65

Goebbels

преди 3 години

Факта, че речите му се цензурират и изрязват и се правят опити да го изкарат чудовище е достатъчно показателен. Хората са го обичали и подкрепяли. Хитлер се е опитал да спаси икономиката от еврейския банкерски захват на Англо-Американските евреи.. същите тези, които финансират всички страни на войната - Bank of England, Федерален резерв, Morgan и др.

64

Ясъмкон

преди 3 години

Ако го нямаше името щях да си помисля че ни описват нас... българите

63

с

преди 3 години

Бела Хадид показа как се подлага на интравенозна терапия

62

Reichstag

преди 3 години

Хитлер може и да си е поживял някъде в Аржентина след войната. Много от немските учените са били вербували от щатите по-конкретно в НАСА.

61

Анонимен

преди 3 години

по време на ПСВ открива че има ораторски заложби, въпреки че на нас ни звучи на лаене неговото ораторство------- Лаенето е 1/1000 от речите му, но е изровено именно то и се набива в главите на хората някакъв 5-10 секунден отрязък. И плюс, разбира се, имитациите на Чарли Чаплин от "Великият диктатор"

60

Анонимен

преди 3 години

Света трябва да забрави този ***. Защо мине не мине, ни припомнят за това чудовище. Няма нищо поучително. Наш чекмеджан не е ли подобен, бледо копие, но съсипва много животи и все иска неговата дума да е. От нищо не разбира ама това не пречи да нарежда всякакви безумия.

59

Анонимен

преди 3 години

Майката на Хит лер наистина слугува 3 години на наякакъв чиффут, който като всички чиффути не и е плащал редовнопо това време тя забременява с Хитлер------Баба му, не майка му.

58

Анонимен

преди 3 години

до 56 за СС групите съм съгласен, те са отгледани безмозъчни, просто изпълняват заповедите на Вожда-------Как така отгледани, кой ги е отгледал?

57

Анонимен

преди 3 години

Та, какво му е лошото на човека? Издигнал се от нищото до възможния за него максимум, създал и възпитал един от най-великите мъже в историята, между другото се пробвал с фермерство, а в свободното време висял в кръчмата да бистри политика. Много ли е лошо, че синът му го уважавал и му е бил благодарен и е искал да бъде честен и корав мъж като баща си?

56

Анонимен

преди 3 години

До 78 защо всички забравят Мао Дзъдун, чиято работа и до ден днешен е в дейстиве който е избил над 80 млн от собствените си хора във големия скок напред. И който е казал, че не му пука дали ще се използват ядрени оръжия какво пък толкова някакви си там милиони ще умрат. И китай продължава с комунистческата цел да завладее света, същия китай *** вируса от мърлявата си лаборатория и китай покри,цезурира и унищожи всичко свързано с изтичането на вируса и го пази в тайна месеци... Но пропаганда...

55

Анонимен

преди 3 години

И защо пишем за бащата на хитлер? Нещо фашизма ми ви дойде в повече , че решихме да си спомнямен за бащата на човека който копира фашизма от Мусолини и го превръща във тъй наречния нацизъм на едноименната му партия, която е била каква СОЦИАЛИСИТЧЕСКА ПАРТИЯ, както БКП и нейните производни като ГЕРБ, БСП и кой ли още не

54

Анонимен

преди 3 години

Даже аз, който не знам немски, знам думата "фатер" - баща и че се пише с "фау" и няма как да е "Хитлерс Ватер".

53

Анонимен

преди 3 години

Сталин е много по-гаден от Хитлер.

52

юбералес

преди 3 години

До също фaктГьоринг не се е самоубил заедно с Хитлер а беше на трибунала в Нюрнберг. Фолксщурмът(народното опълчение) на Берлин се защитаваха храбро и без паника срещу 12 кратно превъзхождащ противник. Не пиши глупости. Паниката беше в Москва през октомври 1941г, макар че немците бяха на 100 км.

51

Абе

преди 3 години

Тоя да не е бил северно маке ?!

50

Адолф Хитлер

преди 3 години

Личност на ГодинатаСписания "Тайм" 1938 година, Ню Йорк

49

Хммм

преди 3 години

Зловещ диктатор и сатанист :D Скрийте се бе охлюви..Накрая май все пак ще излезе че е бил прав. Един кривонос, богоизбран етнос отново се опитва да вреди на света, да живее на гърба на страданието. Зловещата диктатура има друго лице. Жалко че такива сериозни медии като вас ги е страх да видят истината и да говорят за нея.

48

Анонимен

преди 3 години

Чърчил за мен лично е най-надценения политик, абсолютен некадърник и пияница, добре че се моли до последно на янките да му помогнат, иначе "великия" английски войник отива в канавката, знае от опит през ПСВ на Балканите :))

47

терорпромивка

преди 3 години

синът на осама, бащата на хитлер, ретроградния меркурий...

46

Анонимен

преди 3 години

Бре, Хитлер ще излезе най-великия диктатор в Историята.