23

ДАЛАВЕРИ САМО

преди 3 години

РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО ДА НЕ ЧАКАМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СМОТАНИ ОЯЛИ СЕ БЮРОКРАТИ И ПСЕВДО ЕКСПЕРТИ.ДА СИ ПОРЪЧАМЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ КОНКУРЕНТНИ ВАКСИНИ ОТ КИТАЙ, РУСИЯ, И ДРУГИ ДЪРЖАВИ. ЩЕ СТАНЕ КОНКУРЕНЦИЯ И ДОРИ ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ И УСКОРЯТ ДОСТАВКИТЕ, КОГАТО ИМА КОНКУРЕНЦИЯ.

22

Анонимен

преди 3 години

Е как сте ги платили, нали бяха безплатни?

21

Анонимен

преди 3 години

Бойко не решава колко ваксини да купи, това го нареждат еесовците от Брюксел. Който и да беше на негово място щеше да плати толкова колкото му кажат.

20

Анонимен

преди 3 години

Гърците се оправят по единствения начин - половин трилион заем са взели, и още ще им дадат, а ние спираме Южен поток, спираме АЕЦ, съсипахме си икономиката заради ЕС, а вноските които плащаме ни ги връщат, но при условие да не развиваме икономика и нови технологии с тях, а да строим фитнес зали и стадиони по обезлюдените села и да внасяме стоки от ЕС.

19

сергийски уйдурми

преди 3 години

Женския пазар в натурална форма/аз на теб,после ти на мен.../.ИДИЛИЯ!

18

Анонимен

преди 3 години

През 2014 Урсула фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

17

Анонимен

преди 3 години

Другата консултантска фирма, чийто бизнес е процъфтял по времето на министерския пост на Урсула фон дер Лайен, е Accenture, чийто директор имал за кръстник на децата си един от началниците в министерството. Между 2014 и 2018 доходите и от поръчки са нараснали рязко от половин милион на двадесет милиона евро годишно.

16

Анонимен

преди 3 години

Ако " ваксината" ще трябва да се слага в четири дози - по-добре ще е в нула дози. Ако ме разбираш.

15

Чичо Любо

преди 3 години

До Не извратен тип За какъв Слеви става въпрос? За чалгара ли?

14

Анонимен

преди 3 години

Гърците са 20 г. Напред ,все по някакъв начин се оправят ,кога ще ги стигнем ,не се знае ,да не говорим за Франция или германия)

13

Анонимен

преди 3 години

Еесовският режим в Брюксел е купил 2.3 милиард ваксини при условие, че населението на ЕС е около 470 милиона. Това означава че или смятат да дупчат по 5 пъти всеки, дори и бебетата, или ужасяваща корупция.

12

Анонимен

преди 3 години

На четири милиона човека се падат по четири и половина дозички. Приятно "ваксиниране", явно са много хубави и ефикасни и ефективни, щом трябват по четири дози на човек... засега.

11

Не извратен тип

преди 3 години

Слави му спасява жалкия живот във момента

10

Ха ха!!!

преди 3 години

Ами това са дози за 9 милиона човека! Да не би да сме се размножили толкова под 'мъдрото' ръководство на ББ?Ама момент - като се има предвид че под 20% са съгласни да се ваксинират - излиза че България е 40 милионна! Браво Бойко, браво Борисов!От друга страна като чета новината - казва че сме били платили толкова. Значи и комисионните са взети. А дали ще дойдат - няма значение. Да не би някое корумпе чиновник в Брюксел да знае колко е голяма българия?

9

Анонимен

преди 3 години

18 500 000 ваксини сме платили, после ще им ги върнем, заяви премиерътНали бяха безплатни?? И защо 18.5 милиона, като в България има не повече от 5 милиона, като махнеш децата - остават 4 милиона? По 5 пъти ли смятате да да ваксинирате населението?

8

Анонимен

преди 3 години

Да не се излагаме повече и никога повече Герб. На заем ваксини..цък цък

7

Не извратен тип

преди 3 години

Падне ли от власт и идва празника,ето за това този ще плете комбинации и ще плаща рекет с държавна пара,щото си знае съдбата,както се казва ,вече не оставката му е в джоба а некролога

6

Анонимен

преди 3 години

Гений!Не може и да се коментира тази мъдрост.Дано не попита тези страни, че ще разсее и най малките останали съмнения за него в чужбина. Тук си го знаем

5

Анонимен

преди 3 години

Какво ще правим с 18 500 000 "ваксини"???? Деля го на две, и получавам по две промушвания на 9 250 000 човека? Ми то няма толкоз бе, дори бебетата да сложим? Колко пъти планирате да ни мушкате само на първата партида??? АБЕ! Айде да се събуждаме вече, а!?

4

Анонимен

преди 3 години

Беги от тука бе , хората нямат какво да сложат на масата ..ваксини че ваксини. От де се появи