158

Анонимен

преди 3 години

Очаквам призоваващия с мегафона към влизане в МС да понесе цялата строгост на Закона съобразно наказанията предвидени в Наказателния Кодекс.Крайно време е на русофилите да бъде даден знак, че всеки опит за подкопаване на демокрация и дъжавността ще бъде безмилостно смазван

157

Sofia

преди 3 години

Ден 200 от протестите в София hahaхаха, защо лъжете реално повече 2 месеца не е имало протести

156

Анонимен

преди 3 години

*** прибирайте се точно затихва вируса в България . Що за умствено изостанали сте? Накрая вас ще бием ...тъпиии шопи

155

Алоо Гешев

преди 3 години

Защо спиш. Виж твойте колеги в US как бързо решиха проблема с тия които призовават да се нахлуе в държавна институция. Тоя с мегафона още ли мърда

154

Анонимен

преди 3 години

Призоваващия към влизане със сила в сграда представляваща държавността в България ще бъде намерен и съден съобразно законите на страната.

153

Анонимен

преди 3 години

Божков, тъстът на Софиянски се омаза тотално.

152

Анонимен

преди 3 години

,,вижда се черно знаме,,Т.е. анархисти.

151

1

преди 3 години

Очаквам призоваващия с мегафона към влизане в МС да понесе цялата строгост на Закона съобразно наказанията предвидени в Наказателния Кодекс.Крайно време е на русофилите да бъде даден знак, че всеки опит за подкопаване на демокрация и дъжавността ще бъде безмилостно смазван.

150

Анонимен

преди 3 години

'' Ден 200 от протестите в София ''.................Съдейки по реакцията на БСП и Радев относно случващото се в Русия ... се убеждавам, че комуниста гледа на свободата и демокрацията както вълкa гледа агнето.И когато комунист ти говори за демокрация и човешки права - имай едно на ум, че иде реч само докато се докопат до властта ... после - Белене и Скравена.

149

БайХ

преди 3 години

На тези още ли им плащат?

148

Какви опити!?

преди 3 години

Пародия на протест, все едно бяха агитка на футболен отбор. Като ги чух как скандиран, разбрах, че са платени младоци, събрани да вдигат врява, но така нищо няма да се постигне. Само Инджова беше нещото по сериозно което видях, всичко друго е парлама! С такива протести, Боко може да векува!?

147

Анонимен

преди 3 години

Бутат се като ***, някои и маски нямат. Утре ще писнат на умряло 'Айййй малей, тия мерки не помагат, не ни опазиха от пандемията, правитеството и Баце са виновни.."*** народ - слаба държава.

146

Анонимен

преди 3 години

Тая платена Божковска *** отврати всички от себе си, гнусняри, не се наядоха, не се напиха с тия дубайски пари!

145

Анонимен

преди 3 години

"Опитът за превземане е бил символичен"Интересно ако жандармата "символично" им изгърми няколко палки на тия келемета и симолино ги нарита в бусовете, както заслужават, дали няма символично да опищят орталъка, а?Платени скотове, а тия от Системата искам да позлати отрочето ми, са каймака на утайката.

144

Анонимен

преди 3 години

Това протестите на фалшивото трио и сестра Галева ли са?

143

Прочетох го някъде:

преди 3 години

Отдавна беше и го считам за вярно: Фендър или Гибсън казва нещо много интересно като се замислиш: "Създадохме съвършения музикален инструмент, въпроса е: Какво ще го правим от сега нататък?" За електрическата китара!Това повдига въпроси - как един инструмент взаимодейства с човека, провокира ли го, глези ли го, развива ли го и ако да как и колко? Доколко е ергономичен? Ами ако освен да е ергономичен е така направен, че да не може да сгрешиш ако го овладееш! А неговото овладяване ... довърши!

142

карадушко

преди 3 години

бойко учи се от путин.той 3500 арестува.а ти оставяш 20 полуидиота да опикават и оскверняват софия

141

гого

преди 3 години

ало журналята ,а крадлата на пари от деца за операции там ли беше?защо не пишете за нея? или ви плащат само за чекмеджета да пишете

140

Не било възможно а?

преди 3 години

Те много работи се възприемат за даденост и че не може да са по различен начин! Може може - доли и нещо дето има 3000 години като история!

139

ЕК няма ли

преди 3 години

да излезе с декларация както направи за хомосексуалиста НавалниПутин е корумпиран, а Тикквочча не е понеже е послушко и къса по 2 чифта наколенки като тръгне за Брюксел