299

РЕФЕРЕНДУМ!

преди 3 години

Да направим едно гласуване и да се откажем поименно от ваксините и от лечението от КОРОНАта!Кой е ЗА да цъкне тук и да се обозначи!Що пари ще се спестят от тия ваксини!И ще дадат парите на неграмотните и некадърните - само и само да не пречат и да не крадат!

298

Анонимен

преди 3 години

Никога не гласувайте за народен човек --това е 100% измама. Звучи ли ви познато?Все едно да ивестираш пари в някакъв сайтв интернет без информация кой стои зад него.

297

Ха-ха

преди 3 години

Баце да здължи всички гербави да се ваксинират!

296

Щерю

преди 3 години

Не ми се мисли колко ваксинирани ще са, ако Бойко хване и набие някои...

295

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен #330Елементарно, Уотсън. Ние не сме бебета, а врели и кипели. Не мога да си простя, че допуснах да бъда повлечена от тълпата през 1989 година. Мислех си, че се пишеше истинска история.

294

Анонимен

преди 3 години

L I B E R T A !!!! https://youtube/watch?v=ojTrHaOoa10

293

Анонимен

преди 3 години

Всички хвалещи тук герб коментиса от платени *** на герб.Елементарно манипулиране нанаивно вярващите. Главната задачапред българския народ е свалянетона скрития национален предател борисовот власт и не може да бъде избегната,само отложена.

292

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА ! ОСТАВКА!

291

Анонимен

преди 3 години

Не сте ли чували за проф. Иво Христов, д-р Пламен Пасков? Или те са интелигентни и не стават за заместници на Боко? Чак ме е срам.

290

Анонимен

преди 3 години

До toziЯ вземи и се накарай на вируса да избяга и не се върне вече.------Не може, заповедите се издават за целия свят, а не идват от България

289

tozi

преди 3 години

Я вземи и се накарай на вируса да избяга и не се върне вече.

288

Анонимен

преди 3 години

Някой иска да седне на стола на Бойко,но дали няма да стане по-зле с Цецо и Радев,вместо Бойко? От Цецо хората се напикаваха от страх се родиха скованите от страх институции, следенето,подслушването,цецомобилите,разболяванията и умиранията, а Радев развяваше юмурук като при цветна революция,което означва анархия,кръв и смърт.Господи,пази България!

287

Койчо

преди 3 години

Как няма да се повиши реитинга като боко е показал чекмеджето и казал че всеки българин има такова в къщи.И като видели инвеститорите си счупили краката да бързат да влагат пари и бизнес в България

286

Бедняк

преди 3 години

още за 312. На нас не ни трябва "вие сте прости и аз съм ***" , който да обикаля с джипката из страната и да се хвали, а авторитетна личност, която да ни представя достойно навън, да вдъхва доверие сред другите държавници и представители на бизнеса и да привлича инвестиции. България плачи за инвестиции и за реформи не за някакви трохи в Кърджали или Бургас или Долно Надолище или не знам къде. Но ти щом обичаш точно такива типове ... Въпрос на вкус! Интересно какво ще кажат децата ти един ден?

285

До ВИНЕТУ

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖЕТАТА ВЪН.

284

Бедняк

преди 3 години

за 312. На нас не ни трябва "народен човек"! В мойто село всички са народни и речника им е като Бойковият. На нас ни трябва интелегентен държаваен мъж. От 27 членки на ЕС, 26 от ръководителите имат най-малко по един елитен университет зад себе си. И смятаният за ексцентричан Джонсън (вече не е ЕС) се оказва един добър ръководител за острова. Всички тези 26 ръководители на своите държави избягват ловко компанията на твоят"пич", защото го смятат нещо като бездарен шут, не може и да ги разсмее1

283

100%

преди 3 години

отрова

282

Св. Наум

преди 3 години

До Анонимен 316Баце? Сам ли си говориш?

281

Анонимен

преди 3 години

Толупе ,само не ми се карай.Ако дойде друг строй воден от Путинист веднага ще отидеш на топло.

280

Анонимен

преди 3 години

На кого си се скарал бе ceлcки бек гноясъл? Ти си толкова пpocт, че чак луд!