтори и персонал неемамеееее! Коя държава ще издържи на такава пандемия? В Китай 2 полеви болници направиха в Ухан, като го затвориха! Един мозък па заради клиничните пътеки било. С тоя дифф народ нема спасение. И вие като Ив.Пенчев:"Смело трошете грабнаци. В Пирогов Ви правят нови"??!!! Демек: дръжте се безотговорно, всички са ви длъжни!!!

163

Анонимен

преди 3 години

Като е толкоз зле що разпуснахте мерките за да може накрая населението да е виновно щот такъв му бил материала но рибата се вмирисва от към главата