345

Тонката

преди 3 години

Бойко от 10г ваксинира и ДБ и БСП и ДПС с пожарникарската ваксина Маркуч Модерна:):):)Директно отзад,мускулно:):):)Много пищят горките,сигурно боли:):):)

344

Смърфа

преди 3 години

четете библия бе ора,белким ви светне светкавица бре

343

змами

преди 3 години

голям зор за ваки-то,нещо гнило има в Амстердам

342

Анонимен

преди 3 години

хората не са ревали против ваксините а просто искаха адекватна информация но когато хирурзи и ортопеди от сутрин до вечер казват едно после друго няма как да искат да се ваксинират да се изказват специалистите и тогава може да повярват във ваксините

341

Анонимен

преди 3 години

Магистралите как са нали вървят

340

Щерю

преди 3 години

Като платиш за нещо предварително - после чакай ядове. Винаги е така...

339

Анонимен

преди 3 години

До *** премиерНе, просто голяма корупция в световен мащаб. Компанийката видя нещо от което може да се възползва и го прави, не че е редно. Учудва ме защо ЕК не работи против това явно една пандемия не може да спре корупцията и алчността. Но за това ББ не е виновен. Но ти понеже си много умен ще решиш проблема. Я вземи се кандидатирай за парламента.

338

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 350Важното е че хората искат да се ваксинират колкото и някои упорито да работеха против това. Сега следващата стъпка е да реват че нямало ваксини сякаш досега не ревяха против тях. Въпросът е калабалък да става, не че ББ има някаква вина че лекарствените компании са корумпирани и алчни. Вижте само нашите, за големите не питайте. А предполагам че на такъв като тебе, ако има запек, ББ му е виновен. Какво да ви обръща човек внимание?

337

Анонимен

преди 3 години

Абе до вчера и Боката и министър Ботокс призоваваха народа да се ваксинира и да не се подават на конспирация.И когато народа им повярва и тръгна да се всксинира.. Ее греда ваксините свършиха. Нали имаше предостатъчно ваксини и затова призоваваха всичкие да се ваксинирит, щащото инъче ги изхвърляли.Уникална Държава с уникално правителство, творящи Уникални планове.

336

Прост премиер

преди 3 години

Слаба Държава

335

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 348Това съчинение което четем тука що ли трябва да значи? Някои като си пишат тъпизмите поне да ги изпипват както трябва. Иначе всичко е доста глупашко. Това писание е точно такова, няма нищо умно или смешно в него.

334

Анонимен

преди 3 години

Абе баце кво стана?? Вчера викаше Ваксинирайте се ваксини има купили сме за целия Китайски народ.А днес викаш прецакаха ме ваксини няма!!Тоя народ Български пощуре покрсй тебе.Тука има тука няма е твоята игра.Балъците ти се вързват и се трупат на опашки, само да им кажат, че стока нема, свърши.Е то на бай Тошево време го обърна бе Бойче..

333

Анонимен

преди 3 години

Пепеляшка посади последната тиква в бостана, облегна се на мотиката и въздъхна с уморено задоволство:- Още три-четири копки и ще поканя Бойко Борисов за охрана...

332

Анонимен

преди 3 години

До Чао Би би, ЧАО ШАЙКАЕй протеста "голяма работа" бяхте няма що. Я вземете да организирате един пред централния офис на Астра - Зенека да ви видя. как ще се справите с корупцията и с големите шайкаджии в лекарствения бизнес. ББ не е смятал ,че подобно нещо може да се случи след като работи с ЕК но явно може. това с ваксините стана и най - вече заради такива като вас които направиха от тях едва ли не безценна стока която подлежи на спекула. Иначе много ви знаят устите ама за какво ли?

331

Анонимен

преди 3 години

Бил се правил на *** и ги бил минал с 200?!Заради това недоразумение,сега нас ни минават с два пъти по 200!

330

i'm

преди 3 години

Като сте плащали по договор, си има и неустойки по същия такъв! Какви са те?

329

Анонимен

преди 3 години

Модерна - Mode RNA - модифицира РНК

328

Плащал си

преди 3 години

с нашите пари, ама не където трябва. Защо другите нямат тоя проблем? Тая работа не е така добре канализирана, като с чекмеджетата и освен плащане требе и акъл, бе мозък.

327

Анонимен

преди 3 години

Плащахме съвестно, освен това се отказахме от голям брой ваксини, щото да ни е по-еФтино.

326

Тонката

преди 3 години

До Чао Би би, ЧАО ШАЙКАКъв протест бе,един файтон палаткаджии и яйцехвъргачи:):):)