68

преди 3 години

Мдааа.. сега го слушам, много уплашено звучи...

67

Анонимен

преди 3 години

Гледайте Тръмп наживо в CPAC 2021

66

ББ

преди 3 години

Милиарди по света сме готови да се запишем доброволци в Армията на САЩ,г-н Байдън...ние сме Свободни Човешки Същества...и Свободата ни няма цена!!!Бог да пази САЩ!!!

65

ББ

преди 3 години

източноевропейските правителства са зависими от русия...назначени са от русия...налагат геноцид,финансов,административен и съдебен за да държат хората зависими и не свободни,финансират руски проекти правещи икономиките ни зависими..с усложливото мълчание на тръмп..несправедливостта и зависимостта са новите ценности в източна европа..лъжат ви зависими посланици и чиновници...Справедлив Свят г-н Байдън...Посочете виновника създал вируса и обявил световна биологическа..виновника за милионите убити!

64

Анонимен

преди 3 години

Не сме се отървали от тях.Няма какво да се заблуждаваме.Никоя държава, която е била под руски ботуш не е застрахована. Точно обратното.Все пак направихме първите крачки.Русия е като тумор - пипне ли те лесно няма отърване.Погледнете Украйна, Погледнете Беларус.

63

Анонимен

преди 3 години

До ББАбе те си воюват сами помежду си, бедни щати срещу богати привелигеровани щати, източноевропейците ви били виновни, дрън-дрън, да не мислиш,че източноевропейците ги интересува тая работа изобщо?

62

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не се страхува от нищо, тая лъжа която я повтаряте вече 5 години е само в *** ви либерастични ***.

61

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че откак е станал руска марионетка са го държали на каишка, но поне е бил спокоен за разходите си.Всичко му е плащано само да го избутат на по-престижна работа като политик, за да го използват за интересите си. И той си е пилеел средства с широка ръка.Сега беше изхвърлен от политиката и на руснаците също не им трябва.Проваления агент на никого не е нужен вече.

60

Анонимен

преди 3 години

Между другото ... ако сте влизали в Замунда наскоро ще видите най-вече руски филми и музика ... повече от американски, повече от европейски или български.КОЙ КАЧВА ТОЛКОВА РУСКИ ФИЛМИ И МУЗИКА ???точно преди избори ... някой луд фен ... от съветското посолство ?Не си мислете, че сме се отървали от тях ...

59

Анонимен

преди 3 години

Наистина Тръмп се отказа руска марионетка ... алчен, самовлюбен, похотлив и КГБ го държи на каишка ... добре, че падна това а***о

58

ББ

преди 3 години

Г-н Байдън,къде да се запиша доброволец в Армията на САЩ???

57

ББ

преди 3 години

Объркали сте Народа..бедни източноевропейци...Законите в САЩ важат за всички...компромис с наглият предател,руска ***, "бизнесмен" финансиран от русия през Дойче бан.,опитал да спретне преврат...убивайки невинни в Конгреса на САЩ през расистки,фашистки и мафиотски групировки...ако се случи...Бог да ви е на помощ нещастници зависими!Съд за криминални и данъчни престъпления...останалото е предателство срещу Народа на САЩ!!!

56

Анонимен

преди 3 години

А защо вие не пишете нищо за лаптопа на Хънтър Байдън? Няма да се спрете да плюете по Тръмп.

55

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Бай Тръмп го бОли фара за данъчните.По голям проблем му е меката чурррка.Никога не съм го харесвал оранжевия тип, ама си е цвете спрямо бай дЪннно.Дъното склерозясало вече почна акции срещу Персия (Иран) а ония са луди фанатици с ядрени ракети, та не се знае знае ли се....Голям зор да разпалваме войни...

54

Речта на Тръмп

преди 3 години

започна, излезе на сцената! нямам търпение да чуя най-великият Бял мъж на 21-ви век!

53

България

преди 3 години

Обича ЖиЗинПин! Ръси хле барките с Ухански Райд!!

52

Анонимен

преди 3 години

До MIKEВ Америка повечето милиардери нямат реални пари, не че нямат но им надуват балона агенциите :) За САЩ икономиката приключи в края на 60-те и донякъде средата на 70-те, но имат международната валута долар, която не е тяхна собственост, имат и Холивуд и производните им тв-та, не е нужно да се напъват, хората сами го искат :))

51

Азимов

преди 3 години

На кой му дреме за този продухан оранжев ритард.

50

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв закон,който да задължава хората да плащат данъци в щатите.Аарон Русо направи раследване и се оказа, че наистина няма такъв закон.

49

Президент Тръмп

преди 3 години

Завинаги един от нас! Истинския лидер на света! Първия човек успял да докосне сърцата на народите по всички континенти. Надеждата на света! Злотот в лицето на Демократическата партия и жалки ЕС срещу народа и Тръмп! Това е избора!