99

Анонимен

преди 3 години

До бай Ставри/113И аз това им обяснявам, но някакъв русофил *** ми обяснява, как в България се продавало "невероятно кафе от Ангола" каквото "сега не можеш да намериш". Тва последното направо ме уби от смях, като се има предвид, че мога да си поръчам с три клика на мишката Блу Маунтън и други подобни.Тия хора, русофилите, са отчайващо неграмотни. Понякога даже ми е жал за тях.

98

Анонимен

преди 3 години

Do 105 Ял съм френски пияни вишни, но нищо не струват пред нашите, а аерошоколад там няма и няма. И кафе като хората нямат.Аман от бокклучета депонирани от Коза Ностра в България, бокклучето бокклуче си остава. Направиха ни сметището на Европа.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Спомените ти от какво са по-пресни, ***?Ти си неграмотен. Не знаеш какво е било преди, а сега хич си нямаш идея. Аз посотянно пътувам по света. Буквално съм пробвал невероятно редки и луксозни неща, наред със масовите висококачествени. Като прочета някой русофил да ми се хвали с "невероятните" руски стоки и ме напусшва смях. През 2018 бяха за последно в Русия с жената на гости на нейна колежка: качествени стоки ли - масовите са ПЪЛЕН ***. Точно като у нас едно време.

96

бай Ставри

преди 3 години

До 1 А кафето беше мляна ръж и леблебия, смесени

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Колкото и да ти е тегаво, да, живеят си чудесно. Идеални общества няма, но в ранглистата на живеещите чудесно са на върха.:)))))))

94

Анонимен

преди 3 години

До 103 и 104 - Защо ме разсмивиш, бе, човече, ти ако имаш спомени от някой селски хоремаг от началото на 6О-те години, моите спомени са по-пресни. Ходи се гръмни, че както си се изкривил от злоба, само се мъчиш

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99 И затова.... бой ,бой ,бой ...щото си живеят чудесно ли ?

92

Анонимен

преди 3 години

До ДемократВиж, вече те научих, браво.Сега остава да схванеш какво значат думите, иначе си точно като тия, които Павлов описва, когато си получава Нобеловата награда: за руснаците със слаба нервна система, за които има само думи, но не разбират какво значат те.:))))))

91

Демократ

преди 3 години

Последните 30 години българите живеем добре, само просите и некадърни русофили живеят в мизерия.

90

Анонимен

преди 3 години

До до 101/104Тия хора са нещо средно между маллоумни и отвратителни лъжци.Няма друго обяснение за простотиите, които дрънкат.

89

Анонимен

преди 3 години

По времето на соцаилизма родителите не си колеха децата. Яжте банани и шоколад от кореком.

88

1

преди 3 години

До наблюдаващотдалеч.... марципан се прави от бадеми и пудра захар, но соца нямаше идея за това и понеже соца държеше хората неграмотни хората не знаеха, че това не е истински марципан. Спомням си 86та когато за пръв път пробвах истински марципан в Берлин, за всеки случай питах дали това е това,което казват.Търсил си **,даже и евтините вериги имат "пияни вишни" които са класи над ***, който продаваха в соца, с шоколад като дърво (щото соца не знаеше как се темперира шоколад, некадърните)

87

до 101

преди 3 години

Айде стига с тоя "Малчика" и тия соц глупости.Много добре помня децата като опитаха от шоколада в Кореком отказваха да ядат български.Така беше и с "Работническо дело" - лъжи, лъжи и пак лъжи. И за тия лъжи зимаха заплати.Цяла България ако искаше да разбере какво става по света слушаше "Свободна Европа" и "Гласът на Америка" щото си знаеха, е от нашите медии само лъжи бълват.

86

1

преди 3 години

До Анонимен 101"Навремето имах един приятел който много ги разбираше нещата и аз много ги разборам нещата"Класиката на руските ***, нищо не знаят, и нищо не са виждали, но понеже "един приятел" им е казал, и така ... Слушай сега, пич, като не знаеш не се обаждай.Да ти кажа И за марциапана: марципана в България се правеше от долнопробна смес между какао и цикория (същото от което, се правеше "кафето" Инка) и беше някакво мизерно изделие, което имаше вид на шоколад. Истинския ....

85

наблюдаващотдалеч

преди 3 години

До Анонимен96 Прав си Много им вдигнаха заплатите ! 1рубла = 2 стотинки. И вярно е че е много евтино, даже и за българите. Дори и с малки, но европейски заплати. Но питаш ли мужика, на 20 клм от м00сква

84

Анонимен

преди 3 години

Do 95 Глей си вонящия *** доставян от италианската мафия в Бг, че ни превърнаха в сметището на Европа. Навремето имах един приятел, който държеше едно барче в един завод и беше много запознат с кафето. А за марципана - пълна глупост плямпаш, какъв аерошоколад с фъстъци правеше "Малчика" и какви шоколадови бонбони "пияни вишни" - такива сега няма да намериш и по Европата. Казвам го, защото съм търсил, но няма

83

Анонимен

преди 3 години

хахаха,много американофенски тролчета тая вечер,направо ще са пукна от смех от техните драсканици

82

Анонимен

преди 3 години

До Европейски ценности:И като отидеш на Запад, всичко като по конец, направено, поддържано, хората гърбят яко бачкане, живеят си чудесно, семейства с деца навсякъде ... докато *** се залъгва с приказки за "***" и "фашизъм" в овехтялото си соц жилище.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Тока на руснаците е почти колкото в България. Наскоро го проверявах защото тук с един друг промит русофил имахме спор. Връзва им се към 18 стотинки на киловатчас и това в страна която се къпе в енергийни източници. Неграмотен си, защото не ги знаеш тия неща.

80

1

преди 3 години

До ручахте жабета 30 г.Последните 30 години е мизерия само за нещааастни русофили, които нямат никакви търсени умения (некадърния руски не върши никакава работа, даже и руснаците им се смеят на напъните да го говорят). Няма никаква причина да се съмняваме, че със същите тези ненужни умения (защото русофилите по правило не са мръдвали в развитието си) следващите 30 години ще са още по-мизерни за тях. Напълно заслужено.:))))))