157

Тонката

преди 3 години

Утре разни шмекери от извънпарламентарния политически планктон като Мая,Тримата от Запаса,Румен Петков имаха намерение да се присламчат към обявения протест на ресторантьорите:):):):)Първо ресторантьорите им казаха,че не ги искат,а преди малко Бойко каза,че протест няма да има:):):):):)

156

истина

преди 3 години

Предлагам ви това което сте писали, след пет минути да го прочетете. Предполагам че някой ще се засрамят.

155

КЛИЕНТЕЛА ИМА..

преди 3 години

Ама за конгреса при ТАТО у ОРЛАНДОВЦИ.Там преди. това, се комкат с вино, за "упокои".... ХАХАХААА.... при АБПФК!

154

шмatka

преди 3 години

До Л.Иванов С поддръжници или без, с брой гласували или без ,шашмата с резултатите ще я бъде,но не за боко ,а за мишките в българската политика и то ще го видите на 5 април! Решено е!

153

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова ще надебелее от яд!

152

Тонката

преди 3 години

Бойко Победоносец:):):)

151

анонимен

преди 3 години

А бе защо съм с усещането , че недоволните от правителствата си граждани все са неудачници , мързеливи , непредприемчиви хора и каквото и правителство да имат все ще мрънкат и плюят

150

Анонимен

преди 3 години

До карачанаковКАК ДА НЕ РАЗМАХВА ЮМРУК,КАТО НЯКАКЪВ КАСКЕТ,ИЗПРАТЕН ОТ ВОЖДА НАХЛУ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.ДРУГ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕШЕ ДА ОБЯВИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ,А НЕ КАТО КАРАКАЧАН ДА ВДИГА СРЕДЕН ПРЪСТ

149

КВА, клиентела, БЕ..

преди 3 години

Хората са се изпокрили в миши дупки, а ти клиенти за кръчмата си дириш.НЕЩО май ти хлопа яко у мозъка.. ХАХАХААА

148

бр утален метод

преди 3 години

Методът да управляващите е меко казано бр утален... Това е все едно да колиш някой, но да вкарваш ножа милиметър по милиметър, бавно и мъчително... Работиш 2 седмици, но на половин капацитет. После не работиш 1 месец изобщо. После още 2 седмици, но до 8 часа... Истината е, че клиентелата е отдавна изгубена. Това е пясък в очите. Бизнесите вече са фалирали и това е ясно... Затова протестират по цял свят. Защото осъзнават какво се случва. Тук блеем.

147

анонимен

преди 3 години

В Катар наказват с 3 години затвор тези , които не носят маски . В други страни има пълен локдаун , а тук се оплакват , че има диктатура . От днес тръгвам да търся диктатурата , ама едни хора ми казаха да я търся на изток от източната ни граница , та явно ще се откажа да я търся тук .

146

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Всички с маски, само Той, да се свети името му, без маска...

145

Анонимен

преди 3 години

Трябва да спечелим на всяка цена! На всяка ясно ли ви е?! Не ме интересува какво ще павите и какво ще струва искам победа! Това е краткото указание на Бойко Борисов към членовете на Изпълнителната комисия на партията. С това започна кампанията за набиране на предложения за народни представители.Какво да коментираме повече?Каринката е ясна,честността на изборите не съществува!

144

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сменим химна"-Горда Банкя долина,над ней СИК синей.Слънце ИПОН ни огрява а в душите ни бесней..."

143

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка дава правно основание за мерки.Как, например, да искат PCR на границата иначе? На какво основание?

142

пенсионер

преди 3 години

Когато приватизираха предприятията и унищожаваха икономиката ,а ние работехме без заплати за ,,бог да прости,, никой не ни попита имаме ли хляб за децата си.Добре е решило правителството да помага ,но много ми е интересно част от тези лъскави и скъпи заведения и бизнеси как са придобити ?Точно младите и плюещи по сегашните решения са гледани от родителите си с чакане по опашки за купичка млеко и ако се намери масло.Нинова обещава всичко от кол и въже ,но ние знаем ,че от вол теле не се ражда.

141

Анонимен

преди 3 години

СЕПТЕМВРИЙЧЕТА БЕЗ ЧЕТГордо знамеени е Ботеееевпръв учител Бо ри сооооов!!

140

вотааа

преди 3 години

lвота оттатък капъкулу е купен отдавна ве 151 ли си анадъмно

139

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 146В чужбина три милиона българи НЯМА да гласуват :)

138

Питамсе

преди 3 години

Мислим, че требе да се одалжи до 9 септември 2275 година